Alocatie pe card???

Alocatie pe card??? | Autor: baby-boom

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are acum 1,5 ani, si am primit alocatia acasa ptr. primele 3 luni....
...apoi n-am mai mers la posta s-o ridicam, si ulterior am aflat ca ea se intoarce la Directia Muncii, daca nu-i colectata la timp...
...am dori s-o primim pe card de aici incolo + cea restanta....cum procedam???

Mersi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Eu stiu ca trebuie sa-ti deschizi un cont pentru alocatie la o banca ( la BCR spre exemplu ) si apoi sa-i instiintezi pe cei care vireaza alocatia sa o faca in acel cont. Pe urma mergi la banca si ceri un card. Asa vreau sa fac si eu si asta mi s-a spus ca este procedura.
Sa ne spuna si noua fetele care primesc deja alocatia pe card concret cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Uiteti-va www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62010" target="_blank">aici... am mai raspuns cuiva si am pus si lik-uri catre alte subiecte despre alocatia virata in cont.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgonciulea spune:

Ceao!
Poti primi alocatia pe card si poti primi si toti banii din urma. Trebuie sa mergi la Directia Muncii sa explici acolo care e situatia. Iti vor da de completat un formular. Trebuie sa duci si un extras de cont al contului unde vrei sa ti se vireze banii pe viitor. Si asta e tot. Noua ni s-a intimplat de multe ori sa nu luam banii si de fiecare data i-am primit inapoi. Bineinteles ca ii primesti citeva luni mai tirziu, dar macar ii primesti :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Multumim Elyanne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Elyanne, ms mult de raspuns...maine vreau sa merg acolo...
....am inteles bine??? trebuie 2 cereri????? NU UNA, in care sa specifici ca vrei retrograd + in viitor????

Si inc-o intrebare....nus tii daca ING e pe lista cu banci?????

Mersi inc-o data!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

baby-boom hai ca raspund prea tarziu, cred... Cererile ti le fac ele, acolo. Nu tb sa scrii tu nimic... Doar semnezi. Sa ai actele la tine. CI, certificatul de nastere...
Iar legat de banca... nu stiu de ING. Eu nu aveam nicaieri cont asa ca m-am dus la Raiffeisen de pe Mosilor... si in juma de ora aveam cont si extrasul de cont, cu... care m-am intors la tanti alea. Vezi ca nu lucreaza nici cu toate sucursalele. Cel mai bine, ia un extras de cont inainte sa te duci acolo. Daca e una din banicile de pe lista lor, atunci norocul tau ca nu te mai duci la banca, daca nu, ai cred ca vreo 10 banci in zona...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput