drepturi dupa casatorie(de-a doua)

drepturi dupa casatorie(de-a doua) | Autor: lavinai

Link direct la acest mesaj

am si eu o intrebare: daca o persoana divortata se recasatoreste peste multi ani si trece pe numele sotului, toate proprietatile vor fi la comun, v-a avea drepturi si el la ele?? sau se face in contract inainte?? sau fiind dobandite inainte de casatorie, el nu va avea nici un drept??? va rog din suflet sa imi raspundeti!! va multumesc

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In mod normal bunurile comune intre soti sunt doar cele dobandite pe perioada casatoriei. Cele dobandite anterior nu sunt partajabile si apartin proprietarului de drept. In cazul in care acesta decide sa le treaca in favoarea celuilalt desigur nu vor mai fi doar ale lui (ei dupa caz).
Pt cazul dvs. bunurile ce le-ati avut dvs anterior celei de-a doua casatorii va vor apartine intregral similar bunurile sotului actuak dobandite de acesta anterior casatoriei cu dvs ii vor apartine integral exceptie fiind doar in cazul in care unul dintre dvs. nu decide altfel din proprie initiativa.
Bunurile pe care le veti dobandi pe parcursul casatoriei actuale vor fi bunuri comune.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput