Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
pufulet spune:
Cred ca m-ati inteles gresit.Eu imi fac probleme ca Mara e prea grea,mi-e teama sa nu fie grasuta.Sofia in schimb nu ia in greutate cum lua Mara cand era bebe,are 6 kg. la 3 luni jumatate, dar nu-mi fac probleme.Ma stresez destul cu Mara ca e prea grea.
Acum avem bona noua temporar si Mara se intelege f. bine cu ea in ciuda emotiilor pe care le-am avut eu.
Crisotexa-Sofia doarme in camera cu sotul meu si cu mine,iar Mara doarme in alta camera cu soacra mea.Mara se mai trezeste peste noapte si o cauta pe bunica sa o prinda de mana.
Cornelia -Ma gandesc mereu la voi si ma rog pt. voi sa va fie mai bine.Iti doresc multa putere sa puteti trece peste zilele acestea mai grele.Va iesi soarele si pe strada voastra , sunt convinsa.
Romana-i-am dat Marei plastelina, dar am ajuns la concluzia ca e prea mica pt. asa ceva.Si Mara a lipit-o de covor.Nu are rabdare sa se uite cum o modelez eu.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)
pufulet spune:
Andra-eu nu stiu cum sa fac ca Mara sa manance mai putin.Nici Mara nu strica jucariile,cel mult rupe pagini de la carti, dar si asta accidental, fara intentie.
Carmenutza-de ce nu ne mai scrii?Te-ai suparat pe noi?Ce face Maya?
pufulet spune:
La multi ani pt toti cei cu numele de Andrei sau Andreea!
Doina-nastere usoara!
Crisotexa-tinem pumni si facem galerie ca bb 2 sa vina cat mai repede
pojogam spune:
Azi mi-am luat rams bun de la colegi si restul de prin directie si tare am mai plans desi nu asta as fi vrut; am realizat dintr-o data ca Flaviu va fi departe de mine si nu stiu pentru cat timp si ca las tot si plec asa parca cu traista in bat... Nu am unde sa stau si sper din suflet sa gasesc, ceva bun si convenabil ca pret si sa ma descurc; nu mai pot privi inapoi si nu exista alternativa ...Nu eveam alta solutie Dana!
poate si chimbarea asta va aduce ceva bun asa cum spune romanul "Tot raul spre bine!".
Ajung de abia vineri dimineata in Bucuresti si ovidiu deja luni va incepe serviciul iar eu am liber pana pe 12 dec. nu stiu daca v-am spus ca noul meu colectiv e doar masculin si am optat pe partea de retele si baze de date in ideea ca voi invata cate ceva despre Oracle.
Nu m-am mai simtit de mult singurica si parca as fi mica tare si as avea nevoie de o imbratisare!
Sa-mi tineti si mie pumnii, ca din imensitatea orasului doar pe voi va stiu cat de cat si ma simt mai aproape.
va doresc numai bine si multumire sufleteasca.
Kehleyr spune:
Buna dimineata,
Cred ca sunt singura pe baricade la birou
.
Mihaela, mult succes si sper sa fi luat o decizie buna. Adevarul este ca de pe margine este usor sa comentezi, dar voi stiti cel mai bine ce este in sufletul vostru si care va sunt optiunile si prioritatile. Daca o sa lucrezi la Oracle o sa fim vecine cand va mutati in sediul nou. Eu ma gandesc numai la Flaviu, sa nu il indepartati de voi... poate exagerez, dar uite cred ca Bibi povestea la un alt subiect cum este cu copilul lasat sa il creasca bunicii, cum el de fapt nu intelege si se simte parasit... Inca o data, nu te supara pe mine, dar eu in general prefer sa fiu sincera si cred ca tu stii ca nu am intentii rele
.
Doinna, nastere usoara, iti tinem pumnii. Si eu am vrut sa va intreb, daca v-ati gandit la nume?
Marox, ma bucur ca a mers bine cu Alex la logoped. Se spune intotdeauna ca ccc copiii bilingvi isi dau drumul mai greu.
AdynaB, eu o stiu pe Annabel
, si fina mea din Germania o iubeste nespus
.
Alinuta, orice mesaj de la tine este o infuzie de liniste si optimism
. Nu stiu, on scris cel putin tu pari mereu calma si multumita, si in lumea asta nebuna, este extraordinar cand vezi asa ceva. Bine ca ati scapat de oaie
.
Noi suntem bine cu totii, eu am inceput sa sufar de insomnii
. Si nu am absolut nici un chef de serviciu
. Gandul ca peste 6 luni intru in concediu ma face sa nu imi vina sa ma apuc de nimic. Culmea este ca tocmai am primit niste responsabilitati noi si ar trebui sa ma apuc de ceva, dar acel ceva este imens ca un elefant si nu stiu de la care capat sa o iau
.
Am discutii zilnic cu Serban pe tema de educatie
. Desi el in general este un tip modern si "luminat", tot imi vine periodic cu teoria ca mama este cea care trebuie sa stea mai mult cu copilul si sa se ocupe in proportie mai mare de educatia lui. Si ca ce mi-a trebuit sa ma inscriu la cursul ala, ca uite cum imi mananca 30-60 minute pe zi
. Asta in conditiile in care oricum eu ajung acasa la 5.30, el la 7, iar dup-aia mai pierde vremea si cu mailurile (in interes de serviciu, dar tot ii ocupa timp). Nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca nu pot fi redusa numai la conditia de mama si serviciu 9-5, si ca desi ma plang eu de munca, de fapt nu as avea rabdare nici sa stau numai acasa cu copilul.
Cu Stefania, asa cum zice si Marox, am probleme de concentrare, se plictiseste repede si nu vrea sa se mai joace cu nimic. Nu stiu ce sa mai inventez. Ma intreb daca este specific varstei sau este vorba de caracterul ei. Parintii mei povestesc ca eu la varsta ei eram mai filozoafa si aveam rabdare cu cartile si cu povestile, sper sa nu se dovedeasca fi-mea a fi vreo Blondie
fara nimic in cap.
Hai va pup ca m-am intins si weekend placut, noi maine dimineata plecam la munte...
PS. Bibi, Amik, Carmenutza si Crisa sunteti pe lista de bile negre pentru absente
.
Luminous beings we are, not this crude matter.
gio spune:
Buna fetele,
v-am citit pe diagonala, pana la urma va intalniti? sau nu?
oricum eu am intrat sa va anunt ca sunt insarcinata
, am fost ieri la eco si am vazut punctuletul si suntem tare fericiti!!!! am vreo 6 saptamani si ar trebui sa nasc tot in ..iulie![]()
va pup
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
romana_74 spune:
Gio- felicitari si sarcina usoara si un bb 2 sanatos!
Doina- nastere usoara si asteptam marea veste... sa faci cumva sa ne anunti!
Fetelor... la capitolul cadouri, Matei mi-a dictat scrisoare pentru Mos Craciun pe care deja spiridusii lui mosu a luat-o de pe pervaz, iar in ea i-a cerut mosului sa ii aduca un tren, un dinozaur de guma
, si o papusa bebelus baietel. asa ca... m-am conformat, am facut cumparaturile deja sa nu ma stresez in zilele alea aglomerate.
Pentru Mos Nicolae- i-am luat un ou konder gigant cu jucarie mare in el, un pachet kinder, plastelina, creioana colorate cerate si caiet, o carte cu Poveste de Craciun, cateva haine... manusi, helanca cu gat si alte cateva maruntisuri!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
cgaby spune:
wow!!! ce de vesti bune!!!
gio - felicitari! sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi! pupici multi si pentru taisia!![]()
![]()
stef e la fel de neastamparat, tot asa cum ziceti si voi, nu are rabdare sa faca nimik...daca face ceva si nu ii iese cum vrea el..se enerveaza si incepe sa arunce cu jucariile si sa planga!
dar m-am obisnuit deja cu el...nu ma mai vait!
in rest, a devenit mai iubaret....
are o prietena la gradinita....
deh...probleme...
pupici tuturor si multa sanatate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
martta spune:
Gio

Felicitari, sarcina usoara si un fratior Taisiei!
Si pentru ca se discuta despre cadouri: Vladut vrea cadou o "surioara mare". Cred ca s-a inspirat dintr-un anumit spot publicitar![]()
mami de Vladut(13.06.03)
anamaria spune:
gio - FELICITARI!!! sa ai o burtica dragutza si cuminte si un bebe minunat, baietzel daca asa vrei...
ieri cand il luam de la cresa pe tudor imi facea lista de cumparaturi:
-mami, megem la magazin sa luam lapte?!
-nu, ca avem!
-atunci megem sa luam cereale?
-avem si cereale!
-luam...
luam... aultzel?! (n.a.: danone)
-nu, avem si iaurt!
-da atunci ce luam?
-nu luam nimic, avem de toate!
-NIMIC avem?!
aici m-am blocat si m-a bufnit rasu... oricum, am lasat cupilu' cu okii-n catza, ca nu am mai raspuns...
in alta ordine de idei, azi am stat acasa doar cu tudor, bogdan a venit la soacra-mea sa faca un desen pt concursul 'Piticot frumos' de la gradi, pt 6 dec
a fost foarte cumintel si s-a jucat frumos, a desenat (n.a.: mazgalit)
si s-a uitat la scooby doo... din pacate e putin racit, curge nasucul si tuseste un pic...
sper sa ii treaca repede, sa nu se agraveze, ca n-am nici un kef!
anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).