Mamici de iulie-august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

bulinuta eu am mers intai la ginecolog; cu o echo, poate fi destul de sigur daca e sarcina si, mai ales, iti spune daca e totul ok, sa nu fie extra-uterina, desi e rar. Apoi tot el iti da, teoretic - daca ai nenoie, o reteta sau poate nu. Apoi mergi la medicul de familie (uneori e nevoie sa mergi intai la MF sa-ti dea trimitere, daca mergi pe varianta oficiala) care iti da reteta gratuita (daca ai salariul minim pe economie) si te trimite la analizele uzuale de sarcina. Sa fie intr-un ceas bun!

Valentina

Mergi la inceput

bubutzica eu eram cu dilema cu utrogestanul; subscriu la ce mi-ai spus tu si mi-au spus si fetele; luat intra-vaginal e ok, nu da reactiile acelea urate, nu m-a deranjat deloc la condus

Valentina

Mergi la inceput

bulinutza durerile pe care le ai se intalnesc frecvent, in mod normal nu sunt ingrijoratoare, dar e bine sa te vada doctorul, el e cel care iti va spune exact ce sunt. presupun ca-ti va prescrie ceva, eu, de exemplu, iau no-spa la nevoie (maxim 3/zi). La prima sarcina am luat destul de mult, acum nu iau prea des, dar tot am avut nevoie de vreo 3 ori pana acum.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Emiliapop, cat te inteleg! Si eu incerc sa asimilez minunea asta care nu cfredeam ca mi se poate intampla mie!
Kehleyr ,da, am ramas prin IA (nu FIV), pe ovulatia mea, fara stimulare, imediat dupa laparo. Mi-au gasit 3 implanturi mici, in rest totul era OK, acum depinde la prietena ta cum a fost afectata. Dar asta a fost a doua operatie pe care am avut-o din cauza nenorocitei asteia de endometrioza, prima a fost acum 2 ani si m-a lasat fara un ovar. Din pacate, in afara de dificultati in conceptie , mai e si cauza de avort spontan , drept pentru care sunt mai mult decat paranoica, sunt in stare sa-mi fac HCG-ul la fiecare 2 zile! Si de cate ori nu mai ma dor sanii ma apuca crizele. Asta e, sper sa fie totul in regula.

Alexandra 4+

Mergi la inceput

alexia te rog mult, stai linistita, totul va fi ok! Nu are sens sa te intepi permanent, te vei "goli" de sange! Fii fericita, lasa sanii in pace, au si ei momente de ...pauza Iti faci rau singura si nu ai de ce.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Salutare burtici.
Am lipsit putin si uite ce ne-am inmultit!!!.
Bun venit tuturor si sarcini usoare si bebei sanatosi.

Eu am 32 ani si DPN 3 august.
Povestea mea e mai trista. Am avut doua sarcini oprite in evolutie dupa care mi-a fost mai greu sa raman din nou.

Luna aceasta cand asteptam venirea rusilor nu pot sa ma exprim in cuvinte cat de fericita am fost vazand ca dupa pata maronie aparuta exact in momentul "asteptat" al rusilor, a incetat. A urmat o zi de asteptare cand nu a mai aparut nimic si apoi ... momentul adevarului am facut un test de sarcina si uite minunea.
Am fost deja la doua ecografii, la prima s-a vazut doar sacul iar la a doua (ieri) un punct mic. E adevarat varsta este foarte mica, dar avand in vedere antecedentele mele, doctorita mea este foarte ingaduitoare. Si ma mai duc peste doua saptamani sa vedem cat a crescut.
Sper ca de data asta sa ajung si eu sa imi strang in brate puiutul meu.
Momentan iau utrogestan (vaginal) 1 dimineata si 2 seara si pentru durerile de burtica (accentuate uneori) no-spa, 2 pe zi. Mai iau si acid folic iar vitamine ce imi pica in mana, vitamina C, magneziu, nu am luat inca B. Doctorita inca nu mi-a dat reteta, mi-a zis sa iau orice vitamine. Voi ce luati?
Cu greturile nu am inceput serios, am uneori dar nu duc la , in schimb am o pofta nebuna de mancare, eu dau vina si pe vitamine.

Hai ca va las, aveti grija de voi si bebei sanatosi.

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Huacinmultumesc pentru primire si pentru sfaturi.
Mai ajuta-ma cu o explicatie: Ce este HCG ca eu nu l-am facut pana acum!Si cat trebuie sa iasa ca sa fie bine?
Am fost la doctor mi-a spus DPN:4.08.2006 m-a umplut de vitamine si utrogestan pe care il iau intravaginal si care nu imi da nici un fel de neplaceri si eu sunt f. sensibila la orice medicament.
Nu stiu ce sa fac m-am programat pe 7.12.2005 la Echo dar mi-e teama sa nu fie prea devreme. Tu ce zici?
Alexiaincep sa ma obisnuiesc.
Iube2001 avem acelasi DPN, tu ce ai facut pana acum? Ma refer la doctori, analize, echo.

emilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Tina, eu iau Elevit Pronatal. Mi l-a recomandat medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna ziua!
Am mai crescut putin ieri(la numar)!Bine ati venit!Suntem asa de multe ca incep sa ma incurc printre atatea nume...
In primul rand ma bucur sa vad ca nu mai sunt atatea greturi...
Tinasv1 suntem toate alaturi de tine,spiritual,si totul va fi bine!
diu nu fi suparata!Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor!Va fi un pic mai dificil acum cat sunt mici dar mai tarziu iti va fi mult mai usor.Iar pentru ei e si mai bine.Intre mine si sora mea este o diferenta de 5 ani,iar pana cand a implinit ea 18 ani nu prea o bagam in seama.(ca sa nu mai zic ce palmute ii dadeam cateodata)Acum nu se mai simte diferenta si facem si noi una-alta ca intre surori,dar mai greu...Eu m-am casatorit(o sa fiu mamica)...aici...ea in Romania,la facultate,cu alte treburi...Sper sa ai o sarcina usoara si nastere la fel!
Kehleyr bine ai revenit!
Irinuca sa speram ca nu e nimic grav.La mine au trecut,iar bebe s-a dezvoltat foarte bine.Este normal sa ne facem griji,ca asa sunt mamicile dar trebuie sa fim optimiste!Am ajuns la 9 saptamani,parca nu mai e asa mult pana la 40...
Va pupic pe toate!

9+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna dimineata burticute!!! Mama cate suntem deja!!! Luna productiva nu gluma !
Huacin multumesc mult pentru sfaturi!
Intre timp am sunat-o pe dr. mea homeopata care ma trateaza de 6 luni de endometrioza si i-am povestit. Aseara mi-a dat un alt remediu pentru 3 zile si luni m-a trimis la dr. Tutunaru. Asa ca luni sper sa va pot povestii mai multe. Multa sanatate si bebei sanatosi va doresc.

Mergi la inceput