Inseminare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by mari-lu

Fetelor ,nu gasesc subiectul inseminare cu donator,ma puteti lumina?

Mari uite aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62603&whichpage=1

Sarbatori Fericite!!!!

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fetelor va urmaresc cu perseverenta .
O sa fac si eu inseminare incepand cu anul viitor.
Va doresc din tot sufletul sa va reuseasca inseminarile, si sa aveti puiutzi frumosi, destepti si sanatosi!!!

SARBATORI FERICITE!!!

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Copilutz mercic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

SARBATORI FERICITE!
Sa dea Domnul ca eforturile tuturor sa fie rasplatite in anul ce bate la usa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Ingeras cum sa ajung la ea da-mi mai multe amanunte te rog as opta mai mult la cabinetul particular ca la spital cred ca este foarte ocupata,da-mi un pm.iti doresc mult mult succes sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori.Craciun fericit! tuturor fetelor si mult noroc.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sarbatori fericite!

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Tabitha inca nu nici azi..e a 5 zi

ingerasoooo

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Fetelor v-am urmarit cu atentie si vad ca ati capatat experienta.Am si eu o problema si poate ma luminati.In urma analizei genetice am descoperit ca am un cromozom pus invers.Pe mine nu m-a afectat asta dar l-a afectat pe copilasul meu.Acum as vrea sa mai fac un bebe(pot ramane insarcinata fara probleme)dar nu vreau sa risc.Ma gandeam la procedeul acela de separare a ovulelor afectate.Este cumva tot inseminare artificiala?
in ianuarie as vrea sa merg la dr. Albu care este si genetician (am inteles ca este tot la Giulesti)ce parere aveti?
Va multumesc mult si sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, ti-am zis ca eu am sperante cu tine luna asta! Hai, tinem pumnii sa fie intarzierea cu ochisori!
Eu ma pregatesc de o noua inseminare, astazi sunt ziua 1 si mai indarjita ca oricand sa reusesc!
Adelyna, inseminarea artificiala presupune doar introducerea spermei preparate in uter in preajma ovulatiei... din pacate nici la fertilizarea in vitro nu stiu daca pot fi separate ovulele afectate, cel putin la noi in tara nu stiu daca se poate asa ceva... in orice caz, e cel mai indicat sa mergi la un genetician, el este cel mai in masura sa-ti dea un raspuns adecvat. Mult noroc iti doresc in incercarea de a avea un copilas sanatos!

Fetelor, va doresc un Craciun fericit si imbelsugat, un an nou care sa va aduca mult-asteptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

LianaIngerassi pentru toate fetelemultisi Craciun Fericit!!!!!!!

camy

Mergi la inceput