bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
ixxi spune:
Tomasa multumesc de ideea cu desinfectantele alea, am de unde sa fac rost de ele (chiar de la furnizorul spitalului
) Eu am tot dat/o cu betadina, care este tot desinfectant, dar din cauza iodului nu pot sa o dau mult timp.
Clara eu folosesc pampers de la inceput si sunt foarte multumita, nu am avut probleme din cauza lor. De la enteroviroza asta cu care s/a procopsit a facut kk si de 10-12 ori intr/o zi....si chiar daca o schimbam imediat era inevitabil sa nu se irite.
Patricia multa sanatate micutei. cum primeste ospamoxul? ca a mea imi tragea tot din serina, atunci cand ii dadeam ![]()
ILUCAE cred ca tu esti prima cu motul.....sa ne povestesti!
Fetelor voi ce stiti despre mot/turta, ca eu atatea am auzit... ca nu/mi mai vine sa/i rup nimic....
Beatrice si
piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
PatriciaArdeleanu spune:
Ixxi, destul de bine, si nici nu mi-a vomat. Ii cam plac medicamentele
(sint si bune, ce noroc ca nu s-a nascut in alte vremuri, cind se faceau tone de injectii- cum a fost si cazul meu- cred ca nu as suporta sa ii faca injectii...)
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
tomasa spune:
Amaya, Andrei n-a luat niciodata carnea impreuna cu legume? Ca parca la un moment dat o rezolvasesi cumva, cu cereale si zahar parca. Te intreb ca sa-mi fac o idee clara si sa ma gandesc si eu, poate imi vine vreo idee, vreun sfat pe care ti l-as putea da.
Kita, merge bine cum intr-adevar, doar ca inca mai tine mainile sus ca si cum s-ar preda, pt. echilibru. O sa mai pun zilele astea cateva poze mai recente.
Ixxi, ma bucur mult ca ti-am putut fi de folos. Pe flacunul pe care-l am acum scrie ca e fabricat de Hankel Ecolab Germania.
Despre turta si motz eu stiu ca sunt niste obiceiuri, traditii populare, care se tin mai mult asa, de "fun", deci nu cred sa conteze cum anume le sarbatoresti. In principiu pt. fata face nasa o turta pe care o rupe deasupra capului ei la petrecerea de 1 an, iar baiatului i se taie tot de catre nasa motzul, adica o suvita de par din frunte intre 1 si 3 ani. Cu aceasta ocazie se ofera copilului, fie el fata sau baiat diverse obiecte pe o tava din care alege si in functie de ce alege se pot prezice inclinatiile lui. Eu asa stiu. E pur si simplu pt. distractie.
Mai sfatuieste-te si cu nasa.
Ilucae, voi ce mai faceti? Alexandra?
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
gabry spune:
Sarbatoritilor....un LA MULTI ANI..din suflet si sa cresteti mari si mamicilor sanatate.
Ne-au iesit doua masele jos si eu proasta nu stiam de ce e miriita si nu maninca nimic saracuta.Ieri seara am vazut ceva alb in gura ei si ma gindeam ca-i ramase-se mincare..dar mincase de mult timp...si cind ma uit...minunatie de masea,deja marisoara si cealalta de abia iesita.
Ce mama!!!!!

![]()

alina_gabriela9 spune:
Witchie, am citit "Pasi de urias" si m-a cuprins o uriasa tristete pentru ca nu pot opri timpul in loc si pentru ca tot ceea ce e frumos se termina intotdeauna mult prea repede. Scrii frumos si "dureros"!
Ixxi, mai ce scumpe sinteti in poza "Ingerila". Mi s-a parut varianta moderna si ingenua a "Madonei cu pruncul".
adita spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor.
noi nu taiem nici un mot. facem o petrecere de ziua lui si gata.
de cand nu-l mai pun in premergator isi gaseste alte metode de deplasare. se ridica tinandu-se de scaune si le impinge prin casa si asa merge
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
Lavinia, merci, mi-ai confirmat ceea ce stiam deja in legatura cu vaccinul.
Fetelor, am facut iar albumul public, asa ca, puteti vedea carliontii lui Rayan.
http://community.webshots.com/user/rayan22100
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Tomasa, nu, niciodata nu le-a acceptat impreuna...adica le-a acceptat decat daca era atat de putina carne incat sa nu sesizeze, dar, spre ex., mai putin de un sfert de piept cu legume ajunge clar la gunoi...cerealele si lingurita de zahar au fost momeli doar pentru legume...acum le mananca doar cu un biscuite-doi (biscuiti fara zahar)...are 9 luni si mananca la fel cu un bebe ne-mofturos de 5 luni...of, of, of.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
crinuta spune:
Lali, citind ce-ai scris despre mersul lui Dragos parca aveam senzatia ca vorbesti despre Rayan.
Exact asa face si el. Merge singur daca are de ce sa se tina, orice, nu conteaza, doar sa se tina de ceva, dar fara nici o sustinere ii e frica, desi sta foarte bine in picioare fara nici o sustinere, nu perfect, dar destul de mult timp.
In tarc a facut el 2 pasi singur, dar eu tot nesigur il simt, de fapt precaut, asa ca il las in pace pana va simti el singur nevoia sa mearga singur.
Rayan are momente de progres brusc si apoi de stationare timp de cateva saptamani, dar am inteles ca asa se intampla la multi copii.
El s-a ridicat in picioare inainte sa stea perfect in fund, si asta deoarece lui nu ii placea sa stea in fund, nu avea rabdare mai mult de 1 min, spre deosebire de acum cand sta frumos si se joaca.
Amaya, cam asta e pretul si in afara tarii, si asta ma revolta cumplit. Adica noi avem preturi de occident si salarii de mizerie. Just great!!!!!!
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Tocmai i-am gasit o bucatica de burete in gurita si asta pentru ca el musca din musamaua tarcului
.
Ce fac???????
Crinuta si
Rayan