Fetele din Japonia cele mai gatiti sotilor vostri?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
hanako2004 spune:
ASTAZI mam gandit sa fac pt diseara kani crim koroke si rice koroke
am cam de muncit la ele insa sunt niste minunati
http://community.webshots.com/user/emilyohashi100 poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
hanako2004 spune:
RINOSUKE cum se face chirashi sushi?te rog sa-mi dai si mie mai multe detalimultumesc mult
http://community.webshots.com/user/emilyohashi100 poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
7327ela spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe acest forum. Poate puneti si voi niste retete de peste.
Cum il faceti, cum il gatiti.Nu stiu nici una.Si ne place pestele enorm.
..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dolphin9913 spune:
fetele hai sa va dau o reteta jp care mie imi place ff mult. TAKENOKO NO TAKANI ITAME : takenoko 400g ,takanazuke 100g, carne de porc (din aceea taiata subtire) Bara niku , Mod de preparare; Takenoko se taie bucati cam 3-4 cm se spala apoi se sterg cu un servet de bucatarie. Takanazuke se taie marunt si se pune intr-un castronel cu apa la desarat cam 20-30 min. takenoko se prajeste in mult ulei la 180C-190C. Dupa ce sau prajit se scot pe un servet de bucatarie sa se scurga uleiul. Intr-o tigaie se pune 1 lingura ulei si se prajeste carnea se pune 1 lingura zahar, osake, syoiu. Dupa ce sa prajit carnea se pune takenoko si takanazuke si la sfarsit goma abura si se mai lasa pe foc 2-3 min. Pofta buna si sa-mi spuneti daca ati preparat-o . Mi-e mia tradus-o sotul tot de la tv.bye
http://community.webshots.com/user/dolphin9913
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rinosuke spune:
eu vroiam sa fac astazi,takikomi gohan cu pui si takenoko. am sa incerc si reteta lui dolphin,numai ca nu stiu ce este TAKANASUKE,iar osake si shoyu cat pun ?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
eu azi fac niste spaghette cu supita de rosii...nu e mancare japoneza dar e f buna!
Dolphin o sa incerc reteta ta sa vedem cum iese.nu am mai facut pana acum.
hannen eu nu stiu de 'te zukuri' daca esti draguta sa o scri.
Va pup si spor la gatit!Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dolphin9913 spune:
TAKANAZUKE sant ca niste tsukemono, niste frunze mari acrisoare si cam sarate de aceea se pun in apa la desarat,Rinosuke vezi ca se gasesc cam peste tot , poti intreba chiar in magazin ca iti arata ei. Iar syoiu osake si zahar cate 1 lingura. Chiar a fost o idee buna cu subiectul acesta , mai invatam si noi una de la alta. Sper ca am fost destul de inteleasa. pupici
http://community.webshots.com/user/dolphin9913
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Devylla,te zukuri= hand made
Promit ca revin sa o scriu,acum am putina treaba.
Spor la gateliPrintesele mamii
Pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
hannen bine ca m-ai luminat nu stiam ce inseamna zukuri trebuia sa ma prind
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)