Salut.
Am si eu o problema care face cat 100: nasterea mi-a zgandarit hemoroizii si chiar dupa aproape 2 luni tot n-am reusit sa scap de dureri... Poate unele dintre voi au avut aceleasi probleme si ma pot ajuta cu un sfat, doua... Eu am facut pana acum tratament cu Detralex si cu Procto-glyvenol...si rezultatele au fost partiale.
Scuze de subiect...dar asta este problema...
Multumesc.
Nicoleta.
Procto-gyvenol supozitoare sau unguent??
Eu cu unguentul am scapat intr-o saptamina!!!
Mai sint si supozitoare PROCTOLOG!!!
Bai cu galbenele si musetel,obligatoriu, inainte de supozitor sau unguent!!!Cristina
Si eu am avut aceeasi problema, noroc ca acum e pe trecutelea!
In afara de galbenele si crema speciala (aici ii zice Jeliproct),
foarte bune au fost baile locale cu pelin si incearca si o crema cu aloe vera!
Si bineinteles, ai grija ce mananci - eu n-am incercat, dar se pare ca uleiul de ricin ar ajuta!
Si concluzie personala - cine a inventat supozitoarele pentru hemoroizi a fost un sadic suparat pe omenire!!!!
Numai bine la mamici si la bebici!
Manu si Ilinca
Cristina...sunt supozitoare. Am si un unguent, dar il voi folosi dupa ce termin cu supozitoarele, ca nu este aceeasi gama, se numeste altfel, acum nu stiu sigur cum, va spun data viitoare...M-am uitat...Doxiproct.Cat despre bai... nu am timp, pentru ca sunt singura cu bebe acasa vreo 2 saptamani si... stiti si voi cum este...Daca incepe sa planga...numai de bai nu imi arde... Apropo, cum se fac baile astea?
Nicoleta.
Faci un ceai mai concentrat de galbenele cu musetel(cantitate mai mare cam 1 l)il pui in lighean si completezi cu apa calduta.Te asezi acolo si stai cam 5-10 minute!!!Apoi aplici unguentul!!!Sanatate!!!Cristina