Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 11
andreea_trend spune:
Auzi...Pliciule... eu iti mai recomand H. Inter, Sala Ronda.
La HJ, cum a mai zis cineva pe aici sala lor e foarte intunecata, iar ringul de dans e limitat de 2 stalpi ...
Cand ajung acasa promit ca iti trimit poze de acolo...
Pupici...
Nunta noastra
Poze
plici plici spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
La HJ, cum a mai zis cineva pe aici sala lor e foarte intunecata, iar ringul de dans e limitat de 2 stalpi ...
Pupici...
Nunta noastra
Poze
Andreea, multam ca mi-ai adus aminte, si Sala Ronda e pe lista de vizionari
Da, stiu ca la HJ nu exista lumina naturala. Mh, vedem, dupa ce o sa le vad pe toate , ma hotarasc eu la ceva.
Bianca N multam frumos de mail, am primit, vazut, citit :) Arata f bine sala Terra intr-adevar, cel putin in pozele alea.
Pupici la toate fetele
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Pupici...
Nunta noastra
Poze
Da, stiu ca la HJ nu exista lumina naturala. Mh, vedem, dupa ce o sa le vad pe toate , ma hotarasc eu la ceva.
Bianca N multam frumos de mail, am primit, vazut, citit :) Arata f bine sala Terra intr-adevar, cel putin in pozele alea.
Pupici la toate fetele
Aaaaaa.... si mai ramane Hitonu'... care tot asa eu il pun pe
locul 2...
Nunta noastra
Poze
Bianca N spune:
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Pupici...
Nunta noastra
Poze
Pupici la toate fetele
cu multa placere, plici- plici! sper sa ne gasim toate sala pe care o dorim!
nitzuc spune:
Silda mersi mult de informatii.Vestea mare e ca vin acas sambata (doar pt o sapt)asa ca o sa pot sa arunc si eu o privire sa vad ce mai este p-acas.Nu stiu cand o sa mai scriu (trebuie sa imi schimb si jobul) dar oricum o sa va urmaresc din umbra.Va pup si spor la treaba.
plici plici spune:
quote:
Originally posted by nitzuc
Silda mersi mult de informatii.Vestea mare e ca vin acas sambata (doar pt o sapt)asa ca o sa pot sa arunc si eu o privire sa vad ce mai este p-acas.Nu stiu cand o sa mai scriu (trebuie sa imi schimb si jobul) dar oricum o sa va urmaresc din umbra.Va pup si spor la treaba.
Nitzule, sa te imbraci bine :) ca e vaj pe la noi....cel putin aiic in Bucuresti. Am iesit si eu nitel si una la mana ca nu puteam sa tin directia la mers ca ma sufla vantul, plus ca nu vezi nimica din cauza fulgilor mici si taiosi care intra direct in ochi :)
Dar altfel, e o zi veritabila de iarna....cam tarzie....
pupicii