Infertilitate masculina -AJUTOR
Raspunsuri - Pagina 5

Tabitha spune:
copilutzu scump si drag: eu am fost vineri, 2 dec. la Giulesti, la monitorizare. Pretul la IAD este acelasi ca si la IA, adica 2.000.000 lei. Nu costa nimic ca are un D la urma. Eu am raspuns f. bine la stimulare, in ziua 11 aveam un folicul de 28 cm pe OD. Din pacate trompa drepata este infundata, asa ca nu am putut profita. Luna viitoare este dec. si nu se fac IA, iar in ian. dr. la care mer eu, Laura Dracea, pleaca pentru mai multe luni in strainatate. Asa ca m-a indreptat spre dna dr. Cezara Bucur. Inca nu stiu daca o sa ma duc la ea sau nu. Oricum, in ian. vreau sa fac laparo pt. a desfunda trompa dreapta. Vreau acum sa ating un subiect sensibil si te rog sa nu te superi pe mine. Cand am vorbit cu un dr. despre IAD ne-a sfatuit ca in cazul in care facem asa ceva sa nu mai discutam cu nimeni acest lucru, sa il stim doar noi doi si medicul. Asa este cel mai bine si pt. noi si pt. copil. Este o protejare a noastra. Si i-am dat dreptate. Apoi, cand am inceput sa caut pe forum despre IAD, am vazut ca nu se discuta mai deloc acest subiect. De ce oare? Initial am crezut ca numai eu am ales sa fac IAD, de aceea nu se vorbeste. MAi apoi insa am ajuns la concluzia ca cine face IAD nu spune acest lucru. Eu m-am gandit insa ca cel putin aici sa spun despre IAD, dat fiind faptul ca nu ne cunoastem direct. Asa am ajuns sa aflu ca si alte fete sunt interesate de subiect. Am scris cele de mai sus pentru a te face sa intelegi de ce consider eu ca nu este bine sa ne intalnim in realitate. Stiu, avem nevoie sa ne sprijinim una pe alta, sa discutam implicatiile unui IAD, sa ne sfatuim sau sa ne spunem parerile, dar acest lucru il putem face si aici. Cel putin deocamdata eu nu as vrea sa-mi dezvalui identitatea cunoscand direct pe cineva de pe acest forum. Sunt multe fete pe care sincer, in alte imprejurari, as da orice sa le cunosc, dar nu in situatia in care sunt acum. Te rog mult sa ma intelegi sau cel putin sa-mi respecti punctul de vedere.
fetelor, nu aruncati in mine pentru ce am scris mai sus, va rog.
cecilia: sa dea Domnul sa reusesti. la mine pe langa pb. sotului cu azoo, am si eu pb. cu trompa dreapta si se pare ca mai mereu ovulez pe partea dr., asa ca in ian fug sa fac laparo. Sa ma tii la curent, te rog, cu ce faci.

ceciserban spune:
Tabi ai dreptate eu cred ca atunci cand te decizi pt.IAD nu trebuie sa stie nimeni,decat tu sotul si medicul.Si eu ovulez mai mult pe dreapta.O sa-ti zic ce mai am de gand sa fac ca acum nici eu numai stiu sigur si as vrea sa incerc sa nu ma mai gandesc ca simt ca innebunesc.Stii tu mai bine cum e.Te pupic si mai vorbim.
cecilia

copilutzu spune:
Da,da,da Tabi puiule, ai dreptate.
Inteleg f. bine .Nu stiu ce a fost in capul meu....Cred ca aveam nevoie de un impuls.
Multumesc mult , ptr. informatii !
. Eu incerc sa ajung la Giulesti prin luna martie.Dar nu stiu la ce dr. sa merg.Am fost pacienta dr. Niculescu si nu mai vreau sa merg la el.De aceea tot intreb despre medici.
Tinem legatura. Va tin pumnii si sa va ajute Dumnezeu sa reusiti!!
Pupicei si multumesc inca o data!
"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian
Copilutzu'

Tabitha spune:
ceciserban, copilutzu: va multumesc ca m-ati inteles si ca nu v-ati suparat pe mine. Si eu simt impulsul de a va cunoaste in realitate, dar deocamdata ne este bine aici, pe forum. In viitor, mai vedem noi. Oricum, sper sa continuam dialogul pe aceasta tema, ori aici ori pe private. dulce si sper ca a venit Mos Nicolae la toata lumea

housepocket480 spune:
TITELU
Mi-au spus fetele de pe DC despre tine si te rog ajuta-ma. De curand am aflat ca sotul meu are oligospermie, mai precis rezultatul arata asa: nr. 5 mil. spermatozoizi, aspect normal 45% si mobilitate 30. Spune-mi ce sanse sunt sa raman insarcinata pe cale naturala si ce tratamente trebuei sa faca sotul meu.
De 3 zile ia Branca ursului tinctura, telina, catina, Q10, seleniu si zinc si ceai de napraznic.
Multumes mult Titelu si felicitari.