pentru Marius
Marius, am mai pus intrebari, la care mi-ai raspuns si iti multumesc. Acuma vreau sa iti prezint intreaga mea situatie si poate ma poti sfatui cum sa fac.
1. Sunt angajata din 2002 cu cartea de munca la o societate din Bucuresti X.
2. In 29 iunie m-am angajat la mine pe firma Y din Cluj (numai eu sunt angajata, firma fiind cu activitate sezoniera) cu 8 ore, iar la firma X am cerut concediu fara salar (pana in prezent). M-am angajat la mine pe firma ca sa iau banii de indemnizatioe din Cluj, sa nu ma mai complic cu Bucurestiul.
La angajarea la firma Y am solicitat stagiul de cotizare de la Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti din 2002 - pana in 1 iulie 2005. Am primit aceasta adeverinta abia in 10 octombrie 2005 si am observat ca din 2002 pana in 2005 imi erau declarate doar 7 luni.
Precizez ca am trimis (in 19.11.2005) Notificare Avocatiala firmei din Bucuresti, ca in tremen de maxim 15 zile sa imi plateasca contributiile catre stat, in caz contrar ii voi da in judecata.
3. Concediile pre si post natale le-am inregistrat la mine pe firma (Y). Tot de aici vreau sa imi depun cerere pentru CIC.
4. Am nascut pe 9 august.
Intrebarile mele ar fi:
Am gresit angajandu-m ala mine pe firma tot cu 8 ore, avand in vedere ca la cealalta firma nu mi-am dat inca demisia (doar concediu fara salar)?
Daca ii cer statele de plata firmei X din iunie 2004-iunie 2005 ar fi valabile in vederea obtinerii indemnizatiei la mine pe firma?
Am vreo sansa sa se rezolve problema mea?
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
Raspunsuri
marius spune:
Hai sa luam altfel. Ai nascut in 9 august 2005.
Care este situatia ta in perioada 01.08.2004->09.08.2004? Cu exactitate.
Platit neplatit platit dar nedeclarat ce stii tu din aceast perioada de mai sus?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
codruta_grg spune:
Neplatit, dar nici declarat. Acuma tot trag de cei din Bucuresti sa depuna macar declaratiile nominale si ma tot amana.
De asta intreb de statele de plata, care ei zic ca le-au depus.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
marius spune:
Daca vor depune declaratiile dar daca obligatiile nu sunt achitate vei avea dreptul la 1/3 din indemnizatie. Daca nici nu vor depune declaratiile nu ai dreptul la nimic urmand sa te judeci cu firma respectiva daca vei dori.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
codruta_grg spune:
Merci Marius!
Dar sa imi depun demisia la firma din Bucuresti sau pot continua cu concediu fara salar la ei? (cat timp se poate concediu fara salar?).
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi