Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Am apreciat foarte mult faptul ca, in momentul in care am semnat contractul cu fotograful, nu a avut nici o pretentie de genul asta, chiar daca oricum aveam de gand sa le ofer si lor meniu.Mi s-a pare o chestie de bun simt.

Tigrutzule tu nu tot pe Radu300 il vrei ca fotograf?

Daca da, sa stii ca, chiar daca nu e specificat in contract, ei cer meniu.
Deci au aceasta "pretentie" cum zici tu.
Eu am intrebat in mod special de meniu cand am semnat contractul (pt. ca vreau sa fie lucrurile clare de la inceput si nu sa incepem sa ne balacarim dupa aia).
Mi s-a raspuns ca da, ei cer chestia asta intotdeauna. Nu este specificat in contract pt. ca li se pare normal sa aiba meniu la restaurant (la fel ca si DJ-ul si cameramanul).

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[size=1][quote]Originally posted by tigrutz
Am apreciat foarte mult faptul ca, in momentul in care am semnat contractul cu fotograful, nu a avut nici o pretentie de genul asta, chiar daca oricum aveam de gand sa le ofer si lor meniu.Mi s-a pare o chestie de bun simt.

Tigrutz, e normal sa le platesti si lor tot meniul, si poate de aceea "bunul simt" a fost atat de evident! Lor li s-a parut absolut normal ca masa sa le fie asigurata si si-au imaginat ca tu deja stii asta si de aceea nici nu au mai amintit. Si de aici si ... bunul simt!

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

[size=1][quote]Originally posted by pepenash

Alinush, multumesc frumos pentru pontul cu magazinul din Cora, distribuitor Coriolan. Pusesem si eu ochii pe cateva modele de verighete de la ei, dar nu stiam de unde le-as putea procura. E vorba despre Cora - Lujerului sau Cora - Pantelimon?

_

Pepenash, eu am vazut cu ochishorii mei numai la Pantelimon magazinul Ruxir, ca mi-am luat de acolo un set cu margelutze fomoase...si cu cercei...si cu batzalica "mai-mai". La Lujerului inca nu aparuse magazinul saptamana trecuta cand am dat eu o tura. Si, crede-ma, il "urmaresc", pt ca si mie mi-au placut "auretele" de la ei.

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

In alta ordine de idei, am stat aseara de vb cu Bebe si am ajuns la concluzia ca, pt moment, cea mai buna solutie, este sa ne mutam la el acasa. Chiriile sunt destul de mari si e pacat sa aruncam niste bani pe care nu ii avem, cand am putea sa economisim cate ceva, poate reusim sa strangem de un avans pt un apartament...Sunt convinsa ca nu se va strange o suma foarte mare, dar tot inseamna ceva decat deloc.Nu sunt foarte incantata de idee, dar cateodata trebuie sa mai faci si compromisuri....si poate ca, intr-o zi, va rasari soarele si pe strada noastra...

Bravo tigrutz ma bucur foarte mult pentru voi ca ati luat decizia asta care pana la urma este cea mai buna
o sa vezi ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Rallu, am si semnat contractul cu el, acum vreo 2 sapt.Si cum stiti ca memoria imi joaca feste, nu-mi aduc aminte daca scria si de meniu in contract... Oricum, il dadeam, asa ca....e chestie de omenie, ce sa-i faci, nu poti sa-i tii toata noaptea nemancati, sunt si ei oameni, nu?
Jesia, multumesc mult, intr-adevar asta este cea mai buna solutie pt moment si atunci ce sa-i facem? Ii dam inainte....dar sa nu credeti ca n-am pus niste conditii, asta asa sa fie clar de la inceput pt toata lumea...
Divine Girl, ma refeream la faptul ca e bun simt din partea mea, adica si daca vine cineva in casa sa lucreze ceva (zugravit, faianta sau mai stiu eu ce) chiar daca-l platesc tot il servesc cu ceva , papica, o cafeluta sau un suc...
Va fata pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Buna la toate fetele, foste sau viitoare miresici. Sunt atat de fericita ca reusesc si eu sa scriu ca imi vine sa sar intr-un picior.Va urmaresc de mult timp, dar am mentinut distanta.Sunt si eu o viitoare miresica dar de 2007, din pacate. Am vrut sa imi organizez eu cu manutele astea doua nunta si nu parintii mei.Din pacate suntem plecati din tara. Ce as mai vrea sa sint si eu zapada dar o vedem numai la TV. Am vazut ca sunteti foarte documentate in privinta nuntilor de aceea indraznesc si eu sa vin cu o intrebare.Eu as vrea o rochie aurie-nu alba, nu crem si in nici un caz galben-eu o vreau aurie, si mai vreau materialul acela(acuma incepe problema ca nu stiu cum ii zice)asa ca o sa incerc sa il descriu. Nu e matasa, nu e saten, nu are o nuanta definita,daca il privesti dintr-o parte isi schimba nuanta, ai senzatia ca te uiti la gheata si e tare sifonabil. Cred ca una dintre voi tre sa stie despre ce vorbesc, please. Vreau sa stiu daca cumva ati vazut ceva la genul, daca exista pe piata romaneasca sau nu, ca daca nu va trebui sa o cumpar de aici.
Vreau sa va felicit inca o data pt caacsoriile voastre si sa fiti fericite.
Site-ul acesta m-a ajutat enorm sa imi dau seama de aici ce vreau acas la nunta, deja am cam in mare taote ideile adunate, plus ca as vrea si eu o nunta cu tematica:cale.
Acuma deja ma intind la povesti.Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by nitzuc

Eu as vrea o rochie aurie-nu alba, nu crem si in nici un caz galben-eu o vreau aurie, si mai vreau materialul acela(acuma incepe problema ca nu stiu cum ii zice)asa ca o sa incerc sa il descriu. Nu e matasa, nu e saten, nu are o nuanta definita,daca il privesti dintr-o parte isi schimba nuanta, ai senzatia ca te uiti la gheata si e tare sifonabil. Cred ca una dintre voi tre sa stie despre ce vorbesc, please.

Cred ca despre organza vorbesti tu, asa mi se pare din ce povestesti. Si mie imi plac mult rochitele de organza, sunt printre preferatele mele, peste cele din tul, in orice caz. Am vazut ceva de genul asta, asa cum o descri tu, aurie, in magazinul Victoria, la etajul 1, numai ca e ceva timp de atunci, cam un an, cel putin. Oricum, macar e un punct d eplecare.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Mersi mult de raspuns.Vroiam sa stiu dc exista in ceva colectii Agnes Toma, etc. Eu sunt din Cluj, dar important ii ca ai vazut undeva. Imi place la nebunie materialul si culoarea si cred ca orice as gasi nu mi-ar mai placea daca nu ar fi asa. Cred ca deja am un fix.
Fetelor este careva din Cluj?

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by nitzuc
Acuma deja ma intind la povesti.Va multumesc anticipat.

_

Nitzuc, bine ai venit printre noi! . Sau ... wellcome!!! Imi pare rau ca nu avem o iconitza cu paine si sare ca sa te intampinam "ca acasa".
Cred ca materialul pe care il cauti tu se cheama tafta. Si eu tot auriu vreau (adica un bej-auriu), dar sincer nu am cautat pana acum pt ca ... mi-e o leneeee . Eu sper sa aiba tantile alea de la casa de moda unde vreau sa-mi fac rochitza ca daca nu ...
Cat priveste "intinsul la povesti" ... stei calm ... sa vezi ce o sa te mai intinzi ...

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by nitzuc

Sunt si eu o viitoare miresica dar de 2007, din pacate.

In sfarsit.....de cand asteptam sa apari..."Prima miresica de 2007"!!

Daca va grabiti ati putea prinde 2006 !

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput