Bebelusi de ianuarie-februarie (58)
Raspunsuri - Pagina 7
lavinia345 spune:
Buna ziua mamici!
Noi nu prea avem cu ce ne lauda,nu avem decat 2 dinti,desi gingiile sunt albe de vreo luna si ceva.Eu am inceput iar sa ma duc la gym.In schimb ma simt nasol,am nasul infundat si ma doare gatul,o masea si chiar si urechea,deci cam toata partea dreapta.Natalia de vreo 2 nopti se trezeste pe la 2 si pana la 4 ma tine intr-un plans,inca o mai alaptez noaptea si dupa ea ar trebui sa stea non stop cu sanul in gura,chiar daca e full si nu mai suge.Cum scot tzatza din gura ei cum urla.Aseara n-am mai rezistat de rau ce mi-a fost si am lasat-o sa planga,m-am intors cu spatele la ea si parca as fi facut cine stie ce,s-a enervat si mai tare si da-i urlete.Daca o iau in brate iar nu e bine(sau suficient),neaparat trebuie cu tzatza in gura.Am lasat-o sa urle de numai putea respira,i-am dat Calpol,nimic!S-a trezit si menajera de vroia s-o ia in brate,am trimis-o si pe aia la culcare ca prea mi se pare ca ne expoateaza micuta printesa.La ta-su in brate a mai urlat juma' de ora si a capitulat si el si uite asa imi venea sa-mi iau campii.Abia pe la 4 fara ceva a adormit,pana pe la 6 si ceva.La opt am chemat-o pe menajera s-o ia in primire ca sa ma pot odihni si eu si sa-mi revin.
Desi stiu ca nu e bun Panadolul ca trece in lapte,de durere n-am mai rezistat si am inghitit doua azi noapte.Ma bucur ca dimineata sta cu menajera,ii face lapte praf si i-l da cu lingurita,cam 90 ml bea.Apoi se joaca impreuna(caci Natalia nu suporta sa stea singura nici 5 min) si ii mai da si biscuiti cu mar ras pe la 10.Asa ca dimineata nu o mai alaptez,dar pe la 11 trebuie.Azi am alaptat-o doar o singura data.Nu stiu cum sa mai incerc cu biberonul s-o fac sa-l accepte.Nici cu apa sa nu-l vada,a devenit foarte capricioasa si imi da peste mana la orice.Mai nou la masa de legume la pranz si-a descoperit obiceiul sa scoata absolut tot din gura,ori le scuipa ori le scoate ea cu degetutele,le cerceteaza si apoi le baga la loc(daca mai nimereste)!O zi mananca bine la pranz,o zi nu mai mult de 2 lingurite.De adormit adoarme la menajera in brate,o balangane(Natalia sta in pozitie verticala) pana adoarme,eu nu prea mai am nici o sansa s-o adorm,decat la san(ceea ce evit).E grea,are aproape 10 kg si ma doare spatele ingrozitor daca o tin si 10 minute in brate.In scaunul de masina urla...de-a busilea nu merge ,decat cu spatele si atunci cand plange!Am incercat sa-i vorbesc,sa-i explic despre biberon si despre somn si despre faptul ca mi-e rau de nu mai pot sta in picioare dar pare sa ma ignore total.Inca sunt preferata ei si daca sunt in aceeasi incapere cu ea e musai sa stea numai la mine in brate.A devenit ca o maimuta,ne imita,a invatat sa scoata limba si il imita pe ta-su cand tuseste si se prapadeste de ras.Natalia e varianta feminina a Domnului Goe!
Va doresc nopti linistite si copii intelegatori,eu deocamdata ma declar invinsa de personalitatea fetei mele.Si totusi mama imi zice ca am copil bun!!!!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285
lbelciug spune:
Witchie, te rog sa o treci in lista de party si pe Andrutza.
Bestutza, tu te-ai hotarat?
Crinuta, ce locatie ramane pt Christmas Party?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
adita spune:
Amaya, feliitari pt primii pasi. eu cred ca mai am de asteptat, grasu' meu nu prea are siguranta pe picioare. in schimb ii place sa se catere, a invatat sa iasa din premergator, se apropie de mobile ca sa se sprijine si se ridica pe premergator, mi-a stat inima cand l-am vazut, daca mai impingea putin in masa se misca premergatorul si dadea cu burta de pamant
Shobo, ce bine ar fi sa fie adevarata teoria aia cu inteligenta crescuta a celor care se trezesc noaptea.Elena, cel putin, ar insemna sa fie un geniu.
Tomasa, mare dreptate ai, intotdeauna gasim ceva de apreciat la copiii nostri
Ana Maria, si Nectarie suge in pozitii mai nonconformiste. de exemplu eu stau intr-un fotoliu mai jos si el suge stand in picioare, se mai plimba putin tinandu-se de masa de langa fotoliu, iar se intoarce la san. ce intelegi tu prin sapte nopti intregi ale lui Victor? ca de 7 ori nu s-a trezit deloc peste noapte? daca da, inseamna ca noi stam si mai rau,nu cred sa fi avut vreo noapte in care sa nu se fi trezit deloc.
Ixxi, tipografia parca se numea x print, la piata Unirii, pe strada dinspre piata spre pasajul marasesti. costa 10.000 unul format A4, si trebuie sa comanzi de minim 3 euro
Lavinia, n-am urmarit de ce anume vrei s-o inveti pe Natalia cu biberonul, dar n-ar fi mai bine cu cana? eu asa m-am chinuit cu Antim sa-l invat cu biberonul, am reusit cu mare greutate, dar pe urma asa ii placea ca nu mai scapam de el. avea aproape 3 ani si nu vroia sa renunte la biberon.
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
Amaya spune:
Adita, multumim...eu n-as fi prea sigura ca mai ai mult de asteptat...si eu ma uitam la Andrei si ma gandeam ca e cam nesigur sa o ia singurel la plimbare, dar, surpriza, a luat-o...si sa nu crezi ca este un fotomodel, are 9,900kg la 9 luni...nici gras dar nici slab...e pufos, cum a zis asistenta azi (ca scuza ca nu-i gasea vena).
Tin sa mai adaug pe lista de succese inca unul...de 3 zile Andrei papa ciorba de pui adevarata, dar acrita cu lamaie, nu se omoara dupa ea dar o mananca si pentru noi asta e un mare pas inainte.
La capitolul iaurtel, cu toate ca hotarasem sa nu-i dau nimic de la Danone, am inceput sa-i dau Danonino (fiindca sunt mult mai variate decat restul si fiindca scrie clar ca e facut din lapte pasteurizat) si tin sa va spun ca ii plac la tare mult...mai ales cele cu vanilie...mai sunt mamici care dau Danonino la pititci sau sunt singura din grupul nostru care nu (mai) tine cont de zvonurile despre Danone?
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
Amaya spune:
Witchie, te rog modifica si la noi: 9 luni - 9, 900 kg si 76 cm.
Multumesc mult.
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
ana maria spune:
Adita_asa_e-de_7_ori_nu_s-a_trezit.
Eram_sigura_ca_sut_si_mamici_care_stau_mai_prost_cu_somnul.Eu_macar_stiu_ca_se_poate_si_in_fiecare_seara_sper_ca_se_repeta_minunea.Desi_de_3_luni_nu_s-a_mai_intamplat
.
Lavinia
_iti_dau_si_eu_o_sugestie;Foloseste_o_caita_cu_cioc.Victor_foloseste_cana_normala_dar_se_uda_rau.Cu_o_canita_cu_cioc_ea_Isa_mai_frumos.Si_il_siu_Distreaza_ideea.Cred_ca_e_tare_greu_cu_ligurita.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ana maria spune:
Amaya_eu_nu_dau_Danone.Dar_nu_din_cauza_zvonurilor_ci_pentru_ca_a_varsat_de_la_ele.Eu_ii_dadeam_iaurt_natural.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
lbelciug spune:
Gabi.i, nu ne zici si noua cum a fost la Clubul Mamicilor joia trecuta? Despre ce s-a discutat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Alina Maria spune:
Buna seara , iata mai venim si noi pe aici sa vedem ce mai faceti .
Ne pare rau ca nu avem mai mult timp la dispozitie de a veni mai des dar pur si simplu de cand am cumparat o bucata de pamant avem planuri de a face casa si toate astea costa timp .
Acum ma ocup de proiectul din baie caci vreau ceva in stil victorian .
Plus multe multe alte proiecte .
Mandy inca nu are dinti , nu merge de-a buselea , asteptam asteptam .
Mai sunt bb. fara dinti ?
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Amaya spune:
Alina, spor la treaba...noi inca n-avem dinti, dar unul sta sa apara jos. Chiar, cam cat dureaza pana sparge gingia?