face kk pe ea-3,5 ani

face kk pe ea-3,5 ani | Autor: gabibarta

Link direct la acest mesaj

Fetelor, avem o "mare" problema. Fiica mea e la gradi (a fost si anul trecut, deci nu-i o noutate pt. ea) si numai la gradi face kk pe ea. Nu mai stiu ce sa fac cu ea. Acasa merge la wc fara probleme, nu e rusinoasa, face de obicei cu usa deschisa, dar se mai inchide cateodata. Insa la gradi nu stiu ce are, sta si acolo pe wc, face pisu fara probleme, deci nu se teme de wc... Ii spun dimineata sa faca la wc si nu in pantaloni, si cand merg dupa ea, iar imi spune razand ca a facut pe ea, ce rusine... Nu stiu ce-o fi in capul ei...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna,
Intereseaza-te daca nu cumva mai sunt si alti copii care fac kk pe ei(la copii mai mici ma refer), deoarece cand sunt in colectivitate copii isi copiaza usor comportamentul intre ei-ma gandesc ca asta ar putea fi una din explicatii...
Sau educatoarea nu-i acorda fiicei tale suficienta atentie...si cum copii sunt asa sensibili, poate incearca sa-i atraga intr-un fel atentia!
Ori e pur si simplu o perioada care va trece...
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

alti copii nu fac pe ei, dar accidente mai sunt bineinteles. Oricum asa zilnic nici unul nu face.
Educatoarele nu cred sa nu se ocupe e ei, ca nu-s multi (vreo 10-12) in grupa, si din acestia mai lipsesc tot timpul cativa.

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Isi face singura igiena acasa? Poate de asta prefera pantalonii, ca sa nu fie nevoita s-o stearga altcineva. Sau poate stie ca apoi trebuie sa fie spalata, si acolo nu se poate chiar ca acasa...chiar daca ezultatul e tocmai pe dos!
Baiatul meu are 9 ani acum, dar de cand merge in colectivitate, adica de la 4 ani, "s-a tinut" ca sa nu fie nevoit sa foloseasca alte bude. Acum si-a reglat tranzitul dupa programul de la scoala, iar in concediu e jale...Umblu cu substante dezinfectante, spirt si, mai nou, a zis ca ar fi mai bine sa ne luam un colac al nostru cand plecam.
Stai linistita oricum, trece, e doar o etapa ca multe altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lona, Giulia,
Acasa o stergem noi.
Si cu Robert am avut probleme, el nu a vrut sa se stearga, i-a fost rusine de altii, si mai bine nu facea la gradi. Pana la 6 ani nu a vrut sa se stearga singur, numai eu sau mama. Nici macar taica-sau nu avea voie. Lili insa nu e rusinoasa...

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Ce crezi ca o face sa rada?
Ai impresia ca fetita simte ca beneficiaza de mai putina atentie la gradinita decat acasa?

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Gabi, eu iti spun din experienta mea, de cand eram copil, si din amintiri, imi era rusine sa merg sa fac kk si faceam pe mine la camin.
Imi aduc aminte parca ca ieri,mai bine faceam pe mine de rusine decat sa ma cer ca trebuie sa fac kk acolo.

Eu cred ca de rusine ca trebuie sa faca kk face pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

gabi,problema ta @mare@ e destul de relativaZic io asta care ma lupt cu juniorul meu sa faca macar o data la oala sau la baie,pipi macar.A facut pe 1 dec 3 ani si de cand avea 1 an jumate a refuzat cu incapatanare ,inversunare si toata ambitia posibila sa faca la oala sau la baie.El cere ranjind ^pepals^.
Sincer,nu mai am ce sa/i fac sa/l conving sa faca la oala si astept sa vrea muschiuletzu lui

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Iaca ma bag si eu in vorba ca sa nu tac. Nepotica mea facea caca foarte satisfacuta in pantaloni si asta cind era acasa, un alt nepotzel avea vreo 2 ani jumate si nu vroia sa faca la olitza, statea pe olitza si apoi cind se ridica facea in pantaloni. Sor'mea s-a apucat si in ambele cazuri a pus copilashii sa spele singuri pantalonii, pe baiat chiar la murdarit un picutz pe minutza cu kk si rezultatul... nu i-a placut si nu a mai facut in pantaloni.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Iertare dar...BLEAX...nici pe cainele meu nu l am educat asha sa se "ceara afara" - e umilitor, degradant si BLEAX.

Mergi la inceput