Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Eu am o mare dilema.....eu nu vreau sa imi pun voalul la spate , sub "coc".Vreau sa mi-l pun in crestetul capului , lipit de diadema.Dar cum?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

bine ai venit, Silda! felicitari
imi place ca esti tare hotarata!

vulpitzayam, si eu vreau voalul prins la fel. eu nu m-am gandit insa ca ar fi probleme...o sa am parul lasat pe spate si cred ca si la tine, cu cateva clame se va rezolva, asa cum il vrei deasupra cocului si cu siguranta vor fi pe langa tine persoane care sa te ajute.

vad ca e foarte cald afara...daca o tine tot asa pana in week-end, atunci sambata o sa merg impreuna cu iubitul sa ne interesam de restaurant. unii spun ca e prea devreme, altii ca deja au inceput inchirierile pt 2007. ma duc sa vad cu ochii mei in 2 locuri care e treaba...va spun si voua ce am aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

ih, ce de pregatiri faceti voi....Bianca, unde te duci? adica la ce localuri?

hihi...ne adunam incet incet....Silda, bine ai venit!!!

pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

pentru plici- plici: cred ca la cele din Piata Presei pentru inceput. dar pana sambata mai revizuiesc o data lista cu invitati.

cat au scris Miresele 2006!!! bravo voua, fetelor tineti-o tot asa ca sa avem si noi ce sa citim si de unde sa ne informam! si succes cu pregatirile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Asa deci... ne spionati.... pai mai treceti si voi pe la noi... ca sa avem si noi intrare la anu la voi... cand preluati conducerea

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

hello,am aterizat si eu

multumesc mult pt urarile de bun-venit pt Bianca N si Plici Plici

si mie imi place ca ne adunam...va dati seama ce o sa fie la anul pe topicul asta?

deocamdata imi caut un al doilea job si vreo luna de zile nu voi avea timp sa ma duc sa vad restaurantul si sa stabilesc ceva...dar dupa sper sa ma hotarasc repede si sa nu-mi ia mult timp.

pupici somnorosi la fete

Mergi la inceput

Incepem sa formam o gasca , raspandita prin toate colturile tarii.la Miresele de 2006 , erau grupate pe regiuni.
Pana una , alta , eu am BAC si admitere la facultate , asa ca las ideile pentru nunta de la vara incolo.
Pup pt. toate fetele .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vulpitzayam

Incepem sa formam o gasca , raspandita prin toate colturile tarii.la Miresele de 2006 , erau grupate pe regiuni.
Pana una , alta , eu am BAC si admitere la facultate , asa ca las ideile pentru nunta de la vara incolo.
Pup pt. toate fetele .

My pictures

a? bacu? da cati ani ai tu (sa nu te superi ca intreb, poti sa nu-mi raspunzi, dar curiozitatea asta ....nu ma pot stapani ? ca dintr-o data ma simt tare batrana ......

Mergi la inceput

Am 18 ani si un pic , iar viitorul meu sot are 32 , impliniti azi...Deci , iti dai seama de ce ma grabesc cu maritisul , ca daca mai stam mult , o sa ajunga ca Iri Columbeanu.
Eu m-am obisnuit cu diferenta asta mare intre noi , dar consider ca este mult mai bine asa.
Cine ne cunoaste , ne vede ca pe un tot unitar , Puiu Mare si Puiu Mic.(el este si inalt , si bine facut , iar eu , jumatate din el).
Si suntem de 3 ani si 6 luni impreuna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vulpitzayam

Am 18 ani si un pic , iar viitorul meu sot are 32 , impliniti azi...Deci , iti dai seama de ce ma grabesc cu maritisul , ca daca mai stam mult , o sa ajunga ca Iri Columbeanu.
Eu m-am obisnuit cu diferenta asta mare intre noi , dar consider ca este mult mai bine asa.
Cine ne cunoaste , ne vede ca pe un tot unitar , Puiu Mare si Puiu Mic.(el este si inalt , si bine facut , iar eu , jumatate din el).
Si suntem de 3 ani si 6 luni impreuna.

My pictures

m-ai facut sa rad cu iri....multi inainte piciule, si tie si lui :) Sa fiti fericiti!!!! si bafta multa si baga mare la invatat. Fratele lu' al meu e tot ca tine :) da si el bacu anu asta, asa ca va tin la amandoi pumnii

Mergi la inceput