Mamici de martie-aprilie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

In utilitatea psihologilor nu prea cred nici eu, dar scientologii astia au sigur un surubel lipsa in creieras.
Cat despre ecograf, personal refuz sa cred ca ar dauna in vreun fel la bebe. Zvonuri de genul asta am auzit numai in Romania iar cand am intrebat medicii pe aici nu stiau daca nu cumva fac glume...

Gata, ma duc la culcare. V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

mamaariadna mie si aici mi-au zis toti doctorii pe care i-am intrebat ca e total inofensiv pt bebe.. si somnic usor!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

nu stiu sa trimit mesaje si sunt tare suparata

tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna seara fetelor,

Eu am fost ieri la dr ,unde m-am plins ca am prea multe contractii. Si ce-mi zice dr dragutul? "Påi incearca sa nu te mai stresezi".
Påi nu ma stresez chiar de loc, ca nu am motiv.
Må asteptam sa-mi dea si mie alte lamuriri, dar asta e.
Oricum, bine ca totul e ok cu bb.
Tina,dragutza de tine, må bucur ca bb e bine, chiar daca nu e asa miscacios.
Tin minte ca si eu ma plingeam la fel la inceput ca nu misca bb prea mult, dar te rog sa ma crezi cå acum , chiar ma intreb cind mai are timp sa doarma.

Irina71,si eu folosesc tot ulei pt bb , ca sa imi ung burtica. Dupa ce imi fac dus sau baie ,ma ung mereu cu ulei.Inca nu mi-am cumparat nici o crema antivergeturi, asta, probabil pt ca nu cred ca e mai eficienta decit uleiul dpt bb.

Nshiro, abia astept sa pui pozici cu piticii japonezi.
Am vazut odata la tv o emisiune despre grdinitele di japonia, si m-am indrgaostit de copiii de acolo.
Sint asa frumosi si dulci toti.
Måi Nshiro, nu ai si tu vreo metoda japoneza impotriva constipatiei.
Nu stiu ce sa mai maninc, ce sa mai iau, ma dispera.

Fetelor va pup pe toate si va doresc o seara linistita in continuare.

ile26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ciuf, te-a deocheat baba? cica tb sa bei apa cu carbune stins in ea (ori cu chibrit). O sa-ti scriu pe privat de fibrom.

LauraIoana, n-o stiam, noroc cu tine ca ma mai reciclez si eu la capitolul expresii romanesti.

AndreeaGeorgiana si pt toate Andreele, un sincer La mult ani de ziua numelui.

Nshiro, te invidiez, nu stiu cum reusesti sa scrii la fiecare, sa nu uiti pe nici o gravidutza! Ca sa-ti raspund la intrebare, eu predau franceza la o scoala publica primara (8-9 ani), anii trecuti am predat si la elevi mai mari (de secundar), si la scoli private. Tu esti la gradinita? Sa ne spui cum a fost la medic, si nu uita de poze cu piticii!
Apropo, si eu merg maine la medic! cred ca ii spun sa-mi dea concediu la jumatatea lui ianuarie, ca si asa peste 3 sapt intru in vacanta de iarna. Maine fac 22 de saptamani.

Ariadna, si la mine devine tot mai problematic aplecatul, incaltatul... La tine e de inteles, ai cu 4-5 sapt. mai mult, cand imi vad burtoiul ma intreb daca nu cumva tb sa nasc mai repede.

21+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Mamaariadna eu inca ma mai incalt singura da ... cam greoi, iar cu pedichiura nu se mai poate ... m-a rezolvat sotu o data dar va trebui sa ma dau pe mana chinezoaicelor nu de alta da fac si masaj tare fain
Ile eu cu constipatia sunt cam invers, adica in loc sa ma duc o data pe zi, ma duc si de 4 ori.
Cum va spuneam am fost azi la medic. M-au consultat, m-au pus la monitorizat, mi-au facut analiza de urina ...si infectie urinara. M-am linistit ca colul este inchis, placenta ok, bebe activ cu 140 batai de inimioara /min, nici cea mai mica contractie dar nah acu sunt pe antibiotice...
Am uitat sa-l intreb pe medic daca am voie sa ma dau pe bicicleta (aia stationara) si daca am voie sa-i dau la sotu cate ceva sau il tin la post

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Tina,acum am vazut mesajul de la tine. Deci la noi nu aveau decxat din cealalta. Dar sambata merg cu sotul si caut in oraselul vecin. Acolo am gasit mereu cand n-am gasit la noi. Si din cea de care vrei tu.
Catrinel, eu zic ca daca la tine gasesti sigur varza din aia sa iei. Asa cum i-am spus Tinei o sa ma duc sambata sa caut in alta parte. Si eu sunt super multumita de varza asta. Eu o sa cumpar oricum daca gasesc, ca o folosesc.
Eu sunt f ocupata cu curateania si abia asteptam sa treaca sap asta si sa mergem si noi la eco.
Va pup pe toate si aveti grij ade voi!
Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Sper ca nu e un plafon cu numarul viitoarelor mamici care trebuie sa fie la rubrica asta.Am avut ceva probleme cu accesarea site-ului.Atat!
Putina rabdare, nu ne stergeti asa repede.
Sunt prezenta.
Am facut eco de 24 saptamani: bebe pare a se dezvolta bine, are 32 cm si 620 g (sau mai bine spus atat avea pe 24 noiembrie).Fibromul s-a micsorat cu 1 cm.Singura problema ramane placenta: ne indreptam spre placenta previa.Deocamdata ii spunem placenta inserata jos, inca mai sper sa se ridice (pana in saptamana 28).Trebuie sa stau cumintica.
Sanatate!

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ama_Kaly, eu zic ca tu nu ai pe ce cheltui banii, dar fiecare cu ale lui pasarici!Mie tot nu a vrut sa imi spuna ce e..asa ca o sa ramana surpriza!Intr-un fel e mai bine asa!Iar daca nu te duci la doctorul meu sa iti faci eco,stai linistita.Eu ti l-am recomandat ca sa te ajut,acum tu te duci unde vrei!Si nu te mai plange tu de varza murata..ca tu gasesti peste tot..!Aici caut de imi sar ochii si nu gasesc!
MP ma bucur ca esti bine si bebe MAtei si prichindelul Vladutz sunt ok.Am sa iti dau de veste daca nu imi trimite nimeni dar cred ca nu va fi cazul.Cat despre [xnipat] si dragoste asa e.Totul e asa de minunat.Nu credeam,ca eu voi fi asa de fericita vreodata.Totul e un vis.Ne iubim la nebunie,MArk e inebunit dupa burtica mea..si cateodata vine si ma imbratiseaza cu lacrimi in ochi se se uita la burta si zice "Doamneee ai bebitza al meu la tine in burtik"!Nu am cuvinte sa spun ceea ce simt..dar voi toate stiti deja pentru ca ati trecut prin asta!
Poli,incantata de cunostiinta!Esti simpatica foc! Mama dar chiar ca numai mamici frumoase avem!
Nshiro succes la doctor astazi!Te
Rorosu,da-mi si mie te rog datele unde vei naste daca stii!
Honeypuma, nu stiu de ce dar cu Tickerfactory.com nu merge sa iti faci semnatura,insa te duci pe www.lilypie.com iti alegi acolo exact cum ai facut la tickerfactory si dai create new ticker.DUpa asta, o sa iti apara jos 3 casute in care ai diferite adrese de URL.Te duci in casuta doi si copiezi img, de unde incepe cu http pana la .png.DUpa asta te duci in Profil personal,la semnatura si scrii asa dar elimini virgulele din comanda pe care o voi scrie eu aici. [,url,=,",aici pui ce ai copiat de acolo,",] Aici scrii ce vrei tu ex:Puiul meu [,/,url,]!Nu e complicat deloc!Te si sper sa reusesti!
Danielaneda,Catrinel,Ariadna,Anairda,Irina71multumesc pentru gandurile bune si felicitari!
Ciuf, multumesc mult de tot.M-am mai linistit!Ma gandeam la tot ce e mai rau, dar uite ca m-a ajutat si Dumnezeu si le-am furat o ecografie astora.Dar iti multumesc, pentru ca nu stiam ca bebe misca mai mult in trimestrul III!Tu te-ai mai linistit in privinta fibromului?
Anairda succes la doctor!Sa vi cu vesti bune!
Aida,tinand cont ca aici e 200£ o ecografie (400$) eu as veni acolo!
Tania2 ai reusit sa scrii mesajul.Bine ai venit!Du-te sus si da-i raspunde la subiect.Scrii acolo dupa care dai trimite raspuns si asta e tot!
Ile77, sper sa ma plang si eu in saptamana 26 ca misca bebe super mult..insa lenesul meu nu cred.
Kim,iti spun eu cum reuseste Nshiro.Da click dreapta pe Raspunde la subiect, si ii da open link in new window.SI in acelasi timp citeste forumul, si si raspunde!Vezi ce hoatza e?
Manu, stai linistita, nici o problema!Sa imi spui cat costa!
FlorentinaE, bine ai revenit.Imi cer scuze.Am sa te trec pe listuta, insa te rog sa imi dai si mie spitalul unde vei naste si doctorul, sexul bebelusului daca l-ai aflat..ca sa avem si noi o listuta frumoasa!

FETELOR VA PUP SI NE VEDEM LA CAPITOLUL 30!NUMAI SCRIETI AICI!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput