Pestisorii de ...zapada (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Am vazut ca a anuntzat cineva ca Alina a nascut,scuze de deranj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADANA, si nu e nici un deranj...multumim oricum de informatie!

MARUTA, si multam de aprecieri....las ca vine si la tine vremea cand ai sa slabesti fara sa vrei,ca puiul nu te scuteste de stres,nesomn si multa,multa energie...eu mananc o data in zi si uneori de 2 ori....asa am ajuns la cate kg am vrut...dar cel mai mult m-a slabit oboseala si faptul ca asa sunt eu mai stresata,cum maraie copilul cum sunt sus,si asta se vede...si zilele astea m-a inebunit cu maraiala noaptea,cred ca iese vreun dintisor....bafta,iti tin pumniisa fie un puiut in burtica.

Hei fetelor,pe unde sunteti?

la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Buna pestisori!
Sunt aici CRISMIR...multam ca ti-ai amintit de noi! Am fost mai tot timpul cu voi, dar nu am mai postat (cam stii tu de ce). V-am vazut pozele...o scumpete de baietel cu mami a lui...am vazut ca v-ati distrat la concertul cu Hrusca...
Salisa sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii! Si tie refacere usoara!
Maruta ai trecut la 34, 35 de la UM? Asteptam vestea cea mare?
fulguletz cu mare intarziere iti spun La Multi Ani pentru baietel...si da-mi mai mami si mie un pic de tort...ca uite ce felie mare ai.

Noi suntem bine...Arthur a trecut de la faza de mers la cea de alergat, vocabularul lui e destul de restrans, dar stie sa zica ma-ma cand vorbesc cu el la telefon si intelege cam tot ce-i spun. Am fost si la o intalnire cu Mos Craciun, de care s-a speriat...Acum asteptam cu nerabdare Craciunul, cadoul pentru el deja l-am cumparat,ornamentele pentru brad si pe ele, trebuie sa luam bradutul si sa ne gandim bine unde sa-l amplasam.

Va pupic!

PS Alina din Danemarka sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

pai uite asa am aflat si noi cum o cheama pe Salisa Alina, sper ca esti bine si asteptam un semn de la tine cind poti si te lasa gaza sa respiri, cred ca peste vreo 2 luni...

Cine ghiceste ce am facut eu azi?......
.......
.......
bradutzul!!!!

si e asa de frumos si mare si bogat...si am dat 35$ pe el dar noi sa fim sanatosi.
Fetele, asa bine mi-a fost zilele astea...2 zile la rind am fost la cumparaturi si m-am simtit tare bine.M-am innoit la greu.Mos bogat nu gluma

Mihaela, bine ati revenit!

fug ca tre sa apare gazuca de la gradi cu tati cu tot, pupici si nani bun!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHAELA si lui Arthur multa sanatate!
EMMILY,ce mos bogat,....si ce fain ca v-ati facut bradul... de la noi si sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Buna pestisori!
Daca Alina si Salisa sunt una si aceeasi persoana inseamna ca PS-ul meu de la ultimul mesaj...pica.
Si ca sa vedeti ce mica e lumea...in alta bucatica de spatiu virtual ne povestea prietena ei despre ea...ca a nascut o fetita dupa 36 de ore de travaliu...abia acum am facut legatura ca este aceeasi Alina=Salisa.
Emilly super ca deja ati facut bradul..si eu abia astept. 35$ e mult pentru un brad? Asta ar insemna cam un milion..si in Romania sa-ti iei un brad frumos cred ca te duce cam tot atat sau mai mult. Dar vorba ta, noi sa fim sanatosi!
Mirela ninge la Brasov? Se aseaza zapada?

O zi buna!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

da vad ca sunteti ocupate nu gluma...cu ce va indeletniciti fetele?

La noi a dat cu ninsoare azi de ne-a cocosat.Trafic dat peste cap, scoli, gradinite inchise, ce mai NEBUNIE!!!sper de miine sa putem circula cu masina ca de nu vom sta la gura sobei.

pupicei, bon fin de semaine et à la prochaine!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna fetele!
Am intrat sa va salut si sa va spun ca miine vin in tara.Am terminat treaba aici,am strins tot si acum ne pregatim sa plecam spre Madrid unde o sa raminem peste noapte(miine avem avion dimineata).Am sa va dau un semn de viata cind ajung acasica.D-abea astept!
Nally pe unde esti?
Maruta cum merge masina ta?Poate acum ne intersectam cine stie...
Va pupic pe toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Cum va simtiti ? Va mai vedeti capul de treaba?
Eu am cam terminat cu curatenia prin casa si as vrea ca deseara sa ornez un bradut micut in camera Anei.Saptamana viitoare Ana are serbare la camin tare sunt curioasa cum va ifi, educatoarea ne-a prevenit sa nu ne asteptam la foarte mult.
De azi intr-o saptamana Mos Craciun trebuie sa plece la drum .Sper sa nu uite de nici una dintre noi.
Emily -- sper ca Mosul sa-si nu fi golit sacul la voi!!
Cred ca va este destul de greu cu atata zapada dar ce frumos va fi de Sarbatori. La noi nu stiu daca va fi zapada, daca ne luam dupa meteorologi.
Danamunti -- va doresc drum bun si intalnire placuta cu cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna fetelor!
Vad ca e cam slaba miscarea pe aici.Noi am ajuns asta seara in tara si cum am net in sfirsit si aici profit sa va anunt ca am ajuns cu bine,sanatosi insa fara 2 bagaje.Speram ca problema sa se rezolve miine.Nu de alta dar un bagaj era cu cadouri pt familie.Va dati seama ce nervi am avut cind am vazut ca nu au venit.
Criss1902
Va pupic pe toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput