Infertilitate masculina -AJUTOR

Am gasit de ceva timp acest forum si pot spune ca imi place.
Acum am ajuns sa cer sfatul ...ptr a gasi macar o posibila cale de explorat.
Cel mai bine e sa spun ceva despre analize sotului meu:
!!! la examinarea microscopica prelungita se obs rari sparmatozoizi imobili 1/ 25 cimpuri
FSH 33.39
LH 19.76
Testosteron 1.389mgl/ml
Prolactina 8.89mlg/ml
iar analizela genetice arata ca nu sint probleme de acolo...
Ce se poate face ?
Am incerca si o sa continui sa caut un medic, dar poate imi puteti recomanda voi?
In deriva,
Irina
Raspunsuri

titelu spune:
IRINA posteaza te rog toate valorile din spermograma,voi compara analizele postate cu ale mele si apoi imi voi da cu parerea.Suntem cu ochii pe voi.
Titelu si Melania+samburic 17 sapt.

valentinag spune:
Irina,asa cum a zis si titelu,spune nr de pe ml,cati ml,cati cu forme normale,cati se misca,progresiv,etc...
aluat ceva pina acum?fru'n medicament?si ce?
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

marrina spune:
irina Sa treci neaparat si valorile normale de pe buletinul de analiza. Toate analizele le-a facut sotul tau (fsh, Lh, prolactina)?

Tabitha spune:
draga irina, din pacate nu stiu cum te-as putea ajuta. Sotul meu are azoospermie, asa ca la noi nici o sansa, cu nici un tratament, mai ales ca toate analizele hormonale i-au iesit bine iar in trecut am ramas o data insarcinata cu el. Asa ca... Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Sper sa o faca alte fete. LA urma urmei, important este ca un sa ajunga acolo unde trebuie. Iti tin pumnii.
Tabi

nicole74 spune:
Irina, daca rezultatul spermogramei suna exact as cum ne-ai spus, laboratorul respectiv nu este unul profesionist. In mod normal se dau o multime de valori la o spermograma, numar, motilitate, ph, lichefiere, etc. Ti-as recomanda sa refaci spermograma la Matei (CFR2) sau la Medsana.
FSH-ul este mare, dar nu dispera. Si sotul meu il avea la fel de mare, iar acum avem o minune de fetita.
Multa bafta
Nicole&Ioana Alexandra
poze

Kariris spune:
Vai Nicole, ce fetita frumoasa ai !!! Sa va traiasca! Chiar ca e o minunatie de fetia!

lili77 spune:
Buna!
Si eu sunt o aspiranta disperata!
Acum am aflat rezultatul spermogramei sotului facuta la Medsana.
Iata valorile:
volum 3,8 ml
ph 7,6
timp de lichiefiere 40 min
nr 0,48 mil / ml
foarte mobili 20%
mobili 15%
lenti 10%
imobili 55%
leucocite 200
forme tipice 65%
concluzie : Oligoastenospermie severa
Mentionez ca atunci cand a ejaculat pt spermograma primul jet nu a nimerit borcanelul. Credeti ca ar putea avea vreo importanta.
Eu am 28 ani, el aproape 37
Ne dorim f tare un bb
Va rog dati-ne un sfat unde sa mergem, la ce medici, ce spitale, ce analize, tratamente etc
Va multumim f mult

nicole74 spune:
Multumesc Lachione! Si tie multa bafta iti doresc!
Lili primul jet contine numarul cel mai mare de spermatozoizi, deci da, are o f. mare importanta. Repetati sprmograma.
Nicole&Ioana Alexandra
poze

lili77 spune:
multumesc din suflet nicole74
asa negandeam si noi (in special el; nu-i vine sa creada ca dintr-un minim de 40 mil / ml ,el sa aiba doar 480.000)

nounou spune:
da, Lili, sunt cu totul de acord cu Nicole, repetati spermograma, eventual la dr. Matei.
Bafta!