Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
mami nov-dec 04 spune:
quote:
Originally posted by FELIS
[size=3][b][red]Ce am simtit citind mesajul ?...
AM fost fff emotionata...e f frumos scris...
![]()
pt ca e din suflet si mare iubire pt tine si pentru un pui curajos
ioana_du spune:
Fulguletz, MadalinaP, La Multi Ani puiutilor cu ocazia anisorului, sa va traiasca si sa fie sanatosi si cuminti.
Fetelor, avand in vedere ca Roserbita m-a intrebat daca o tin ascunsa pe Bia, am luat atitudine, si ... am pus poze noi, in albumul noiembrie 2005.
Va pup pe toate
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
onitza spune:
quote:
Originally posted by ioana_du
Fulguletz, MadalinaP, La Multi Ani puiutilor cu ocazia anisorului, sa va traiasca si sa fie sanatosi si cuminti.
Fetelor, avand in vedere ca Roserbita m-a intrebat daca o tin ascunsa pe Bia, am luat atitudine, si ... am pus poze noi, in albumul noiembrie 2005.
Va pup pe toate
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
M-am bucurat sa vad poze cu Bianca, o dulcica, sumpete, minune!!! abia astept sa o vad si pe viu, sa o smotoceasca Paul putin!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Cecilia C spune:
Miha si Ioana_du aveti niste copii pe cinste, sa va traiasca si sa fie tot asa de razareti si frumusei si cumintei 

Felis
si sa stii ca intr-adevar Alexia isi numara acolo degetelele, ha ha
Onitza am o intrebare de baraj la tine, ha ha cum ai reusit tu sa-l faci pe Paulica sa nu mai bea nici ceai si nici lapte noaptea? ca Alexia mea de ex s-a trezit azi-noapte la ora 4, i-am dat ceai si a stat un pic si-apoi normal ca s-a pus pe plans de a trebuit sa-i dau lapte...nu stiu cum sa fac sa nu mai manance noaptea si sa doarma
ce bine ar fi sa doarma toti copilasii noaptea fa nici o trezire ...ma gandesc ca tu ai experienta cu asta...degeaba o iau in brate ca devine nervoasa si asa isi arunca suzeta de nu mai stiu ce sa fac..asa ca laptele sa traiasca pupici la Paulica fara frica 
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
Cecilia C spune:
Fulguletz sa-ti traiasca Davidutzu , sa fie sanatos, voios, norocos si sa va umple in continuare viata de fericire si bucurii.
La Multi Ani!!! David Andreas 

Poze
onitza spune:
CICI, pur si simplu nu i-am mai dat, dar l-a calmat suzi, nu stiu ce sa zic, si Paul se mai trezeste noaptea, sa stii urland, ma duc la el, il mangai, si ii bag suzi in gurita si adoarme la loc, daca urla rau il iau in brate, il linistesc si il pun iar in patut...azi Paul a fost de nerecunoscut...toata ziua a fost marait, suntem si eu si Mihai cu nervii intinsi la maxim
..ne-am dat seama ca de la dinti, dar mai era si rasfatul bata-l vina ca daca nu faceai cum vroia el iesea cu urlete de ne stia tot blocul
...acum ma duc sa ii fac baie, poate se mai linisteste....grea zi am avut!!!![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Cecilia C spune:
Onitza mersi, o sa vad cum o sa fac si eu...
SI Alexia a fost maraita in ultimele 2 zile si azi i-am mai descoperit un dintisor..deci a venit cel de-al 4-lea dintisor asa ca la cat mai multi, ha ha
Poze
onitza spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Onitza mersi, o sa vad cum o sa fac si eu...
SI Alexia a fost maraita in ultimele 2 zile si azi i-am mai descoperit un dintisor..deci a venit cel de-al 4-lea dintisor asa ca la cat mai multi, ha ha
Poze
CICI, Doamne ajuta sa fie vreun dintisor! Avem un an si doi dinti!
SI asteptam de 3 luni un al treilea!
...acu sper sa apara, ca sa-i fie caraiala inteleasa si cu un rost, si nu doar rasfat!!! dar la cum ilcunosc eu pe Paul, nu cred sa fii fost rasfat mereu, toata ziua!Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Madachan spune:
quote:
Originally posted by onitza
MADACHAN, WOOOOOOOOOW 500 ml de lapte pe noapte ???????? cred ca ii place sa bea lapte noatepa si probabil ca si-a facut un obicei sa se trezeasca sa bea lapticul din bibe!! iti dau si eu un sfat, dar, nu e musai sa te iei dupa mine: can dam fost eu la un doc, mi-a dat niate sfaturi bunicele as zice eu; unul dinte ele suna cam asa: nu-i mai da noaptea nici macar ceai, incearca sa il obisnuiesti sa nu se mai trezeasca noaptea dupa..lapte sau ceai, ca asa faceam si eu!...si acum se mai trezeste, dar ...dupa suzi!!
![]()
...si de la dinti! pupici shtrengarului!!!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Onitza,dar Edy al meu nu papa suzeta!!! Nici nu site ce-i aia! Iar acum nu ar avea nici un rost sa-l mai invat.Ce pot face????
La multi ani David Andreas si Edis!!!!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
monica-elizabet spune:
la multi ani!

davidutzului
(ginerelului meu drag) sa cresti mare si sanatos, sa aduci numai bucurie in sufletul parintilor tai si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza(poate si o surioara)![]()
buna seara fetele, intru si eu dupa 2 zile tot scurt, scurt de tot, am fost la constantza, 2 zile...am avut concert cu patriarhia de sf Andrei, concertul a iesit bine, distractie la maxim dar sunt putin cam obosita din cauza drumului cu autocarul...si maine am o zi destul de greutza....nu am dormit de vreo 30 si ceva de ore in loc sa dormim azi noapte am fost pe faleza, cluburi, pizzerii...deh...nici nu ziceai ca am doi copilashi care ma asteptau acasa![]()
va pup pe toate si va doresc noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

[b][red]Ce am simtit citind mesajul ?...
...si de la dinti! pupici shtrengarului!!!