buna ziua , trebuie sa nasc la sf lunii ianuarie iar de pe 7 decembrie am anuntat la firma ca intru in prenatal
deoarece fetele de la resurse sunt cam ametite nu au stiut ce acte trebuie sa aduc
si va intreb pe voi , concediul medical de la dr de familie trebuie sa il aduc cand ? si pe ce perioada ?
multumesc
buna, anita!
situatia mea a fost un pic diferita intrucat am stat in concediu medical de la 5 luni. Pana am nascut si dupa, inca o luna, am dus concediul medical, care trebuia dus pana la sf. lunii in curs. Cand am intrat in CIC am facut o cerere catre director. CAm asta a fost, sper sa te ajute!
Nastere usoara si un bebic frumos si sanatos!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Trebuie sa aduci concediu medical de la medicul de familie pe perioada 7 - 31 decembrie si apoi pe perioada 01.01.06 - data probabila a nasterii (sfarsit de ianuarie). Codul pentru pre si post natal este acelasi : 08 Sarcina si lauzie, asa ca daca nasti mai devreme sau mai tarziu nu este nici o problema. Actul trebuie sa il duci in timp util calcularii banilor ce ti se cuvin, adica pana la data cand primesti salariul.