Bebelusi de mai-iunie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

A si mai voiam sa va spun ca acu vreo doi ani am tras o slabire de la 62 la 52kg asa cum a zis andreeaatan. Eu numai asa stiu sa slabesc cu calorii numarate si sport pana cad in fund. Si am ramas la greutatea aia un an pana am ramas insarcinata. Deci nu m-am ingrasat la loc sau faze de astea. E drept ca nici sportul nu l-am intreruptcare costa in o ora aerobic in fiecare zi, 2 zile pe saptamana inot, si mers pe jos in fiecare zi. Deci astea pe langa aerobic. Si mers pe jos in tempo rapid intre 7-15 km.
Aseara am iesit sa ma aerisesc la cumparaturi si am gasit o geaca super faina. No, decid s-o iau ca era cu 40 dolari mai ieftina decat am vazut-o in alta parte, merg s-o platesc. Capra de la casa ia prostia aia de siguranta jos si o sparge. Normal ca a pus vopsea galbena pe jumate de maneca. Asa ca nu am mai luat-o logic... Ce ghiniuonul lui peste pot sa am. Caut geaca de aia de vreo luna.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

loreen, cum se numeste vaccinul pt meningita? noi i-am facut infanrix care contine si ceva pentru haemofilus care ar putea provoca meningita. e aceasi mancare de peste? oricum dr noastra e tare ciudata. nu ne zice nimeni nimic

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Gabitzam,merci ,am inteles, zilnic cate 5 ml , ce perioada de timp ti-a recomandat doctorita.Noua luna asta ne-a dat Ca fiole 10 ml/zi timp de 15 zile. Daca luna urmatoare imi recomanda din nou Calciu vroiam sa-i spun de asta Natural si de aceea te-am intrebat ca sa fiu informata.Asta la fiole este mai incomod, trebuie sa spargi fiola, sa tragi cu seringa s.a.m.d.

Loreen, inseamna ca vaccinul asta l-am ratat. Eu nu am stiut de el. Este optional? Dar nici doctoritza nu m-a intrebat daca vreau sa il fac ca i l-asi fi facut si eu. Eu sunt speriata de toate bolile posibile. Ieri cand am iesit afara cu Timeea sa ma fii vazut ce rapid am disparut din fata blocului pentru ca sunt multi copii si imi era teama de rujeola,de regula stateam mai mult prin jurul blocului acum m-am departat ca sa nu ma mai intalnesc cu cineva cunoscut.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA MULTI ANIIIIIIIIIII!!!!!
la fete, baieti, mamici, tatici, bunici, sora, frate, cumnat, cumnata si etc,etc.

Loreen transportul m-a costat 26,75$ pe cutie. am comandat 2 jocuri - 2 cutii. la tine vad ca a fost mai ieftin.
telefon vroiam si eu, de la Varuna ce ai luat?
Meyyyyyyy jucaria cu volan este suuuuuperrrrrrr, se joaca cu ea Matei, e colorata scoate sunete, are si schimbator de viteze (cu zgomot), si muzica, politie, oglinda retrovizoare si cel mai tare e claxonul. aseara a claxonat de imi explodau creierii. ma gindesc cu groaza cum va fi si cu masa cintatoare. La asta nu m-am gindit.

cea mai apreciata jucarie este............UN BALON verde, il vedeti si in poza, se joaca cu el de nu ai treaba, e innebunit!

New mami si mie imi place poza aia, sunt cam obosita da asa frumos sta Mateiiiiiii.

eu nu l-am mai cintarit, am zis ca mai bine nu ma mai stresez!

petrecere frumoasa tuturor sarbatoritzilor!!!

Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sper sa nu va suparati pe mine ca scriu off topic, dar vreau sa nu ma mai gandesc la ce veste ingrozitoare am aflat azi: invatatoarea lui Andreas a murit, ieri dimineata isi astepta prichindeii in curtea scolii, apoi s-a plans de durere de cap si astazi nu mai este. Sunt sub stare de soc! Cand m-am dus in statie sa-l astept pe Andreas de la scoala si mi-a spus ca are o veste proasta sa-mi dea ma gandeam la vreun calificativ naspa, mi-a cazut cerul in cap. Am zis ca nu a inteles el bine, o fi in spital bolnava, dar din pacate o alta mamica mi-a confirmat.
Avea doar 47 de ani! Nu stiu ce sa fac, numai la ea ma duc gandurile, ma uit la copii, ii imbratisez dar ma doare ceva inauntru, am apreciat-o mult, nu pot sa cred.
Va las ca am lacrimile siroaie si ma doare al naibii de tare pierderea.
Inca o data nu va suparati pe mine.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Vaccinari:
2 luni-Eurax;Pentacthib
4 luni-Pentacthib
6 luni-Eurax;Pentacthib

(nu stiu daca am scris corect, va rog sa ma corectati daca am gresit , pana acum nu am dat mare importanta dar acum vreau sa ma informez bine despre vaccinari)

Din cate inteleg eu din carnetul de vaccinari :

Eurax=antihepatita B-AHB
Pentacthib=ANTIPOLIOMIELITICA-VPO;ANTIDIFTERICA,ANTIPERTUSSIS-DTP
si asta mai este trecut si la pagina "ALTE VACCINARI" unde vad ca doctorita a scris ACTHIB , care nu stiu ce inseamna.
Vaccinurile astea le-am cumparat de la doctorita de la cabinet, de fapt i-am spus ca le vreau pe cele contra cost si ea a hotarat ce si cum si eu nu am mai cerut detalii ci doar am dat banii.Infanrix-ul ce este?
Va rog care sunteti mai bina informate lamuriti-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Corni, Infanrix-ul este echivalent cu Pentacthib, dar este facut de alt producator.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by corni

Fetelor, imi permit sa ma abat de la subiectul principal si anume bebelusii nostii si va pun o intrebare de alta natura. Din curiozitate cati mc de apa consumati voi intr-o luna ca eu sunt pe primul loc in bloc, toti au cate 1 mc rece maxim 3 mc calda, eu am rece 12 mc si calda 14 mc(am dat consumul maxim).Ori suntem noi risipitori ori ???? Si pierderile de apa, nu stiu de unde provin pentru ca la subsol nu curge nici o teava se platesc procentual. Cu cat consumi mai mult cu atat platesti pierderile mai mult.

Pai cum adik platiti pierderile??? La ce dreq mai aveti apometre atunci??? Nu e in regula asta. De ce nu vorbesti cu administratia? Ce pierderi? Apoi consumul mi se pare nu al tau exagerat (decat poate la apa rece acum iarna eu am in jur de 5-6 mc de rece si 10-11 calda), in schimb mi se pare DUBIOS de putin la restul lumii.
Revin dupa ce citesc de unde am ramas

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Elisor, ne pare tare rau. Si nu ne suparam pe tine. Suntem aici si pentru bune si pentru rele... Asa ca descarcati-va, ca pana la urma, unde-i mai bine daca nu intr-o familie? Si asta este familia noastra, a mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor imi pare rau sa aud asemenea vesti...probabil a facut accident cerebral...Intr-un fel bine ca s-a intamplat cat este Andreas la inceput de drum,mai tarziu sigur l-ar fi afectat mult mai tare...La Bianca invatatoarea nu a mai venit deloc din septembrie ca sa aflu ca are cancer in faza nasoala si nu mai vine...Astia sunt morcoviti toti,fiind clasa a III-a s-au atasat mult de ea...Inca odata imi pare rau,capul sus si vezi de puisori ca sunt sensibili la starile tale...

Corni daca ai Achtib in carnet inseamna ca ti l-a facut...eu nu am inceput de la 2 luni si de acea mai fac si la 8...

Lucas pai m-a costat de m-a rupt ca am luat doua jucarii,cutii diferite,ele costand 55 de dolari si cu taxe cu tot m-a ajuns la 134$,adica 79 de dolari numai taxe...sa-ti bagi picioru-n ea de Romanie...Acuma nu ma costa nimic ca mi le face cumnata cadou,ma mir...
De la Varuna am luat laptopul bebe,primii pasi si racheta...Primii pasi l-am vazut la metro,racheta la Selgros nu stiu laptopul bebe,da' la voi oricum sunt mai multe posibilitati...asa ca poti sa le ei direct din magazin...nu este diferenta de preturi,de 100-150 mii...

Mai fete dimineata imi dau puisorul de-acasa ...mi se inmoaie inima de pe acuma la gandul ca nu o mai am langa mine ...Bianca a plecat de astazi ca aveam nevoie de camera ei pentru depozitare saci...dar dupa asta mica oftez intr-una...Mi-e groaza sa ma gandesc cum voi sta maine noapte fara ea,si vineri si poate si sambata...Of...Of...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput