Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
piatra lunii spune:
Buna fetele,
Cius22, da-mi adresa ta de e-mail si-o sa-ti trimit poze :) Altfel, eu nici nu stau nici nu plec de pe forum , mai citesc rar, raspund si mai rar, ca nu am timp, adica daca am nitel timp de computer citesc ziarele sa vad ce mai e nou in tara. Si parca nu mai am nici rabdare. Sa stii ca nici Ingrid- cat am mai facut si eu, rar, cate o placinta cu branza sau un papanas,etc, nu mananca. Acu nici nu mai fac, ca oricum numai eu as manca in familie, si parca n-am nici un chef sa fac si sa mananc tot numa' io :)
Irinusha, deci ati facut bradul, eu ma gandeam cand o fi sa-l fac, in ajun (am eu un fix ca asa era acasa si asa imi place, desi in ultima vreme l-am mai facut si eu pe 23)- sa-l fac noaptea, una, ca nu stiu cum as putea impodobi cu Ingrid (banuiesc ca nici tu nu l-ai impodobit cu Cris langa tine? ca nu-mi inchipui ca te-a lasat in pace :)) - si apoi, ma gandesc ce fatza ar face sa se trezeasca dimineata si sa-l vada, si cadourile.
Daca ma gandesc bine, cam multe din fetele ce scriau odata, nu mai scriu, sau nu mai stiu eu?
Irinel, am citit ca o sa aveti fetita, mare bucurie pe capul vostru ! :)))) da' ce-o fi, sanatos sa fie.
Diana,cred ca voi n-ati aflat inca,nu? Da' nu mai e mult.
mai , nu mai stiu ce sa scriu, ca n-am nici rabdare sa citesc.
M-am uitat putin pe pozele Vanessei, chiar ca frumosi copii ai, si multa sanatate mamei tale!
si apoi l-am mai vazut si pe Iustin al lui Carmen cu ochisorii lui albastri, si cam atat, daca ma mai uit pe parcurs, mai spun.
Diseara vine Mos Nicolaie, (sa o pun pe Ingrid sa-si curete papuceii :)))) )si sa aduca cadouri frumoase la toti copilasii cuminti de aici !
va pup.
anacami spune:
Irinusha, nu am rezistat sa nu-ti vad toate pozele, desi aveam muuuulta treaba!sunt foarte frumoase, se pare ca baietelul tau stie sa pozeze deja ca fotomodel; smecher mare, cred ca va "topeste", se vede si din poze!
PiatraLunii, ma bucur ca ai mai scris; cand mai ai timp/chef/rabdare si placere te mai asteptam.
Acris,se pare ca a fost o problema izolata! Bafta multa cu noul serviciu, felicitari ca ai reusit sa castigi ambele aspecte (si timp si bani)!
Ioana, daca nu va preseaza timpul, o sa se rezolve fara probleme.Sa ne mai spui cum a mers!Bafta!
In privinta impodobirii bradului: pana acum l-am facut in ajunul Craciunului.Anul acesta cred ca il voi face mai devreme; in seara asta cred ca o sa-l cumpar.Eu mai am si o problema: nu am terminat de zugravit sufrageria, sper sa se intample pana la sfarsitul acestei saptamani.
De Craciun nu vom fi acasa (de pe 24 pana pe 27-28), asa ca, chiar se impune sa-l facem mai devreme. Un alt aspect pentru care l-as face acum este ca de obicei am foarte multa treaba in zilele de ajun, oboseala multa, si parca nu simt deplin bucuria sarbatorilor.
Trebuie sa plec, va pupam!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Madisor spune:
Seara buna!
Va scriu repede ca Vlad ma inghesuie pe scaun si nu vrea sa isi faca tema fara mine...
Si spune ca sunt foarte rea..... Eh, noi sa fim sanatosi ca sa le putem trage cate o mama de bataie zdravana, ca le dor...
(imagine aleasa de le
)
Simona, tare frumoasa se face Roxy
, cat despre ochiosu' de Victor cu genele lui lungi nu mai am cuvinte...
La povestea cu pernutza mi-ai adus aminte de Vlad... Asa era si el cand era mic cu o paturica primita de la nasi. Abia cum o 1/2 de an a renuntzat la ea si asta pentru ca i-a dat-o Clarei...
Acum e suparat pe ea ca i-a pierdut o bila de B-daman...sau ceva de genul asta....
DianaR, pupici muuultziii de la kic la mare. Nu mai pot sa scriu, acum stau totzi pe calu' meu, de la sotz pana la Cori...
Seara placuta!
cius22 spune:
Buna seara Fetelor dragelor !
Doresc tuturor copiilor un ajun de Mos Nicolae, plin de pace si bucurii si maine dimineata sa le fie cizmulitele pline cu bunatati!
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa copiilor mei...
Nu va scriu la fiecare in parte azi,pentru ca vreau sa ridic o problema care ma framanta mult;Am citit intr-un ziar Sibian ca de la 1 Ianuarie 2006, indemnizatia pentru cresterea copiilor pana la 2 ani,se va ridica de la casa Judeteana de Pensii.Toti angajatorii care au dosare si plateau pana acum ,trebuie sa le transmita Casei Judetene de Pensii,care le va prelua si va face si platile...La noi, e incurcata treaba,ca tati lua acesti bani,pe card,de la o firma din Craiova unde era angajat.Oare firma din Craiova va trebui sa transmita dosarul casei Judetene de Pensii din Craiova? sau din Sibiu?...Voi stiti ceva de bazaconia asta?...Cum sa ma lamuresc?
Va pup pe toate-toate! si inca odata va doresc un AJUN minunat!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! de Sf. Nicolae
LA MULTI ANI! tutuor satbatoritilor
Si nu in ultimul rand sa aveti parte de pace si bucurie si sa va bucurati de magia Sarbatorilor!
Gata la noi a venit mosul . Bia si-a curat ghetule si apoi le-a uitat imprastiate prin sufragerie si adormit repede cu bebe al ei in brate. Mai are in pachet biscuiti, bomboane, napolitane, doua dresuri (astea sunt de la mamaie si Anca cumnatamea) si oua Kinder si o bluzita + bbi sunt de la mami si tati ei.
Abia astept sa vina dimineata.
Cius inca nu am auzit de asa ceva. Da maine ma informez.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
boneca30 spune:
NICOLETA!!LA MULTI ANIsi multe bucurii

LA MULTI ANI si celor ce poarta numele NICOLAEmulta sanatate ,bucurii implinirea tuturor dorintelor!

Oana_mmLA MULTI ANI
si tot ce ati doresti!!!
La noi a venit mos NICOLAE cu multe jucarii si dulciuri,si mai tarziu am sa intru din nou pe DC sa va povestesc cum s- a bucurat VIKI de cadouri !!!

![]()
Acum va las ca vrem sa ne jucam!

Roxy si Viktoria
acris spune:
LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE !!!!
LA MULTI ANI, NICOLETA !!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
DianaR spune:
La multi ani de mos Nicolae!
La multi ani Nicoleta! (acum m-am prins eu de ce te cheama asa...)
Apropo de zile de nume, sotul meu e nascut in februareie si il cheama Vasile, iar frate-su s-a nascut 11 luni mai tarziu cand? Ati ghicit de sf. Vasile, adica de 1 ianuarie
si isi sarbatoreste ziua numelui de florii. Haios, nu?
Cris, ma bucur ca pana la urma ai rezolvat. Nu am vrut sa-ti spun ce as fi ales eu, pana la urma si tu ai facut la fel cum as fi facut eu
.
Irinel, burtica draga, bine ar fi sa fie fetita. Hai ca scriu aici ca la mamici e culmea stresului, dar daca mai citesc mult acolo intru in boala... Iaca si colul meu e scurt (28 mm), contractii am la greu ca le simt ( nu ma doare dar le simt) asa ca stau pe jar... Iaca asa fu si la Vladut si atunci zau de m-a stresat o clipa treaba asta, dar acum...
Cius, si eu sunt in aceasi situatie cu sotul tau cu banii pe card si zau ca-mi convine asa...
Cami, Irinusha si pe maine ma mananca sa fac bradul mai devreme... Dar eu inca n-am vazut brazi. Am luat ornamente, luminite de toate, mai bradul.
Piatra lunii, mai am 2 saptamani de asteptat pana aflu ce am in burtica... Ioi sanatos sa fie si sa stea acolo cuminte la caldurica pana la termen...
Ioana, frate-miu a avut o problema asemanatoare, s-a enervat cumplit ca el nu da spaga etc. dar pana la urma s-a calmat si a facut ca toata lumea, a dat... si asa s-a rezolvat ca prin minune.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (15+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
anacami spune:
Buna!
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!
La multi ani Nicoleta!
Anca, sa-ti traiasca copilasul!
Oana, cu intarziere, iti urez La multi ani cu sanatate si fericire!Ce mai face Eric?
Diana,anul acesta m-am hotarat sa iau unul artificial
.Voi mai lua si cateva crengute de brad adevarat pentru miros.
Parca in ultimii ani nici cei adevarati nu mai miros cine stie ce, plus ca nu sunt asa frumosi, cum ii bagi la caldura incep sa piarda acele (si trebuie sa matur tot timpul...), mai este si copilul care tot ce e posibil o sa incerce sa-l rastoarne...
Iti doresc sarcina usoara in continuare.Eu m-am stresat si v-am stresat destul de mult la prima sarcina:placenta imbatrinita prematur si col scurtat.In primele luni aveam col 24 mm; dupa ce m-am mai linistit si eu
(ca in primele luni uitam ca am un bebe in burtica si eram destul de "zburdalnica") s-a lungit , asa incat spre sfarsitul sarcinii !! ajunsesem pe la 40 mm!!Important este sa nu se deschida in interior! Ai grija cum il ridici si il cari pe Vladut!
Sebastian a primit de la mos 3 masinute: un camion cu doua cisterne (pe care l-a si "incalecat"), un tractor cu niste containere si o macara, o masinuta mica cu telecomanda.Nu stia saracul cu care sa se joace mai intai.A primit si niste batoane de ciocolata (cica pt. copii, cu mai mult lapte), nu am scapat de el pana nu i-am dat doua!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Irinusha spune:
'Neata fetelor!! Pupici la pitici cu cizme pline! :)
La multi ani Oana_mm! (ptr. ieri!) Tot ce-ti doresti sa devina realitate! Pupici!
La multi ani Nicoleto! :)
La multi ani tuturor sfitisorilor de azi!!! Pupici dulci!
A venit si la noi Mosu' ... am pregatit de seara cizmulitele, i-am explicat lui Crisulica ca vine Mosu sa-i aduca cadouri - il cauta la usa :)... iar dimineata le-am gasit in cizme ... Cred ca Mosu asta a avut informatii gresite, ca ar fi Cris baiat cuminte. In fine! ;)
S-a bucurat enorm de creioane ... fapt care ta-su se bucura ca va zugravi cat de curand ;) ... de SpongeBob nu s-a bucurat cum ma asteptam. Mai mult i-a placut ambalajul ... dar invata sa-l stranga de nas ca sa vorbeasca SpongeBob cu el ... na, om vedea. A trecut si asta ... de Craciun trebuie sa vorbesc cu Mosu' celalat sa-i aduca niste carticele ... cred ca s-ar bucura cel mai mult.
Pietricico, ce bine ca mai apari pe la noi ... chiar mi-a fost dor de tine. Asa ne-am gandit si noi cu bradul, adica sa-l facem noaptea cand dorme Cris, sa-l gaseasca dimineata ... asa-mi placea mie ca copil cand il gaseam mare si impodobit in sufragerie (eram eu mica si-l vedeam mare, bradul era si el acolo, un amarat). Insa acum e prea mic sa inteleaga ce-i cu Mos Craciun si bradul de iarna ... si daca tot a dat cheful peste noi, ne-am gandit sa-l facem. La anu' o sa ne potolim poftele :), promit! :)
Si sa stii ca l-am facut cu Cris langa noi ... a tras el la inceput de crengi, dar s-a plictisit repede si a trecut la treburile lui (desenat, mers cu masina, uitat pe carti) ... ieri a mai scos cateva globuri, i-am explicat ca n-are voie sa-l strice, speram ca a inteles ... pana acum a fost destul de cuminte, nu l-am gasit cu bradul in brate ;)
Laureta, mesajul era de fapt pentru tine ... cred ca m-am bucurat prea tare sa mai aflu ceva de Laurina si Mihnunea ei ;), ca am incurcat borcanele. Asa ca inca o data: multa sanatate! tin pumnii sa fie totul bine!
Cris, felicitari ptr. reusita! Sa fie intr-un ceas bun! Pupici!
Cami, saru-mana de aprecieri! :) Cris are un fix, cand vede ca-l fotografiem fuge si se posteaza la perete si sta cuminte pana terminam ... nu stiu cum si cand i-a intrat in cap ca acolo se fac pozele ... Si ai dreptate, suntem topiti :) ... dar cred ca asa-s toti parintii. Lasa ca v-am vazut noi si pe voi :))
Diana, nu-ti mai face griji si ganduri negre ... vezi ca simte si "burtica". Ca la Vladut o sa fie totul bine, ai sa vezi! Pupici pe burtica, ca sa stea cuminte pana la termen!
Nicoleta, ce-i cu greva foamei? Eu sunt in urma rau de tot cu noutatile de aici ... Nu mai papa Bia? Vezi sa nu se ia la intrecere cu Cris ;) Nu-ti face griji, si al meu creste mai mult cu dragoste si aer! Pupici! :)
Al meu copil doarme iar nasol ... intai se foieste, dupa care maraie, incepe bazaitul, care daca nu-l bagi in seama se transforma in planset ... sau incepe direct cu plansul, brusc, dintr-un somn adanc. Ii dau laptic (cand nu se linisteste mangaiat) si cred ca mai mult bea ca il linisteste decat ca-i e foame ... dupa care trebuie sa-si bage mana in parul meu si sa-mi ia capul in brate, asa adoarme iar profund. Nu stiu ce are, nu pare ca-l deranjeaza ceva in timpul zilei, il obosim calumea ... nu stiu ce sa mai cred! Of!
De cateva zile se invarteste ... si il amuza, ca ameteste si poate sa se arunce in genunchi ...un adevarat baiat! :)
Gata, ca mai am treaba! Pupici tuturor fetelor, imi cer scuze daca am "scapat" pe cineva!!! O zi faina!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)