Bebelusi de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Bine v-am regasit! Sa va zic noutatile: am slabit 3 kile!!!...uau, nici nu-mi vine sa cred! m-am apucat vineri de fructe, sambata cu branzica si ieri cu mortaciunile (scuzati da' nu prea sunt fan carne) si azi dimineata am belit ochii la cantar cand am vazut 67...ce usurare! A fost tare greu ca pe langa foamea criminala si pofte mai rau ca de gravida a trebuit sa lupt si cu sotziorul care ma tot imbia cu una alta, ba aseara a mai facut si tort cu mere si mirosea toata casa ca m-a lovit plansul...recunosc ca am comis o feliutza de 1 cm altfel se lasa cu victime.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Da tare cumintele sunteti azi! Dormiti sau va plimbati? La noi era dimineata super soare si frumos, am mancat si ne-am echipat de plimbare. cand sa iesim, ploaie torentiala si vant.
Beatrice, te invidiez ptr orele de somn...pana la 9??? n-am mai servit asa ceva de...mai mult de 6 luni.
Cum se numeste caseta cu Cindy? Am cautat-o pe la noi prin C-ta dar nu am vazut-o nicaieri, poate o gasesc pe net. Nu ca m-a apucat dorul de miscare, dar ma chinuie suncile care atarna peste elasticul de la pantaloni.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

...revin cu slabitul...VA MULTUMESC PENTRU INCURAJARI ...fara voi n-as fi reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu va imaginati uitandu-va la poza facuta de Newmami ca Tony a plans in continuu. Ei a marait si el o data saracul ceea ce de altfel a facut-o si Patrick. In restul de 85% din timp s-au intretinut sau s-au distrat separat Despre cat de interactiva a fost de fapt intalnirea va puteti face o idee in poza asta
Revin mai tarziu putin ca trebuie sa prestez pe aici. Va pup.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput

Am culcat copilu' si ma apuc de treaba...nu inainte de o tura pe DC, normal!...sper sa o tina somnul suficient de mult ca sa apuc sa dau cu matura macar. Azi noapte iar ne-a decimat pitika, s-a culcat pe la 23.30 iar la miezul noptii era fresh, numai de somn sa n-auda! Noroc ca a luat-o tac-su ca eu eram lesinata de oboseala ... ma intreb: oare voi mai dormi vreodata normal? Ma culc tot pe la 2-2.30 de obicei si ma trezeste din jumate-n jumate de ora iar cand zic "minune!" ca se culca mai repede imi trage rapid clapa cand abia reusesc sa adorm. Asta e, m-am consolat oarecum. In rest e o minune de copil, n-am treaba, papa foarte bine, e activa, vesela, vorbareata. A zis mama zilele trecute! s-a trezit plangand si am luat-o repede in brate, mi s-a prins cu manutele de gat si a oftat maaaama - foarte clar! doamne ce bucurie...si acum mai crapa pielea pe mine de mandrie !

Hai ca ma apuc sa citesc din urma ce n-am reusit pana acum si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna fetelor,

nu am vesti prea grozave:(( AM fost la doctor din nou si se pare ca nu prea cedeaza virusul ala nenonorict. Si ne-a dat Predinson! Eu sunt cam speriata de medicamentul asta sincera sa fiu si nici nu stiu ce sa fac. Si doctorita mi-a zis ca sigur nu o sa vreau sa i-l dau daca citesc prospectul. Eu m-am blocat oricum cand mi-a zis dar a zis ca daca nu ii dau prelungesc perioada de vindecare si ca oricum la spital tot asta mi-ar da. Doamne fereste, cum sa ajung la spital cu ea? Cica are 45 de respiratii in loc de media de 35/minut. Of, sunt tare necajita.
Stiu ca au mai fost mamici care au trebuit sa dea Predinson la bebei. Le-ati dat?

Loreen, Androix, tortuletul e o chestie super simpla ca e din pudding.
Intr-o olicica mai inaltuta asa se pun de jur imprejur piscoturi d-alea savoiardi pt tiramisu, in picioare. Pe fundul oalei se pun felii de fructe, de obicei pun portocala dar ieri am avut doar mere cand m-am apucat. Se face puddingul - eu am facut din trei plicuri deci 1,5 l lapte - de vanilie in care punem si ceva unt si se toarna usor in cratita. Aveti grija sa nu turnati foarte repede ca se ridica piscoturile:)) In pudding putei sa puneti si stafide daca va plac.
Dupa ce s-a racit il bagati la frigider pana se raceste bine, cel putin 2 ore. Scoateti pe farfurie si deasupra oranti cu ce vreti voi, eu am pus kiwi si portocale si cateva jeleuri ca le avea prin casa.

Olga, ce dintisori draguti, fata mea are doar unul si inca nu se vede bine dar il simt ca un acusor. Bine ca nu ma msuca tare cand sta la tzitzi.
Newmamice misto faca cu globurile, la noi s-or gasi?
Booboricu, am uitat aseara sa spun, cilcu eu am avut o data o tentativa la sfarsitul lunii iulie dar a fost asa o zi si putin. In schimb am avut pe 12 luna asta atat de mult ca am consumat 28 de bucati tampoane!!! M-a tinut o saptamana de ma plictisisem.
In iulie a simtit bebelina si mi-a cam facut mofturi la san dar acum nici o chestie pentru ea.
Ciclul nu vine musai cand termini cu alaptatul definitiv ci poate mai devreme. Mai ales daca incepem diversificarea pt ca atunci nu mai secreti atat de mut lapte si se declanseaza alte alea in organism.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma simt din ce in ce mai rau ... pe dinauntru...se apropie sarbatorile si in loc sa ma bucur parca-s nebuna ... Vineri sunt cu casa la spinare ca este ziua cea mare si de unde abia asteptam ma apuca nervii cand ma gandesc ce munca enorma este odata cu stransul si apoi cu despachetatul si totul de una singura cu barbate-miu...Fetele o sa le am prin vecini,Delia sigur nu va sta atatea nopti fara mine...Of...as vrea sa ma culc acum si sa scol peste vreo saptamana...

Mi-a spus femeia ca a mancat azi Delia ficat ca-necata...ma bucur ca si Bianca a mancat pana pe la vreo 3 ani si dupa deloc...

Cadouri de Craciun...ei aici e o problema mare...inafara de copii restul nimic,adica eu si sotu'...Daca oi mai avea cu ce sa ma duc la coafor daca nu asta e poate la anul sa fie un an mai bun...asta zic de vreo 5 ani...Nici de mos Nicolae nu stiu daca reusim ceva...Si mai am si doi finuti...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi felicitari pentru kg...faptul ca ai reusit sa dai jos te ambitioneaza sa continui...

Gusta nici o veste?!

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hai ca am terminat de citit, greu mai e cu doi plozi in casa, nu ma plang, doar constat.
Mi-a tras o vomitatura calda pe pantaloni si tocmai am terminat de spalat rufele
Mai am atatea de facut, dar cand, doamne ca a intrat timpul la apa!
Nu am terminat mancarea, mai am de pus rufe la uscat, de dus kupilu la sport, de aia, aia. Vad ca nu-i convine in micul ei univers si s-a pus pe zbierat, racnit ca vad ca o tin plamanii.
Gata, a luat pauza, sa vedem pana cand.
M-a trezit pe la 5.30 (eu m-am culcat la 1.30), auzi dom'le sa manace, pai nu mai face asta de la 8 sapt., ce apucaturi, nu-mi place. Pe la 7 ne-am pus in pat si am dormit amandoua de am rupt locul pana la 11, afara ploua asa ca a fost binevenit somnul, mai ales ca am fost o tura si pe la maternitate, in vis, evident.
Apoi am vorbit cu mami pe Skype ca e ziua ei si ce-as mai fi gustat si eu din bucatele facute de ea, dar ma consolez cu gandul ca sunt iar la regim, nu-mi faceti galerie?, ca daca trec de cele 3 de carne e super.
Loreen parul se vede treaba ca si-a dat drumul si creste, dar isi pastreaza si vechiul obicei - cade. Problema e ca de la vopsitul prestat la inceputul caderii, ca bag seama ca asta a fost si cauza, e o matura, dar nu peste tot si ca urmare NU IL PIA(E)PTAN. Ma bate gandul la un tuns dar nu vreau!
Sunt la a 2-a tura de revalid si mi s-a facut scarba, dar raman ferma pe pozitie si mai iau inca 10 zile (30 de zile tre' luat ca sa aiba efect, asa scrie, dar mie dr. mi-a dat sa iau doar 10 zile)
Multam pt. reteta cu ficati, imi lasa si mie gura apa
Ioana arunca dracoveniile de otravuri si lasa-i pe cei de la deratizare si dezinsectie sa-si faca treaba cand vin sau cheama-i tu, pe bune ca nu e de glumit cu asta, azi maine iti misuna Ana peste tot!
Olga e superba poza cu "iepurasii" lui Tony.
Unde vroia Tony sa-l bage pe Patrick cu capul?!! Simpatici si scumpi!
Andreea.a you have an obsession cu slabitul, dar esti slaba, de unde sa mai dai jos? Sa nu te superi pe mine!
Tdi felicitari, chiar ai ambitie!
Cloreta yami-yami ce tort aspectuos! Sanatate Teodorei! Si eu i-am dat lui Andreas prednison la oaresce luni.
Vaccinul dupa deschidere e valabil 24 h si daca nu il face in ziua aia, de abia peste o luna cand, asa e si la noi. Luna viitoare il facem si noi, dar ceva mai repede ca vin sarbatorile si tre' sa dea situatia vaccinarilor.
Lorren, dp.d.v. al celor 4 camere as vrea sa fiu in pielea ta, dar cu stransul si apoi imprastiatul lucrurilor fiecare la locul lui, e treaba nasoala, dar gandeste-te ca merita efortul altfel nu te-ai fi apucat, zic eu. Ca sa-ti fie mai usor iti zic un truc de-al meu de cand eranm copkil: cand mi-era greu imi fixam un termen, de ex. daca mergeam la dentist azi imi spuneam, ca voi fi fericita peste o jumate de zi si astfel asteptam sa vina o data momentul "dureros" ca sa ma bucur apoi, asa ca zic eu in locul tau ca lunea viitoare pe vremea asta cine se lafaie in 4 camere cu un pahar de sampanie sau whatever, ce vrei tu? Eu in nici un caz.
Hai ca am scris un km, nu stiu daca am scris tot ce-am vrut, dar nu-i paguba, poate mai intru diseara.
A, Gabitza si eu sunt tot in clubul celor care cumpara tort ca nu ma pricipesc la asa ceva, dar ti-am admirat tortul si pe Andrei cum nu prea indraznea sa se balaceasca in el. A, si mi-am scaldat ochii cu intalnirile voastre din perioada the best. Daca v-as fi cunoscut pe atunci...

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI, PAUL! Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Am o viteza de nu mai sunt coerenta la nimic, va pup!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput