acte necesare

acte necesare | Autor: anita2303

Link direct la acest mesaj

buna ziua , trebuie sa nasc la sf lunii ianuarie iar de pe 7 decembrie am anuntat la firma ca intru in prenatal
deoarece fetele de la resurse sunt cam ametite nu au stiut ce acte trebuie sa aduc
si va intreb pe voi , concediul medical de la dr de familie trebuie sa il aduc cand ? si pe ce perioada ?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna, anita!
situatia mea a fost un pic diferita intrucat am stat in concediu medical de la 5 luni. Pana am nascut si dupa, inca o luna, am dus concediul medical, care trebuia dus pana la sf. lunii in curs. Cand am intrat in CIC am facut o cerere catre director. CAm asta a fost, sper sa te ajute!
Nastere usoara si un bebic frumos si sanatos!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Trebuie sa aduci concediu medical de la medicul de familie pe perioada 7 - 31 decembrie si apoi pe perioada 01.01.06 - data probabila a nasterii (sfarsit de ianuarie). Codul pentru pre si post natal este acelasi : 08 Sarcina si lauzie, asa ca daca nasti mai devreme sau mai tarziu nu este nici o problema. Actul trebuie sa il duci in timp util calcularii banilor ce ti se cuvin, adica pana la data cand primesti salariul.

Mergi la inceput