Impreuna, Timisoara (32)
Raspunsuri - Pagina 8
gabirus spune:
Diana, eu zic ca e corect ce ti-au spus medicii pediatri. Aceeasi problema am avut-o de curand cu Eva. Stafilococ auriu + pneumococ, ambii in nas. Iar astia doi reactioneaza la antibiotice diferite. De asta combinatia de anitbiotice. Si nici intr-un caz nu trebuie neglijat. Trebuie sa le dai in cap rapid! Nu te teme de antibiotice. Chiar si la neonatologie ii umfla de nou nascuti cu antibiotice la infectii. Nu e ideal, dar nici de gluma nu este cu infectiile. Eu am ajuns cu Eva la spital la 3 luni din cauza unei infectii urinare, contactate probabil in maternitate. Decat sa ajungi la spital, mai bine faci tratamentul acum!!! Am sa intreb asistenta doctoritei mele de familie in ce zona sta. Dar din pacate azi e 1 dec. si nu prea stiu pe cine si unde mai gasesc ...
Assa, si eu stiu ca Bran nu este fan cezariana si nu pentru el, ci pentru binele tau. Dar daca este necesar, nu e o problema sa faca. Cand eram eu gravi, avea paciente carora tocmai le facuse cezariana si era totul super=ok. No need to worry!
POZE
Mihi spune:
La multi ani Romania!
Diana(iti scriam pe PMdar vad ca nu ai) imi pare rau de puiu mic si nu stiu ce sfat sa-ti dau, despre Malai pareile sunt impartite. Eu cam cer parerea mai multora in cazuri mai dificile si apoi mi-e greu sa ma decid pe care s-l ascult daca au pareri diferite. Nu ne-ai spus unde are stafilococul auriu! Lori avea in nas sa speram ca am scapat de el, desi in ultima zi de tratament i-au reaparut mucisorii direct galbeni.
Dr orelist mi-a zis sa-i dau eritro iar cea specealista in bronsite si alergii mia zis alt antibiotic, pe care nu-l mai tin minte. L-am ascultat pe orlist gandindu-ma ca el se ocupa de nas si are mai multa exp dar nu stiu daca am facut bine, desi din antibiograma reiesea ca-i sensibil la eritro.
Sapt viitoare ii repet antibiograma, dar oricum vreau sa incerc si cu un homeopat.
Stiu ca tu esti disperata dar se va rezolva stai linistita, D-zeu nu va lasa ...sa nu pierzi lapticul... asa eram si eu cand erau Lorand mic si avea chiar o problema banala, la Arpi mai m-am temperat. Musai asistenta pediatra, a mea sta in sagului deci nu te pot ajuta.
Vali Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Fetele disstractie va doresc indiferent unde va aflati, la munca sau acas!
Va multumesc pt sugestiile cu internetul, inca mai cuget.
MIHI
POZE
katik spune:
salutare fetelor! la multi ani Romania!
da' mult ati mai scris zilele astea, nici nu mai sunt in stare sa urmaresc tot dar ma straduiesc.
diana, nu trebuie sa disperi, cel mai important este sa fi calma, asa problema se rezolva mai usor.infectia asta este pacatoasa, trebuie neaparat tratata cit de repede si eficient.despre dr. malai am auzit si eu diverse pareri, nu pot sa ma pronunt, nu am avut de-a face cu ea. asistenta noastra sta prin balcescu, alta de copii nu stiu decit prin lipovei. multa sanatate va dorim!
irina_claudia, citeam cu citeva pagini mai inainte ca ti-a explicat homeopata de ce nu se scot polipii. poti sa-mi scri pe scurt de ce, poate vor si fetele sa stie. eu sunt tare in dubiu in privinta polipilor.
mihi, imi pare rau ca aveti si voi pb cu nas-git. daca din antibiograma reiese ca e sensibil la eritro atunci trebuie sa treaca de la eritro. dar daca ii dai deja tratamentul, nu are nici un rost sa-i faci antibiograma sub tratament, nu iese nimic. un control e bine sa faci dupa ce ai terminat tratamentul, la citeva zile bune (nu mai stiu exact cite zile, intreaba dr.), cind nu mai exista urme de antibiotic in singe.pot sa ma interesez de amanunte daca te intere.multa sanatate!
doris, ce mai face printesica ines? a facut comanda la mosu'?eu nu maizic nimic. mi-am pierdut graiul de atita alergatura. noroc cu ziua asta libera ca mai rasuflu un pic. am fost la mall sa se de-a Krisztina uta-uta pe animalutele cu fise, altceva nu i-a mai trebuit. a adormit in masina in drumul sper casa.
assa, linisteste-te, pina sa nasti mai este cita vreme, mai poti sa te sfatuiesti si cu alti dr. daca asa crezi. la mine nu au fost pb. dr.bran m-a intrebat cum vreau, asa sa fie si asa a fost, dar daca doamne-fereste sunt pb. face si cezariana. acum e bine sa fi calma, sa te odihnesti si sa nu-ti faci pb. inutil.
vali, asteptam vesti!
angy, o luna trece destul de repede, nici nu apuci sa vezi. sigur iti va lipsi masina acum, la alergaturile de sarbatori dar las'ca trece
va pup pe toate, toate si va urez o zi buna in continuare
Amonar spune:
LA MULTI ANI ROMANIA SI ROMANII!
Vreau sa intreb ceva pe fetele care au nascut:
- ati avut parte de epidurala? adica ati cerut acest lucru voi personal sau vi s-a administrat automat?
- care este experienta voastra? puteti sa-mi spuneti cum a influentat nasterea in bine sau rau acest lucru?
Eu incerc sa-mi formez o parere personala despre acest lcuru. Am citit mult despre subiect si sincera sa fiu mi se cam face pielea gaina cand citesc cum decurge acest lcuru si care sant consecintele.
Alta varianta pt mine pe care am discutat-o cu homeopata mea este un "pachet de nastere" pe care ea standard il are pt fiecare gravida care trebuie sa nasca. Nu stiu ce exact ce contine dar sant chestii care trebuie inhalate pe nas, ea lucrand cu LM-potentie (ultimele lucrari a lui Hanemann=parintele homeotapiei).
Iar aici in Olanda se mai foloseste un fel de "gaz de ras". Este un "gaz" care se inhaleaza si care te face sa te simti "high" adica sa suporti durerea mai bine. Voi ati auzit de acest lucru?
Va doresc in continuare o sarbatoare placuta!
17+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
danitin spune:
Amonar, eu am nascut cu epidurala, dar cu cezariana. Au vrut initial sa-mi faca anestezie generala dar pentru ca mancasem zdravan inainte -- nu ma asteptam ca spiridusul sa nu mai aiba rabdare - au ales varianta epidurala. Nu m-a durut aproape deloc. Adica, mai intai mi-au facut in spate o injectie cu novocaina a durut cam ca o injectie obisnuita in fundulet - apoi au pus catetrul de epidurala, nu a durut paroape deloc, doar am avut o senzatie scurta ca de curentare la un moment dat de-a luncul picoarelor. Am fost constienta in timpul operatiei, nu m-a durut nimic, doar simteam cum umbla pe la mine prin burta. Peste noapte a fost o.k. ca-mi bagau anestezice prin cateter si doar a doua zi a fost mai nasol.
Diana - imi pare asa de rau pentru necazul tau. Daca tot ai nascut la Bega de ce nu mergi si la seful de la neonatologie de acolo, dr. Ilie Constantin - e super. Si tot la Bega lucreaza un asistent tanar - nu retin decat numele mic Brutus - cica face injectii nemaipomenit de usor la bebe-i.
Angelli - buna idee cu politia, nu trebuie sa ne lasam intimidate de specia asta ciudata de soferi care sunt taximetristii!!!
Fetelor, patanie: ieri a ramas seara spiridusul acasa cu buni, buni a iesit in fata usii sa scuture un pres si Lori a inchis usa si a pus lantul Ce mai, circul de pe lume. Lori urla in casa, buni plangea pe coridor, noroc ca le-a auzit vecina de sus a venit fata si a reusit sa rupa lantul - cum, nu-mi dau seama ca era lucratura solida, pusa de strabunicul meu ca sa nu intre rusii peste ei. Totul s-a terminat cu bine, da am tars o spaima....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
gabirus spune:
Amonar, eu am nascut prima data fara peridurala si a doua oara cu. Nici nu se compara! Incomparabil mai bine cu peridurala. Riscurile sunt atat de mici incat devin nesemnificative. Montatul periduralei m-a inspaimantat si pe mine ca idee, insa a fost chiar lejer, nici nu ma asteptam. Abia daca am simtit. Plus ca deja aveam contractii destul de serioase, asa ca as fi suportat si tortura numai sa scap de dureri .
La noi stiu sigur ca trebuie ceruta dinainte peridurala, nu stiu cum este la voi, insa.
Am auzit de acele "gaze de ras", insa ma indoiesc ca poate atenua durerile in masura in care o face anestezia.
Nu zic, se poate naste foarte bine si normal, fara anestezie, insa privind in urma, nasterea cu peridurala mi se pare o amintire cu muuuult mai placuta.
POZE
dreams2party spune:
salutare Timisoara.
Scuze ca am luat o pauza cam mare, dar a avut mult de lucru.
Vali felicitari!!!!
Salutari tuturor fetelor si copilasilor.
Doris, vezi ca ti-am scris pe MSN, e cam urgent.
As avea si eu o rugaminte mare, mare.
Imi da si mie cineva info detaliate... adica explicatii mai babesti cum sa folosesc DC++ ca am urgent nevoie.
Sau daca are cineva ultimele hituri Mandinga, Morandi si altele care sunt in voga... va rog mult.
Multumesc.
Va pup pe toate.
Anca
katik spune:
salutare fetelor!
danitin, patania este super amuzanta privita asa, retro. atunci insa cred ca a fost infiorator. noi am patit una similara cind am fost la ai mei la praid. krisztina s-a incuiat cu cheia in baie, inauntru era intuneric. norocul nostru a fost ca mai era o cheie de la usa si a mers de deschis usa de afara cu tot cu cheia dinauntru in usa. lasa, bine ca s-a terminat cu bine.
diana, daca crezi ca vrei sa iei legatura cu prof. Ilie, eu pot sa-ti trimit nr. lui de mobil.multa sanatate lui andreiut.
fetelor va spun noapte buna, ma duc si eu la
o zi buna pentru miine, ca dupa aia vine we
katik spune:
na ca n-am putut si m-am mai intors un pic dar vad ca nu este nici o buha pe aici.
asa ca, chiar ma duc sa ma culc, ce sa fac