Fetele din Japonia cele mai gatiti sotilor vostri?
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
rinosuke spune:
fetelor!devylla nu am inteles ce fac cu tapitatul
eu vinete nu stiu decat mabo nasu,curry cu nasu si iasai itame tot cu nasu..daca mai ai si altele,vreau.hannen iti scriu cum fac udonul cald.prajesti in putin ulei carnea de pui taiata marunt,sau carnea tocata(de care vrei)pun si un negi taiat in patru si ce lungime vreau .pun apa,soba tsuyu dupa gust si putin ponzu dashi(ala granule)dupa ce a dat in clocot iau spuma si bag si udonul.eu nu am cumparat inghetat pana acum,dar si ala e fiert,astepti doar sa se incalzeasca si ala.pt.copii,il lasi sa fiarba pana se umfla udonul bine.cand pui soba tsuyu gusti,sa nu fie nici usui,nici koi..cum iti place tie.asta-i udonul invatat de socrela mea
mie imi place udon,rece..si e super simplu.fierbi udonul,il speli cu apa+geata,il pui pe farfurie si pegatesti castroanele cu soba tsuyu si le usuiesti cu apa.poti sa bagi si wasabi si ceapa verde tokata marunt.mai poti baga tempura in ala cald,in castron doar..si la ala rece la fel.dar nu bagi tot udonul in castronul rece,cred ca stii..de fapt sunt niste pahare..pt.tsuyu rece.sunt obosita,sper sa intelegi..elladoria e simlu.prajesti ceapa,pui sunca sau racisori(depinde cu ce vrei sa faci)pui faina,si torni lapte.si invarti pana se face ca ciulamaua.bagi si orezul(FIERT)le amesteci si le pui in castroane de doria,gratan.pui branza(cascavalul ras)pe deasupra si le bagi la cuptor.acum ceapa pui si tu depinde cate portii faci,eu pt.3 persoane-1ceapa mai mica nu mare,faina la ochiometru(2-3linguri) si restul la fel.NELAam tot zis sa-ti scriu si nu am reusit,poti face si tu DORIA.nu cred ca stii cum sunt castroanele de doria,dar tu in romania,poti baga oala in cuptor.si GRATAN-ul se face la fel,numai ca este din paste fainoase.va las,sunt super obosita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ella@ spune:
rinosukenu prea am inteles cu sosul alb,doar din faina si lapte?
aseara l-am imtrebat pe al meu si mi-a zis ca stie cum se face dar nu stie sosol.
sa va spun cum a zis el :
-vasul in care se face doria se unge cu putin unt,margarina ce aveti.
-ceapa taiata bucati mari se prajesti in ulei f.putin.
-orezul fiert se caleste putin in unt sau margarina.
in vasul uns se pune orezul ,ceape ,fructe de mare ,sosulasteptam sa ne lamureasca RINOSUKEsare,piper,cascaval.
Astazi dimineata am facut shnitele si ampapat cu mustar si am baut cate o de cacao vu lapte.La pranz fac omrice
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rinosuke spune:
da..scuze,eu ieri am f.obosita si se pare ca numai eu inteleg ce am scris..da se unge cu unt sa nu se lipeasca,asta nu am scris,ca mai toate fetele stiu.ELLAvezi ca a postat dolphin pagina 2 sau 3 cum se face gratanul,eu acum am vazut..scuze,se mai intampla..tot asa si doria,se mai fierbe orezul cu sofran mi se pare,sa iasa galben la culoare.tu faci cu ce vrei si iti place.eu fac cu raci de obicei,sau cu scunca.si dupa ce calesc ceapa,tot acolo bag si racii,(dupa ce s-au prajit racii)pun si faina si torn laptele..si doar bag orezul,sau pastele fainoase..nu stau sa le fac separat..se face si separat sosul alb,sau se mai caleste orezul cu unt..stiu ,dar nu e nici o diferenta la gust..eu asa il fac,ca e mai simplu..nu fac nici mizerie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madi-ren spune:
La multi ani 2006! Va doresc Revelion f frumos,iar anul care vine indeplinirea tuturor dorintelor voastre.Pa si sa auzim numai de bine. HAPPY NEW YEAR 2006!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madi-ren spune:
[red]LA MULTI ANI 2006"[/red] EU azi am facut chiftelute si oua umplute [ a'la Romania ]
GANBARIMASHIO NE ! AKEMASHITE OMEDETO !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
akemashite omedetou!kotoshi yoroshiku ne!
Eu zilele astea nu am gatit absolut nimika.Aseara am mancat mancare instant ca mi-a fost mie rau si nu eram in stare de nimika.Azi la pranz ii dau sa pape sotului lamen tot instant ca am o lene de ma doare:D si azi noapte nu am dormit prea bine de rau.Asa.
Rinosuke iti sunt datoare cu o explicatie cam intarziata dar nu am avut timp...gomen ne .In tava pui vinetele taiate rondele si prajite si acoperi fundul tavei cu ele.Dupa care pui carnea si inca un rand de vinete ca sa acoperi carnea.Sper ca acuma am fost mai explicita.Daca nu ai inteles intreaba-ma inca o data.
Azi adik diseara voi face odakodon.Si daca am chef incerc salata de daikon de mai sus.Va pup.Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rinosuke spune:
LA MULTI ANI!UN AN NOU,PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!mersi devylla,e f.simplu am sa fac si eu zilele astea
.nu stiu ce gatesc diseara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dolphin9913 spune:
Buna fetele si LA MULTI ANI 2006 sa de-a Domnul sa fie un an mai bun ca 2005.
Cum ati petrecut revelionul?
DEVYLLA daca esti draguta sa-mi spui ce e odakodon sau din ce se prepara? Ieri am facut buri teriaki si a iesit super bun, ne-a placut, chiar si yulia a mancat mult. Nu mai stiu cine a scris reteta dar ii multumesc.
Chiar va rog daca mai stiti retete sa mai scrieti ca nu mai am ideii.
Mai ales pt asta mica ca e sclifosita la mancare, nici nu mai stiu ce sa-i prepar.
e cam tarziu fugim la baita pa pa
POZICI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)