Cluj rulz! (23)
Raspunsuri - Pagina 11
baby-boom spune:
Seara buna si de la noi!
Flavia, e vorba de gradi pt. copii nevazatori, de pe Dorobantilor(sper ca asa-i zice la starda aia....)....de fapt nici nu stiu de ce-i zice gradi, ca-mi zicea fata ca sunt printre ei si orfani, care sunt tot timpul acolo...si cei care nu sunt orfani sunt si ei lasati toata saptamana, iar uneori vin parintii in weekend si ii mai iau acasa...abia astept sa vad ce-mi zice fata asta maine!
...noua nu ne-a trecut prin cap sa mergem la artificii, din cauza imbulzelii si a petardelor....io-s claustrofoba la asemenea manifestari!!!
Roxa, iti scriu adresa in curand....
....auzi, si cand iti termini intrebarile, zi-mi si mie, ca macar una screm si io.....pupe-l mama pe el ochieshel!...da' filmu-i bun?
Noi in sfarsit ne-am onorat invitatia Marianei....sa vezi iubicioshii ce s-au mai dat pe brazda....avem dovezi "pozabile".....Mari, puni cartile pi masa!!!!!!!!
Ne mai invartim un piculetz p-aci si dupa aia meditam la orizontala, ca orice parinte simtit...
...sa nu va zic...ba va zic: a dormit Elise de la 9:30 la 9:50...da, asta s-a petrecut in seara asta...si dupa aia s-a trezit si n-a mai vrut s-adoarma nicicum...nici macar la tzitzi...si acum construieste lego cu tac'su...io ma impusc...zau, ma impusc!
Pa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
...nu m-am ticnit...inca...
...asta de mai sus e mesaju' scris aseara si salvat ca iar picase netu'....
...Elise s-a culcat dupa doishpe aseara...si s-a trezit acum 10 minute....
Mariana...am vazut toate pozele...SUUUUPPPEEEERRRRR!!!!!!
Codruta, nu stiu exact unde sunt astfel de salopete, da' iti zic magazine...poate n-ai fost la fro' unu' din ele: pitrick, iana, baby's land, si ala vis-a-vis de el, anaconda...poate chiar si metro sau selgros...nu se stie niciodata...pe net ai cautat, ai mai multe sanse sa gasesti in Bucuresti si sa fie comercializata pe magazine on-line!!!!
Adya, nu prea stiu nika...nu e o doamna dr.???...sper sa stie fetele!!!
Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
mihaela ema spune:
Servus fetele,
Stanca deabia astept sa va vedem , mai ales pe Razvanelu mititelu
Fetelor ma inscriu si io pe listuta saptamina asta si o sa-i dau imediat un PM Florinei.
Va pup ca s-o trezit parapadelu meu.
Pa
Darius 20.11.2004
roxana1974 spune:
Salutare gagici!!!
Va scriu din nou pe fuga...habar nu am cand o sa ma opresc.
Ralu_Cat :)) esti figura. HP nu are nimic in comun cu nenea Matthew care e noua mea dragoste..cu cartile/filmele HP doar evadez din real world si-mi place la nebunie s-o fac...la nenea M doar ma uit, nu am curajul nici sa visez
Miha, e excelent ca vrei sa te alaturi clubului juniorilor clujeni DC-ishti :)) te sun mai incolosa pove.
Am vazut pozele cu strengarii iubaretzi, deliciosi a intotdeauna. Dar Flo, ai vazut ca am pus poze cu Elise, din cele facute la mine? Pacat ca a facut putine Vic, iar Serbanica a fost marait...
Va pup pe toate,
Roxa-boxa
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
baby-boom spune:
Ioi, Roxa, cum sa nu????
...da' le-am vazt mai demult, acum fro' 5 zile, cand ai zis ca le-ai pus...de obicei imi fac lectiile!!!!! ...mi-o fo' ciuda ca nu-s mai multe, sa-l vaz si pe "talharica"!!!!!!!
...iti trimit si tie adresa...si Stancai!
Pup u all!!!
poze cu noi
roxana1974 spune:
Scurt pe 2: Marianaaaaaaaaaaaaaa te-am sunat si mi-a raspuns mesageria vocala. Am drum in Metro, vrei covorash? Daca e dupa 5 da-mi un bip.
Roxa-boxa
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
codruta_grg spune:
Ce covoras cumparati voi?
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
heny spune:
- una bucata semnatura pentru condica dupa ceva vreme de amorteala si lene (a se vedea vremea de afara) cu toate ca citesc "presa" forumului aproape zilnic;
- una mica mare intrebare despre copiii de la gardinita de nevazatori: unde, cand si cum?
- ultima, de incheiere: cine are detalii despre spectacolul de maine de la ora 15 (Casa Studentilor), am auzit ca ar fi vorba despre un spectacol sustinut de copiii orfani sau cu nevoi speciale sau ceva de genul acesta?
pe toata lumea!
Heny
asi spune:
Florina am primt adresa.O sa ne descurcam noi.
Am fost la FistiQ si sunt foarte incantata.Mi-a facut o culoare super fara prea multe manevre si tunsoarea a iesit exact ce doream.De purtat s-au purtat impecabil si m-am simtit foarte bine acolo.Desi pretul a fost pe masura sunt foarte incantata si o sa ma ma duc.
Eu am mers la o tipa care mi-a fost recomandata si a fost mai buna decat recomandarea.
Anca tu cum ai iesit?Te-am tot urmarit ca am crezut ca la FistiQ vii si tu.
Va pup si va doresc o seara frumoasa.
mihaela ema spune:
seara buna fetelor !!!!!
Florina am primit adresa, sper sa ne descurcam si cre venim impreuna cu Roxana.Ce sa aducem ?Voi ce ati luat de obicei? Ca io stiu ce maninca copilu meu ....si variantele is limitate pentru ca-i destul de mic dar ai vostri sunt toti mai mari asa ca ...nu vreau sa dau cu bota-n balta !
Stanca sunt tare curioasa ce freza ti-ai tras , poate pui o poza
Flavia cum se simte Sara ? i-a trecut febra ?
Darius 20.11.2004