Rodica Ojog Brasoveanu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by danitin

Tare as mai pune eu mana pe carte sa vad ce face logofatul dar nu gasesc volumul. Prin anticariatele din orasul de unde sunt eu, Timisoara, nu am dat de ea. Editia noua, din cate stiu, nu a aparut - cel putin nu am vazut-o in librarii sau pe site-urile editurilor, iar prietenii mei fani R.O.B. nu o au - multa vreme am crezut ca nici nu exista, pana am vazut titlul intr-o lista de carti din prefata unui volum. Asa ca nu de lene v-am intrebat de subiect, ci pentru ca NU GASESC CARTEA!!!Totusi, in pofida reactiei obtinute, mai risc o intrebare: jupanita Tofana apare in Vultur?

Scuze daca am parut rautacioasa,n-am avut intentia sa te "reped".
Din cite imi aduc eu aminte,Tofana nu apare in vultur -am mai rasfoit-o acu o juma de ora,ca sa fiu sigura,dar n-am dat de ea,inseamana ca sigur nu apare.

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut ! Nu am mai intrat pe forum de ceva vreme pentru ca am fost in concediu. Acum am revenit, multumesc de informatia cu Tofana si... aprob ideea cu ce facem cu lista. As intocmi-o chiar acum dar mi-e sa nu scap ceva asa incat deseara, cand ajucg acasa, imi iau biblioteca la puricat si o definitivez. Cred ca am 20 de volume... Stit cumva daca "Panica in casuta cu zorele" este acelasi lucru cu " Buna seara, Melania"? Si inca o intrebare... Dintre personajele cheie, Minerva, Melania si Cristescu, care va place mai mult? Mie, Melania.

Mergi la inceput

Buna seara,Melania" nu este aceeasi cu Panica..."
Si mie-mi place de Melania,dar nici Minerva nu e rea...Chiar aseara am terminat"Omul de la capatul firului",cu Minerva,si mi-a placut la nebunie!...

Mergi la inceput

Daca-ti ei tu sarcina cu facutul listei,promit sa mai completez si eu cu ce am.

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna seara tuturor ! Referitor la intrebarea ta, Danitin, nu stiu daca "Panica in casuta cu zorele" e tot una cu "Buna seara, Melania", as zice ca nu, insa poate ne ajuta cineva care stie exact.

Si eu tot pe Melania o prefer, mai ales in "320 pisici negre", dar si Minerva ma amuza copios. Am citit un interviu de demult al lui R O B, spunea ca pt Minerva a avut model pe propria ei profesoara de matematica. Cica dupa ani s-au reintilnit si profa i-ar fi spus ca i-a citit romanele si se recunoaste !

Chiar asa, mai stiti vreo carte cu Minerva in afara de "Omul de la capatul firului"?

Mergi la inceput

Eu nu am cu Minerva decit "panica la casuta cu zorele" si "disparitia statuii din parc".Am scris mai sus ca "buna seara,Melania" nu este aceeasi cu "panica..."

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Stati ca va mai spun si eu o carte cu Minerva, caci mie imi place tare de tot personajulDeci ar mai aparea in: "Spionaj la manastire" si mai este una dar nu imi aduc aminte acum cum se cheama. "Buna seara Melania" este continuarea romanului "Cianura pt un suras", deci nu este una si aceeasi cu " Panica la casutza cu zorele" Aha! Faceti vre-o lista careva? Ar fi fain pt ca ne-am mai completa "colectia" As putea incepe eu o lista caci si eu am tot vreo 20 de carti cu ROB dar sunt in Ro si unele titluri imi scapa,asa ca astept pe cineva mai competent. La mine de vina e scleroza bat-o vina!! Haideti incepeti careva si o sa se vina cu completari pe parcurs

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Off,ne cam indemnam unii pe altii la facut liste...Cu toata lenea pe care o am,o sa zic eu:

Omul de la capatul firului
Moartea semneaza indescifrabil
Al cincilea as
Anonima de miercuri
Apel din necunoscut
Cosmar
Logofatul de taina
Vulturul dincolo de cornul lunii
Agentul secret al lui Altin-Bey
Ochii jupinitei
Letopisetul de argint
Sa nu ne uitam la ceas
Intilnire la Elizeu
A inflorit liliacul
Otoaleta a la Elizabeth Taylor
Barbatii sint niste porci
320 de pisici negre
Un blestem cu domiciliul stabil
Panica la casuta cu zorele
Disparitia statuii din parc
Enigma la mansarda
Spionaj la minastire
Cocosatul are alibi
Plan diabolic
Minerva se dezlantuie
Cianura pentru un suris
Buna seara,Melania
Poveste imorala
Telefonul din bikini
Grasa si proasta
Povestiri de noapte buna
Necunoscuta din congelator
O bomba pentru Revelion
Ancheta in infern
Un stilet cu sampanie

Cam atit am reusit sa adun,daca mai stie cineva si alte titluri,e binevenit sa imbogateasca lista.

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Iren, felicitari pt rabdarea de a face lista. Citeva din romanele pe care le-ai gasit tu nu le-am citit. Imi permit sa mai adaug un titlu si sa mentionez unde apar Melania, Minerva si logofatul Andronic. Corectati-ma daca gresec !

Omul de la capatul firului- Minerva
Moartea semneaza indescifrabil
Al cincilea as
Anonima de miercuri-Melania
Apel din necunoscut
Cosmar
Logofatul de taina-Logofatul Andronic
Vulturul dincolo de cornul lunii-Logofatul Andronic
Agentul secret al lui Altin-Bey-Logofatul Andronic
Ochii jupinitei-Logofatul Andronic
Letopisetul de argint-Logofatul Andronic
Sa nu ne uitam la ceas
Intilnire la Elizeu
A inflorit liliacul
Otoaleta a la Elizabeth Taylor-Melania
Barbatii sint niste porci
320 de pisici negre-Melania
Un blestem cu domiciliul stabil
Panica la casuta cu zorele
Disparitia statuii din parc-Melania si Minerva
Enigma la mansarda
Spionaj la minastire-Minerva
Cocosatul are alibi
Plan diabolic
Minerva se dezlantuie-Minerva
Cianura pentru un suris-Melania
Buna seara,Melania-Melania
Poveste imorala
Telefonul din bikini
Grasa si proasta
Povestiri de noapte buna
Necunoscuta din congelator
O bomba pentru Revelion
Ancheta in infern
Un stilet cu sampanie
Razbunarea slutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bravo IrenVad ca ai scris in jur de 35 de titluri si eu asa cum am spus mai sus, nu stiu decat vreo 20 deci pt mine lista ta e mai mult decat completa!Eu nu mai am nici o completare. Unele titluri o sa le caut cand ma duc in tzara pt ca habar nu aveam de ele.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput