Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Viovio spune:
Fetelor...va rog mult...am nevoie de putin ajutor din partea voastra...
Detalii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63227" target="_blank">AICI.
Va multumesc din suflet!
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
diana2004 spune:
Vio,stii tu cum se spune referitor la soacre :zici ca ea si faci ca tine ,ce se tot invirte ca musca -n lapte !
Ionela , ca de obicei m-ai bine-dispus ,imi place cum faci tu haz de necaz !
pe ziua de azi
miria_cristina spune:
IONELA - saracutza de tine! Imi inchipui prin ce ai trecut, dupa ce-am citit peripetiile de la doctor. Adevarul e ca-i tare greu sa pleci cu copilul undeva, daramite cu doi. Si nici tu sa nu te simti bine. Dar dupa cum ai povestit, cred ca te intaresti singurica facand haz de necaz. E mare lucru! Toata aprecierea mea!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
mihaela ema spune:
M-am uitat si eu pe pozele voastre ,aveti niste copilasi superbi si dragalasi si mamicile deasemenea ![]()
Ionela Roxanaimi place tare mult cum povestesti ,te admir ca poti sa te descurci singurica cu doua cucuiete dragalase. Si eu sunt singura toata ziua cu Darius ca tati vine tirziu si citeodata simt ca-mi pierd rabdarea si strig la el si dupaia imi pare rau
si din pacate nu am bunici linga mine sa ma ajute decit o fata care vine de 2 ori pe saptamina sa ma ajute cu partea de menaj.
Nu ai incercat si tu sa-ti iei pe cineva , macar sa-ti tragi un pic sufletu...?
Fetelor io am o problema : DARIUS NU PREA VREA APA SI NICI SUC decit foarte putin , vreo doua gurite .Cind simte gustul se strimba .Singurul lichid care il accepta este laptele .Oare este bine asa ?
Darius 20.11.2004
eveline spune:
La multi ani cu intarziere si cu scuzele de rigoare (n-am avut net deloc ieri) pentru David(Fulguletz) si Edis(Madalina).
La multi ani si multa sanatate pentru Tudor Andrei(Luminita). Sa va dea dumnezeu sanatate si numai impliniri!
La noi iar e ca-n povesti....ninge atat de des de spui ca-i ireal...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
andreap spune:
Mihaela,nici Mariuca nu bea deloc suc,numai apa si lapte.Apa chiar ar trebui sa mai bea..eu stiu?Tu-i dai lapte dupa fiecare masa?
Acum am aflat ca probabil al meu sot nu va veni in We in Bucuresti,asa ca iar o sa ma urc pe pereti
...M-am saturat de situatia asta!
hai ca ma plang si eu ca
....ce sa fac??Si ploaia asta care nu mai sta!Sunt deja in depresie![]()
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
carmen spune:
Buna fetelor,
La Multi Ani! Tudor Andrei, sa iti dea Dumnezeu numai zile senine, sanatate, fericire.
Of of Daria tuseste de mi-e mila de ea ca nici nu poate sa doarma. Febra nu face numai ca tuseste rau si e plin pieptul de secretii. Astazi o sa mergem la dr. numai ca trebuie sa mergem in spital ca e de garda si nu e la cabinet. Nici pe maine nu pot amana ca nu e Marcel acasa ca sa ne duca. Sper sa nu luam ceva la "pachet" de pe la spital.
Nici Daria nu bea apa sau suc in schimb bea ceai (daca stiu cand sa i-l dau). Acum daca bea macar ceai nu ma stresez asa de tare. Voi peste zi le mai dati lapte? De ex Ana cand era mica obisnuia sa bea cam 150-200 ml la somnul de pranz.
Am vazut poze superbe (ioana du si onitza), aveti copilasi pe cinste.
Astazi am scs-o 10 min pe Daria afara ca ninge frumos si nu e frig deloc. Se bucura de fulgi si nu o mai puteam opri de la zapada ar fi stat cu mainile numai in zapada.
Inca nu vrea sa mearga singura. Face pasi si cand isi da seama ca e singura se aseaza jos. Poate pana face un anisor ne face surpriza. Dinti inca mai asteptam ca ne laudam doar cu 2 si ii arat ori de cate ori are ocazia.
Sa aveti o zi buna.
Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
onitza spune:
Am intrat in curatenia generala!!! O placereeeeeeeeeeee!!!
Paul nu mai vrea cu bibe decat laptele, in rest, cu lingurita ceai, apa sau ce se poate!!! AM fugiiiiiiiiiiiiit!!! la treabaaaaaaaaaaaa!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
ANDREAP, intra in curatenie generala!!!
scapi garantat de depresie!!!!
am glumit, mey, si sotul meu va fi plecat o sapt. plus ca ii fac si vaccinul lui Paul, si o sa fiu singura si sa o ma urc pe pereti!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
andreap spune:
Onitza,cand mai ai mai timp de curatenie generala?ca eu dimineata la servici,seara cu maria..cu ea in casa nici pomeneala de curatenie,cand doarme liniste(am garsoniera
).....asa ca..astept sugestii!Sau mame...sau soacre..in vizita!Sau barbat(tot in vizita
)......
Plus ca eu cand aud de curatenie,ma apuca depresia mai tare
....las' ca ma vindec eu de depresie la primavara,cand o sa fie cald si soare!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)