Bebelusi de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Loreen ce branza cumperi ca eu am facut ieri si nu prea sunt multumita de rezultat mai bine cumpar gata facuta.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI! DELIA de acum esti fetita mare, sa cresti frumos si sanatos si papa bine ca ai timp de cure de manechin!
LA MULTI ANI! CARINA EMILIA (CrisDun) si TEODORA-MARIA (Cloreta) pentru cele 6 lunisoare si LA MULTI ANI! GEORGIA MARIA (Luluku) si ERIC CHRISTIAN (isto2005) pentru 5 lunisoare, sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si multe bucurii parintilor!

Cornelia multumesc pentru lamuriri, si eu stiu ca exista copii care merg la 1 si jumatate si sunt perfecti normali, ba chiar cu inteligenta peste medie si nu trebuie sa-mi fac griji, dar m-a omorat comparatia, bat-o vina de treaba, dar am zis gata cu stresul ca nu are rost si se va intoarce si Bianca mea cand "o vrea muschii ei". Eram curioasa care au fost motivele ortopedului de ti-a interzis premergatorul, ca doar Stefan e baiat (asta stii ) si nu are probleme cu soldurile, displazie.
Legat de Maria o sa vezi ca incet incet se va rezolva, doar ca dureaza si se poate sa vi se para o eternitate, dar ea creste si va percepe tot mai corect lucrurile si ce e un atuu in cazul vostru faptul ca va ocupati mult de ea, or fi probleme si in alte familii, dar nu toti parintii sunt disponibili copiilor si faptul ca nu te intorci la servici din dec. e binevenit atat pentru tine cat si pentru copii sau mai bine spus in mod special pentru ei.
O sa fie bine curand! Vine si Mosu', sarbatorile, bradul poate mai schimba situatia.
Androix pai luna asta am cerut si eu dr. laptele gratuit in ideea ca daca tot se da de ce sa nu-l iau si voi incepe de la 6 luni sa il dau si vom vedea cum ii va merge cu el. De cand am venit din maternitate i-am dat milumil, fara s-o intreb pe dr., dar mi-a salutat initiativa si cand am intrebat-o pe la 1 luna de laptele dat gratuit mi-a aruncat o privire si mi-a spus categoric nu, "e alergic si daca tot va permiteti mergeti cu milumil pana la 1 an". Ei bine nu am de gand s-o ascult (voi vedea mai incolo daca am gresit), eu cred ca sunt si alte interese de nu se doreste distribuirea lui. Oanei de ex. i s-a spus ca laptele se da doar cazurilor sociale.
Doar e avizat de MS ce puii mei.
Dar stiu ca ai ambitz cu cura, bravo tie!
Elly tu il iei din Buc sau din C-ta laptele? Vaccin: eu i le fac pe cele gratuite date de stat si nu am avut nici o reactie, la al doilea cel putin nici nu mi-a facut febra (asta o fi o reactie ) si pana la 1 an schema vaccinurilor este comuna, mai putin cel de meningita. Tu decizi cum crezi ca e mai bine pt. bb tau. Dar pana acum ce vaccinuri i-ai facut?
Fran vorbeste pe limba mea, ce-i aia hipertrofie de timus (se ref.la glanda de cretere?!), iar gemeni am mai spus ca prietena mea are baieti si are gemeni existenti in fam. sotului, deci la tata.
Maysa superba foto cu piciul si statuia!

Gata va las, ca cica azi am treaba muuuulta!
Wekend placut, relaxant, usor si cum il vreti voi!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Vroiam sa va mai intreb de la cat timp ati dat ficatelul de pui la bb? Merge si 5 1/2? Il fierbeti si pasati de nu se mai intelege nimic din el sau bucatele mai mari. Mi-e groaza de ficat ca Andreas nici pana in ziua de azi nu e fan ficat si cand era mai maricel il prosteam aratandu-i ca ii dau (cu lingurita ) cu lingurita bomboana, de fapt plimbam lingurita cu ficat, evident la raionul de bobo si era socat saracul cum au asa gust dulciurile uneori.
Poate am mai mult succes cu sora-sa.
Am observat ca daca o culc tarziu 22-24 se scoala devreme si cu o foame in ea, iar cand o culc pe la 20.30-21.30 doarme fata si pan' la 9-9.30.
Ieri i-am dat un popular (biscuite) sa faca ce vrea cu el, s-a facut
dar m-am prapadit de ras cum morfolea cu disperare in maini biscuitele, ca de bagat in gura nu prea-i iesea, mai mult il lingea. Scumpa foc, dar a trebuit sa schimb tot tot de pe ea si in cap si-a pus.
Mstroie, dar stiu ca trageti cu drumurile alea la spital zi de zi. Cred ca asa v-ati obisnuit, cand nu o sa mai mergeti o sa va lipseasca. pe manuta lui David.
Dar de ce nu-ti place branzica cum iese? Eu de cand am invatat smecheria mi se pare tare simplu si pasata bine si cu un fruct (banan, mar) e f. buna.
si pe fundicul lui Thomas, noi am scapat usor cu bepanthen.
Gusta cum a fost la ECO?
Revin la sentimente mai bune, poate mai intru ca sunt franta de oboseala si nu am chef de treaba, dar e un soare super!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI pentru DELIA (Loreen), CARINA EMILIA (CrisDun),TEODORA-MARIA (Cloreta, GEORGIA MARIA (Luluku) si ERIC CHRISTIAN (isto2005)!!!!!!!

Ce tot vorbeati voi de al 13 salariu? Sa nu-mi spui ca se capata chiar daca suntem in CIC?!?!?! Poate ca am inteles eu gresit.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Al 13-lea se da proportional cu perioada pe care ai lucrat-o pe anul in curs.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna ziua, popor! Sanatoase, voioase? Eu parca am inviat de cand am vazut soarele asta mortal afara. Abia astept sa iesim afara dupa ce papa de pranz.
Loreen - da' nu-i numar, bre, linguritele pe care le mananca, ca doar nu m-am tacanit! Totusi numar cate lingurite de cereale ii pun pentru ca am inceput cu 1, 2, 3 si acum am ajuns la 10. Mai mult am senzatia ca nici nu ar manca, desi o sa incerc. Si o sa mai verific si cate linguri inseamna 10 lingurite pentru ca daca nu ma insel pe cutie scrie sa ii faci 5-6 linguri la o masa. Fiind atat de satioase ma gandesc sa nu-i faca rau la copil - constipatie, ceva. Cele care dati cereale la lingurita, care-i maximul?
Vad ca s-a reglat si cu kk (care a inceput sa fiu un pic morcoviu) - face ca ceasul, dimineata dupa prima masa. Macar ea sa se regleze, ca eu nici in ziua de azi nu sunt!
AM vazut-o de dimineata si pe tanti pretendenta la postul de bona. Brrrr, persoana mai nesuferita n-am vazut! Nu stiam cum sa o usuiesc mai repede din casa. Nu pot sa zic ca avea ceva anume care nu-mi placea, dar ansamblul era horror. Iar barbatul mi-a marturisit ulterior ca nici nu a mai bagat-o in seama din momentul in care a venit sa puna mana pe Ana nespalata pe maini. Si ne-a mai zis ca avea o oferta de la unii care pentru program mult mai scurt ii ofereau 200 USD. Sa se duca la ei, n-are decat! Aoleu, jumate de ora numai prostii a vorbit. Dar nu-mi pierd speranta.
Ia ca s-a trezit si mandrulita. Asa ma enerveaza ca atunci cand adoarme dupa 11 doarme doar 20 de minute. Parca vad ca in 10 minute o apuca foamea!
Ioi ca m-au sunat astia cu RDS-ul, cica vin luni intre 12 si 3. Aleluia, ca trecea anul si ei nimic. EI si eu care aveam in plan sa trec pe la birou ca s-a umflat tarata-n sefa mea pe noi 2 astea, din CIC. Eu mi-am facut formele de luna trecuta (tot pe la sfarsitul lunii, de altfel), dar colega mea care a intrat la o luna dupa mine in concediu nu a apucat. SI cica a intrebat-o pe contabila care e temeiul pentru defacerea CIM pentru absente nemotivate. Iar mie mi-a transmis prin barbat ca era o chestie de bun simt sa o anunt ca-mi prelungesc concediul (asta pentru ca am depus cerere de acordare a CIC-ului pentru ca nu mai aveam concediu de maternitate de la dr de familie). Bine, aste este pentru intimidarea publicului ca de altfel ne asteapta pe amandou ca pe painea calda. Poate ma enerveaza si cum vad ca nici femeie nu gasesc ma intorc la munca prin martie, aprilie sau cand va vrea muschiul meu! Aste e pentru intimidarea publicului din partea mea ca nu imi pemit sa mai stau acasa pana atunci, nici financiar, nici profesional.
Hai ca ma duc sa-i dau piureul ca face scandal.
Asa, acum o lasam sa-si odihneasca stomacul vreo 10 minute macar. Dar stiu ca a mancat bine, ar mai fi bagat cred, dar nu am mai avut.
Elisor - Vigantolul se da pe reteta gratuita, dar nu stiu daca a revenit in farmacii. Si da, si eu am auzit ca in provincie se da altceva decat Bebelac. Eu nu i l-am laut primele 2 luni, dar apoi am cerut reteta (ce prostie ca se da doar pt cazurile sociale) si l-am ridicat pentru ca am de gand sa i-l dau dupa ce ma intorca la munca - ma rog, intentionez sa-i mai dau sa suga cat oi mai avea, dar dupa aceea Bebelac, taica, macar atata sa faca si statul!
Fran - hai ca m-ai convins. Dupa amiaza mergem la Metro ca zicea cineva ca au multe, multe!
Va las ca au apucat-o iar nervii. Ma duc sa-i dau laptic
Sa nu va lungiti prea mult ca abia diseara mai intru!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Cum si concediile sunt considerate lucrate-sper-atunci iese ceva...un banut in plus. Daca nu, tot iese ceva: 1/2 banut in plus.

Pai, cerealele se dau cu portia, in relatia cu varsta bb-ului: pe cutie la Humana scrise-de al 4-6 luni atata, de la 8 luni atata.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Multumim pentru urari...
Marti ma duc la tanti doctor pentru control sa vedem ce si cum...

La calculul celui de-al 13 se iau zilele lucratoare dintr-un an din care se scad absentele,insemnand invoiri platite,concedii medicale,concediile medicale pentru risc maternal cine a avut,eu sigur,si concediul pentru cresterea copilului,cursuri,adica mai nimic,dar tot e de luat si nu de dat...

Eu una nu-i dau cereale cu lingurita ca i le var in biberonul de dupa baie si la 150ml de lapte pun vreo 3-4 de cereale...si n-are nimic Delia...asa ca singura mancare care o cantaresc este laptele restul gramajul il stiu ochiometric,altfel cred ca sigur m-as scurtcircuita la terminatiile nervoase daca as mai calcula si mancarea solida...Si-asa am stoluri de pasarele...

Si aici este un timp tare frumos si intetionez sa ies cu caruciorul...daca-oi mai sti sa-l imping de-atata timp lipsa...

Pentru cine este interesat cei de la www.varuna.ro dau produse si pentru persoane fizice,sunt cei cu Vtech...Eu am incercat marea cu degetul le-am trimit un e-mail cu ce m-ar interesa si saptamana asta trebuie sa-mi apara...nu era sigura ca le gasesc la metro sau selgros...asa ca de un copil am scapat cu Mosu'...mai ramane stresul cel mare ca este tare dificil pentru Bianca...ea vrea mobil noi nu,adica eu ca ta-su si maine i-ar lua...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

L-am pus pe Alex in premergator si ce credeti, merge prin casa de mama focului, trage de tot ce intalneste in cale, mi-a luat florile la pipait de pe rafturi, masinile lui taica-su alea jmechere, le da cu capul de toti peretii, mama lor... E asa de scump... Mai si are ambitie, se impinge in picioare si o ia la trap... Daca e posibil asa ceva!

Astazi la noi este soare si frumos, dupa ce ieri ningea, si vom merge intr-o vizita, adica mai exact la acel baietel de care va ziceam de 7 luni care plangea din orice... Sa vedem azi cum mai reactioneaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Noi nu prea avem noutati. Azi noapte a fost putin mai bine ca s-a trezit doar de 4 ori. Dintzisorii sunt afara si deja se vad bine cand rade. Cat de repede cresc? Ca am senzatia ca cresc foarte repede. I-a facut tac-su o poza s-o trimita la bunici sa vada dintosul.
Acum imi dorm amandoi baietii iar eu incerc sa ma relaxez putin. Azi tre sa merg si eu la analize si va trebui sa-mi scoata o groaza de sange. Cica rezultatul vine in 4-6 saptamani. Doctora mi-a dat ceva pentru ulcer dar am citit pe prospect ca e contraindicat cand alaptezi... Asa ca sufar si astept sa merg la ea sa-i explic cat e de proasta. Ca doar clar i-am zis ca alaptez.
Afara ninge ca intr-un basm. Pare totul asa linistit si frumos... E greu dar trebuie sa incerc sa vad frumusetea iernilor, nu de alta dar sunt lungi al dracu aici. Va pup deocamdata... Sa fiti iubite.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput