cine inseala mai mult??...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Eu zic ca ambele parti in egalitate.De ce inseala barbatul?Sunt o gramda de motive!Bineinteles,subliniez,depinde de mentalitatea fiecaruia si de relatia in care se afla.Cel mai cunoscut dintre motive este acela ca "femia nu ii ofera tot ce vrea in materie de ",este neglijat(genul femeii gospodine,care cand vine sotul acasa, e cu matura in mana,sau cu carpa de sters praful),rutina plictisitoare,etc. etc!Daca 2 persoane se iubesc,eu zic ca nu se va ajunge niciodata aici..insa si aceasta iubire e cu 2 taisiuri,pentru ca trebuie mentinuta!Daca te iubeste,asta nu inseamna ca te va iubi toata viata indiferent ca devii o femeie extraordinar de plictisitoare si cicalitoare,sau poate ca te va iubi insa nu va mai rezista langa tine!
De ce inseala femeia?Poate din aceleasi motive ca si barbatul,insa mai putin motivul ca barbatul este gospodinul cu carpa de sters praf !
Multe dintre femeile care inseala au motive mai "serioase"!Avansarea intr-o cariera,cautarea tandretei de a se simti iubita (aici nu inteleg rostul relatiei cu sotul/partenerul,sau poate ca este doar una financiara) si etc.Rar femeile care fac de "fun" cum fac barbatii!
Oricum eu nu concep sa insel,sau sa fiu inselata.Daca unul din nou calca stramb in acest sens,s-a terminat tot!
Eu va pup si va urez sa nu avem parte de asa ceva niciodata!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

Deci cine inseala...
Pai s-o luam aritmetic.
Barbatii (de dragul discutiei eliminam ctiunile homosexuale) cu ciine inseaaala? Pai cu femei.
Donc se inseala tot cam atit.
Intr-adevar, se poate aduce in discutie problema mersului la bordel, dar mai ales in tara-mama Romania procentul este neinsemnat: daca nu te usuca la portofel Calea Victoriei, te scirbeste la paroxism Calea Mosilor (initiatii stiu de ce, ambele).
Inchei apreciind discretia cu care unul din sexe executa jumatatea dintre adultere, pentru ca apoi sa se plinga ca celalalt e pervers, stricat din proiect, dornic sa-si imprastia saminta (am citat dintre clasicii aici de fatza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

da, si eu sunt de acord ca barbatii inseala mai mult si ca e scris in gena lor ... dar nici femeile nu se lasa mai prejos, unele o fac din plictiseala, unele din curiozitate, iar unele pt a plati "politele" dragilor lor sotiori ...
cred insa ca in momentul in care unul dintre parteneri a calcat stramb, relatia incepe sa se transforme, apare neincredere, umilinta, apar lacrimile, supararile si totul poate, din cauza unei secunde de necugetare...

Mergi la inceput