Impreuna, Timisoara (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ai dreptate, Otilia, cine vrea sa faca atac la persoana, sa o faca pe PM! Ma includ si pe mine si din momentul asta nu mai am nimic de zis referitor la acest "razboi".

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Timisoara, cu respect, va salut...
Formula Buna, Timisoara nu-si gaseste locul acum...

Consider ca nu am de ce sa dau nici un fel de explicatii, aici, despre viata mea personala, despre familia mea, mai mult...- despre Ines, dar mai ales despre starea sanatatii mele!
Care nu e deloc buna...asta asa ca fapt divers...
Referitor la bani, situatia este in prezent clarificata cu fiecare fata in parte.
Simina, cand poti, ne intalnim personal.

Celor noi, sau venite in ultima perioada, va stau oricand la dispozitie,ne putem intalni oricand doriti, daca aveti ceva sa-mi comunicati,sa ma intrebati.
Nu ma poate obliga nimeni sa vorbesc si sa ma intalnesc cu persoane care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine.
Am ales, am acest drept in continuare, de a alege, cand, unde, de ce si cu cine sa ma intalnesc.
Si daca asa se doreste, sa se inchida Timisoara, asa sa fie...
Prietenia adevarata cu cele care ma cunosc, va ramane si vom fi alaturi oriunde in lume...
Am fost, au fost si vor mai veni timisoareni aici.
La fel ca pe orice alt site, dispute vor mai fi.
Se intampla si la case mai mari...
Oamenii vin si pleaca, raman doar cei care vor, daca mai sunt doriti...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Si eu am crezut ca aici se discuta despre copii."Intreventiile"noastre nu au fost facute pt a ne "reintegra"si nici pentru a denigra o persoana sau alta,ci pur si simplu pentru a nu mai lasa(voi cele care veti mai scrie)sa se mai intample alte lucruri,decat cele pentru care v-ati "unit" aici:COPII.

OTILIA,aici a fost greseala,ca s-a crezut ca toti trebuie sa fim o "familie".

Mergi la inceput

Stai linistita GABI ,ca in curand se termina ,ca eu chiar imi doresc asta.NU trebuie sa mai scri moderatorilor.

Mergi la inceput

Foarte bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Hou Hou Hou....ce balamuc. Desi intru rar, din lipsa de timp, totusi va citesc aproape zilnic. In general gasesc kestii utile pe-aici, dar m-ati uimit azi rau de tot.
Parerea mea:
nu ma intereseaza nici un fel de scandal, nici problemele pe care le aveti...care or fi ele...
nu mi se pare normal ce faceti cosmina, miro, albi si giova. daca aveti de impartit ceva cu cineva va rog pe PM, zona zoster, ringul de box...din respect pentru restul lumii care habar n-are despre ce-i vorba...
scopul nimanui nu este, ma gandesc eu, sa ajungem la zona zoster...ar fi pacat...

so plz, sa revenim la ale noastre, nu ne implicati in problemele pe care le aveti...e vorba de respect...
sper ca moderatorii sa nu inchida subiectul pentru ca avem cu totul alt scop aici.
------------

ca sa revin la ce am vrut sa intreb....ati fost la teatrul de papusi de azi? noi l-am ratat ca am avut ceva probleme. saptamana viitoare stiti cumva ce program au?

we placut

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

A, super idee! Vreau si eu la teatrul de papusi. Hai sa ne interesam ce vine saptamana viitoare. Poate au ceva fain de Mos Nicolae!

POZE

Mergi la inceput

Eu atat am avut de zis.Imi pare rau ca am fost inteleasa gresit.
Imi doresc un lucru:fara pm-uri,mail-uri,telefoane....si mai mult de atat.Doresc sa ramana totul in sfera virtualului,pt ca daca se continua ajunge in sfera celor care se ocupa de fraude pe net.

La revedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Gabi, saptama trecuta am fost la Alba ca zapada, pentru prima oara...a fost super incantat. Atmosfera mi s-a parut excelenta.
Eu m-as duce duminica.

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor(!!!toate!!!)
intru repede sa va salut, pe toate, eu nu am de impartit nimic cu nimeni, nici n-am apucat sa va cunosc pe toate, am venit aici pentru ca mi-a placut, am aflat lucruri din zona noastra pe care nu le-am aflat din alte parti si voi ramine, atita timp cit se linistesc apele. macar aici sa fie liniste si pace, ptr. ca in rest...numai liniste nu este.
deci, ce va fac copilutii? cum stati cu cumparaturile de mos? la noi se face deja controlul la poseta, plase, genti si alti recipienti in care poate fi ascuns ceva.
la toata lumea

Mergi la inceput