Bebelusi de martie - aprilie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI, STEFAN COSTIN, ALEXANDRU, DARIA MARIA, NICOLA ADRIANA si DELIA. 

Adrianafedorca, multumesc pentru carticica. Sper ca Cezar este mai bine.
Marox, sanatate copilasilor tai.
Ana71, multumim de complimente, da, il stim pe Brad Pitt, dar sssttt, sa nu auda si Angelina
.
Alessia, ce faci, draguta? Sper ca esti bine, ca ai fost doar suparata pe moment si lucrurile merg mai bine in viata ta, decat ne-ai spus in ultimul mesaj. Benny ce mai face?
Gegea, felicitari pentru dintisor. Cred ca o sa ramanem ultimii stirbi din listuta
.
Rrox, felicitari pentru rotunjoara, asta-i semn ca a scapat si de ultima ramasita de raceala. Pupam ochisorii albastri
.
Sa va povestesc ultimeme nazbatii ale lui Rares. Pentru ca aveam mucegai pe peretele pe care erau paturile noastre, am mutat duminica ambele paturi pe peretele de la fereasta. Cand este la noi in pat, care este chiar in dreptul ferestrei, Rares este foarte atras de jaluzeaua verticala. Asa a invatat baietelul nostru sa se ridice singurel in picioare, tinandu-se de perne si pat, ca sa ajunga la distractia lui, jaluzeaua. Mai mult, dupa ce s-a ridicat in picioare, a facut vreo doi pasi, ca sa se apropie mai bine de jucarie.
Acum e floare la ureche pentru Rares sa se ridice in picioare, sprijinindu-se de orice:aparatorile de la patutul lui, perne, sertare, mami si tati. Ieri l-am lasat putin in patut si m-am dus la bucatarie, m-am intors in mai putin de un minut si baiatul meu era in picioare tinandu-se de bare si bataindu-se. Deja este foarte rapid in miscari. Problema este ca-si da drumul de sus si se cam loveste cand cade, dar pana acum n-a plans decat o data. Trebuie sa-i umplem patutul de perne ca sa cada pe moale.
In seara asta a mancat iar un cartof prajit si o bucatica mica-mica de cascaval. Ii place mai mult mancarea noastra, dar nu cred ca-i face bine ,asa ca-l pacalesc cu cate o bucatica.
Poze Rares
Varsta lui Rares
rrox3 spune:
Multumim pentru urari! 
Ce chestie nasoala, s-a inchis temporar forumul cu umanitare
Au dreptate sa-l inchida, dar e un moment trist chiar si pentru mine, care nu m-am implicat prea mult...
An-k imi pare rau ca s-a intamplat asta tocmai cand incepusei campania pentru Alina. Sper ca-i trimiti e-mail lui Florin, ca sa redeschida topicul. Si te rog, sa ne anunti si pe noi aici, ce reusesc sa faca luni la Bucuresti. Daca se verifica totul as vrea sa o ajut si eu pe Alinuta.
Carmen Felicitari voinicelului!!
Se lasa sa cada de sus fiindca inca nu stie sa se lase jos altfel. Incearca sa-l inveti, lasa-l tu usurel in fund cand vezi ca a cam obosit.
Sper ca le merge bine tuturor piticilor si mamicilor care lipsesc de ceva vreme de aici!
pentru toti!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie
an-k spune:
Rox, multumesc pt sustinere, da i-am trimis mail lui Florin dar nu mi-a raspuns inca, eu sunt acum putin blocata pt ca am vb cu dr care i-a chemat la bucuresti pt bilet de trimitere si informatii de care avem nevoie, o sa mearga noaptea cu trenul, mi-e asa mila de fetita, iar acum ma intreb daca are rost sa chinuie copilul noaptea pe tren, se oferise si o forumista sa mearga sotul ei luni (Nadina) cu ele la dr sa le faca poze sa sa scaneze actele de la dr, sper sa-mi raspunda pana luni Florin ca altfel ma simt in plop
Adseana, aici is, m-am uitat la eurovizion, voua va placut Belarusa, frumusica fata ...da melodia... apropos ati vazut ce succes au avut spaniolii cu flamenca lor cate din cate stiu eu la ei e .. cum e maneaua la noi(sa nu zic altfel), pai ne place nu ne place hai sa trimitem si noi vr'un al de Minune, poate castigam
pup
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina
hiroral spune:
Buna ,buna..mai intram si noi asa din an in pasti...![]()
Sanatate multa puiutilor bolnavioari, sa se faca bine cat mai repede!
Nu mai avem timp de nimik in ultimul timp...si sunt sigura ca nu numai eu sunt asa in privinta timpului.
Felicitari micilor posesori de dintisori si la cat mai multi,si fara prea multe dureri!
Avem si noi doi dintisori,din care unul este f ciudat o jumatate e mai mare si celalata e mai mica...sper ca in timp sa se egaleze el acolo...
Roxx cum a fost la lansare,Mariuca a rezistat ca o domnisorica mare ce este sau a adormit?
Asteptam sa va treziti sa mai povestim!
la bebici si mamici!
oanamc spune:
Adseana, aici suntem si noi!Nu prea intram in WE ca suntem extrem de ocupati.Felicitari pt dintisor.
Noi inca ii asteptam pe cei de sus.Ma chinuie cu treziri noaptea din ora in ora, iar ziua zici ca ma terorizeza la norma 
Deja se ridica in piciorute,daca se trage de ceva,de obicei isi infige gherutele in mine(oriunde unde apuca).Nu stiu cum o sa o mai tin fara premergator, dar am hotarat ca nu o sa il folosim.
adrianafedorca spune:
Irina Maria- Betilina La multi ani !!! 

Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
ninocikap spune:
La multi ani!! pentru Irina Maria -Betilina.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
adseana spune:
Valenka, Oana thx!
An-k am vrut sa ma uit la Eurovision Junior, dar...am uitat
...ne-am uitat la ceva film cu Steaven Seagal...si am uitat complet de Eurovision...![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
gegea spune:
La multi ani pentru Irina Maria! Sanatate si numai bucurii pentru parinti!

Geani
de
Daria(03.04.05)