gluma pt invitati
gandindu-ma la nunta mi-a venit o idee…
cum pe masa la restaurant la nunta voi avea o foaia cu meniul nuntii facut de restaurant vroiam sa le fac gluma invitatilor…
adica vreau sa fac un meniu “la mishto”.
Ceva gen:
Sarmale de post
Tocanitza de post
Borsh de fasole cu carnati expirati,
Muraturi la butoi de 10 ani, etc, etc.
Cum eu nu sunt bucatareasa si nici nu am prea multa fantazie am nevoie de voi !
Ce as putea scrie ca ordef, felul intai, felul doi si desert?
specific ca nunta o fac in Italia si cred ca romanii ce vor fi la nunta se vor distra tare cu chestia asta, mai ales ca aici ne-am obisnuit cu bacataria asta italineasca.
Raspunsuri
lavinai spune:
nu stiu ce sa iti spun, stii cum e fiecare isi face nunta dupa placul inimii, dar vezi ai grija sa stii sigur ca oamenii vor "gusta" gluma!! ai mai fost la nunti si ai vazut asa meniu?? pt ca ca eu aici la noi (in timisoara) inca nu am vazut asa ceva!! in legatura cu subiectul nu iti pot spune prea multe, ca nu ma mai vazut, dar iti pot spune un sfat, daca in permiti in calitate de "fosta mireasa": indeplinesteti orice dorinta in legatura cu nunta pt ca v-a fi seara ta de neuitat, unica, de care iti vei aminti o viata intreaga!!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
roxana1974 spune:
apropos de denumiri haioase, la un restaurant din Cluj exista un fel care se numeste "Taci si'nghite!" pacat ca nu era si vinul asortat "Taci si bea"
...fiecare mâtza pe limba ei piere ...
ralnied1 spune:
Mariana, sa stii ca pana la tine, eu una nici nu am mai auzit asa ceva, nici nu mi-a trecut prin cap o asemenea gluma. Dar tu de unde ai "prins" asta? Ai patit-o sau doar ai auzit la altcineva?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
pepenash spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
apropos de denumiri haioase, la un restaurant din Cluj exista un fel care se numeste "Taci si'nghite!"
"Taci si-nghite" este un fel de bulz, din cate stiu eu... si nu este intalnit doar in acel restarant din Cluj...
Si, ca sa nu fiu complet in afara subiectului, cred ca o astfel de gluma va fi gustata de invitatii cu simtul umorului, cei mai "scortosi" insa nu o vor gasi amuzanta. De asemenea, depinde si de stilul nuntii... un astfel de meniu putand pica fix ca nuca in perete, in cazul in care nunta va fi una foarte eleganta si va avea accente de bal, sa zicem.
Ca si gluma, noi, de exemplu, vom face doua tipuri de invitatii: cele oficiale, pentru persoanele mai serioase si cele neoficiale, pentru prieteni. Acestea din urma vor avea un text haios, compus de noi. Si vor mai fi momente deosebite pe parcursul nuntii, dar sunt doar la stadiul de proiect, asa ca nu pot sa-ti spun prea multe.
Mariana I. spune:
idea am luat-o de la italieni. ei au obiceiul sa faca tot felul de glume la nunta. oricum vreau sa fac in asa fel incat sa se inteleaga imediat ca e o gluma, nu vreau sa exagerez. oricum aici nu se fac mancaruri tipice romanesti, de aia vroiam sa fac ceva special, macar asa in gluma...
Jocelyn spune:
Poti sa le faci o gluma la sfarsit si sa le prezinti nota de plata fictiva
Cred ca s-ar ingalbeni
p.s. precizez ca si mesajul meu e o gluma
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Darria spune:
Uite o idee: dar sa fie gustata gluma si sa nu se lase cu posete in capul domnilor din partea sotiilor
Pe la mijlocul petrecerii, cand toti sunt bine dispusi sa aduci o pereche: fata si baiat sa danseze dar fara striptis - oricum nu se face la nunta dar tot timpul exista un inceput. Aici e interensat de urmarit reactia invitatilor: ce figuri vor avea.
Noi glumeam inainte de nunta cu asa ceva dar invitatii nostri nu erau pt. o asemenea gluma - nu ar fi gustat-o.
Sau: tot ai inceput cu meniurile. Pt. romani un meniu cu pui de balta in suc propiu(broaste), etc....ceva in genul asta.
la purtator
noi
nushulica spune:
eu nu as fi facut asa ceva la nunta mea si asta pentru ca nici persoanele care le-am avut invitate nu ar fi gustat gluma asta poate cativa doar...sfatul meu este sa faci asa ceva doar daca te bazezi pe cei care vin ca nu se vor simti ofensati
balkina spune:
Si eu tot ca Pepenash: o sa fac invitatii haioase si invitatii serioase, pe care le voi distribui dupa felul persoanelor.
Nu m-as incumeta sa fac glume cu mancarea!
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1