Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana6 spune:

buna fete!aseara am vrut sa va scriu mesaj dar mi-a cazut netul si era tarziu deci nu am mai stat.multumesc de mesaj ionistiu ca ai dreptate in ce ai spus.eu chiar am vrut sa le spun la fete ca nici tu nu prea mai ai chef de nunta si de toata nebunia de atunci.dar ce sa facem tb.sa le facem pe toate.vorba ta tb.sa ne vada si ai nostri mirese.

Mergi la inceput

bine ai venit mexxa!eu sunt de parere ca ai luat o decizie super buna.e mai bine sa se nasca bebelul tau cu bine ca nunta poate sa mai astepte.pupici

Mergi la inceput

ionifrumoase pozele de la botez!!!!!!!!dar astea sunt toate ca eu nu prea sunt pe acolo.sper ca mai ai.poti sa mi le trimiti prin mail ca le iau eu si le pun pe cd.a iesti super pe acolo toata lumea.

Mergi la inceput

mexxam-am uitat si la pozele tale.sunt super,esti frumoasa si fara burtica si cu burtica.sa dea dumnezeu sa fie bine si sa ai o nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Vai ce de mirese cunoscute pe aici.
Daii i-a toarna tot, cu cine te mariti???? eu si Krelia suntem niste babe curioase
Mexxa iubita, deci faceti in 2007? pe burtic.
Ana nu sunt toate pozeke alea, dar nu le-am pus eu. lasa ca le primesti cumva, caci in mail asunt enorme si stam un an pana sa le primesti pe toate.

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ce ma bucur ca se mareste numarul de miresici. am adaugat pe listuta pe cele trei nou-venite, ana6, mexxa si daii bine-ati venit! am adaugat pe lista si calendarul, ca sa nu mai stam sa il cautam dupa accea. sper sa fie cel bun, ca sa nu inducem in eroare noile miresici.
am ramas cam in urma cu scrisul, da' uneori ma apuca asa o lene de nu fac nimic, decat numai daca sunt impinsa de la spate. eu nu stiu nimic despre restaurante si mai ales cele din bucuresti. nici bucurestiul nu il prea stiu asa bine, decat putin prin centru ca nu am stat prea mult. o sa recuperez eu anul asta, cand o sa vin sa stau un an in bucuresti. daca e vorba de focsani, atunci as putea sa imi dau si eu cu parerea, desi la cat de mic e orasul, vorba cuiva, gara-n centru si centru-n gara, cred ca stie oricine care-i treaba. oricum, mult noroc si intelepciune in alegerea restaurantului.
in rest, mai am doua saptamani de scoala si o sa fiu cam ocupata cu referate si examene.

ziceam intr-un alt post de o revista pe care mi-am luat-o. am vazut o idee nebunatica si evident, pentru excentrici. mie nu mi se pare de pus in practica, da' ma mir si eu de ce le da unora prin cap. aici

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

fetelor va multumesc de primire.
Ana esti o dulce..mersi de aprecierile facute
Noi vrem sa mergem pe la jumatea lunii sa inchiriem localul si sa stabilim data.
Pupici si o seara frumoasa

poze
Vine barza

Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am scris logata cu bebeianfeb.
o iau la nebuni.
mexxa, pai Ana e o dulce, ca doar e vara-mea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

multumesc giovade aprecieri.mexxaesti o drguta.josefinemultumesc de bun venit.eu acum plec ca am putina treaba dar o sa va mai scriu deseara.la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Giova mai ales daca e ruda cu tine nici nu ma indoiesc... ca la cat de scumpa esti tu...

poze
Vine barza

Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!

Mergi la inceput