Cluj rulz! (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Anca, merge webshot-ul, asa ca daca esti in zona sari cu pozele ca mor de curiozitate! Nu stiu ce masa are de tot face figuri, ca si mie mi-a dat eroare cand am incercat prima data. Dar am insistat si s-a deschis pagina. Asa ca te rog nu te da batuta!

Fetelor, lasand la o parte faptul ca Stefan s-a legat de toti copilasii (exceptie a facut cu Stefania pe care a iubit-o mereu!)(pe faza asta mi-e tare rusine ), intalnirea a fost faina!
Cred si eu ca merita sa continuam experimentul. Sunt convinsa ca dupa ce picii se vor cunoaste mai bine, vor interactiona si mai bine si se vor juca mai constructiv. Imi imaginez ca intr-o zi se vor "bate" care sa ne spuna mai repede culorile, numerele etc

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Florina, multumim pt invitatie. Noi spunem prezent pt saptamana urmatoare .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina da adresa pe pm si etaju.

Mariana sa nu-ti faci probleme pentru Stefan.Eu zic ca e bine daca e asa se obisnuiesc si ceilati copii si incet incet sae da si el pe brazda.

Nu stiu voi ce ziceti dar mi mi-a placut tare intalneala.Ati adus o gramada de chestii de mai putem repeta de cateva ori intalnirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Si noua ne-a placut la intalnire, mai ales ca a mea fiind cea mai mica, era tare cuminte...(asta pana a ochit intrerupatoarele si le-a aratat celorlalti copii). Sunt convinsa ca lor o sa le placa si mai mult in timp, dupa ce se vor cunoaste.

Mariana, de ce ti-e rusine ca a pupat-o atata Stefan pe gaza mea, ca mie mi-a placut... poate s-or placea si ...mai stii?? oricum, e frumos baiatul mamei, asa ca ai grija cum il educi...

Eu am o pb.fiica-mea nu a dormit bine azi noapte... ori din cauza intalnirii (ceea ce e ff putin probabil)... ori din cauza maselei care pe mine ma termina... pana pe la 5 dimi nu am pus geana pe geana...(imi venea s-o bat), iar acum bineinteles ca o sa doarma pana pe la 9jumate-10. Si azi am munca voluntara acasa...cu haine spalate, calcate, etc

Va pupam si o zi buna, kiar daca a plouat toata noaptea, si nici gand sa se opreasca

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

no ca am reusit!
o fost super ieri! mi-a`placut razvan ca e gazda buna, plus ca am venit cu fata pieptanata acasa!
va pup ca suntem maraite de dimineata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata buna
si noua tare ne-a placut ieri Theami-a tot explicat toata seara cum le-a dus Fornetti la copii .ea e f sociabila,dar pe cand a fost deja in mediul ei adaptata ceilalti erau deja obositi , cum s-ar zice pe cand si-a intrat in chef s-a spart gasca.
si fiind cea mai mare a fost figura ca ii tot intreba una alta, picii nimik si imi zice pe drum"mami copiii nu au "Bobit" cu mine!" bobit fiind vorbit.
Mariana si stai linistita depinde mult in ce toane sunt copiii in momentul ala, n-ai vazut ce s-o suparat si a mea cu masinutza?

sper sa fim prezente si saptamana viitoare!stiu unde trebuie sa venim, multumim de invitatie Florina:)

uite cateva pozici de-a noastre mai noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=9fa4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos
sau in album la 2 ani jumate, pe care cu mandrie i-am aniversat ieri

va pupam

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Super pozele!
Zize si-a uitat elasticul de par!

Daca nu ploua mergeam si noi in oras sa vedem parada.Asa stam in casa la gura sobei...

La multi ani Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare feteloooor!
Sunt iar ocu dar va zic in 2 vorbe ce am mai facut.

Am fost aseara in Diesel la Directia 5, a fost minunaaaaaat! Acasa Serban a avut o noapte zbuciumata cu crizisoare de la canini si pitici pe creier, pe cand am ajuns inapoi ca o maa denaturata ce ma aflu baietii mei dormeau amandoi in patul mare ...

Ma bucur ca v-ati intalnit. Eu am stat la job pana mai tarziu ieri, apoi am avut ora de coafor apoi iesirea aceea, asadar de data asta nu am ajuns insa data viitoare nu mai ratez. Va anunt ca ma tin de prostii in continuare, azi dupa ce reusesc sa fac curat si sa spal geamurile de la dormitor merg la film, la Sahara dupa care de maine e Harry Potter!!! E filmul dupa volumul 4 care a fost cel mai tare!!! Abia astept sa-l vad!

Va las acum ca fug la smotru dar deseara vin sa vadce ati mai facut voi.

Va pup,
Roxa

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Super dragute pozele cu Thea bravos!!! Sunteti frumoase amandioua! Ma duc sa le vad si pe cele cu copilasii de la intalneala si va scriu diseara!

Roxa-boxa

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Servus fetelor!

Nu am prea trecut pe la voi din lipsa de net klumea da acuma am net pe cablu si nu mai scap ......ca de nu ma omoara ROXA BOXA!

V-am vazut pozele (desi cu citeva dintre voi ne stim mai bine) si sunteti tare draguti ,mai ales odraslele
Imi place tare mult ca va intilniti ,am vrea si noi da oare mai este vreun copil asa mic in gashca ? Adica de un an ?
Darius inca nu stie sa se joace ca lumea si cind e intre copii le ia toate jucariile si incepe sa se crizeze.

Deocamdata va las sa vizionati pozele noastre in special ultimul album unde Darius e cu Serbanel in ziua in care au primit olite cu bila

Va pup , Miha.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput