Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 23
a.cicel spune:
Buna fetelor
Am venit si eu de la depunerile de coroane si am stat si la defilarea care a avut loc in centrul orasului. A fost superb. Aseara s-a dansat hora unirii in centru si a fost retragerea cu torte a militarilor, apoi un foc de artifiii cum nu am mai vazut in Miercurea Ciuc.
Acum ma pregatesc cu papica, pentru ca la ora 15 vin nasii sa sarbatorim Sf. Andrei si Ziua Romaniei. Aseara l-am sarbatorit pe tata, ca si el e Andrei.
Vad ca mai e o miresica pe 25 febriarie, iseamna ca nu sunt singura care infrunta frigul.
POZE
ralnied1 spune:
Kreliuta, sper ca nu te-ai supy...
A.ciel, sa stii ca la Iasi sunt anuntate chiar 2 nunti pe 25 februarie: lgireada, de care stii deja si Anaomaria! Nu esti singura!
Giova, stai linistita, ca la ce frig e afara, nu cred ca Marco isi va face de cap chiar acum. Sau poate da??? Depinde cat e de smecher!
Voi stati acasa! Ce fain!!! Eu sunt la munca!
Da' sunteti asa innebunite dupa Potter asta??? Eu nu!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dyadya spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!!! Si La Multi Ani, romancelor. Apropo: una dintre cele mai bune prietene ale mele face azi cununia civila in Spania. I-am spus: Asta da nationalism!!Sa te casatoresti de ziua Romaniei!!
Ma uitai si eu la Harry Potter si acum incerc sa-mi conving consortul sa iesim la un restaurant sa mancam o mancare romaneasca-a se citi: NU AM CHEF SA GATESC!!!!!!!!!
va pupa fata!
Giova spune:
Eu am incercat sa dorm, dar n-am putut.
Acum astept sa vina Clau acasa si sa vb. cu sora-mea pe net, pe urma sa iesim si noi putin la niste cumparaturi si la niste aripioare de la KFC.
gio si bb Marco 34 fix
Andita spune:
La multi ani la toata lumea!!!!!
Nici nu stiti ce va invidiez ca stati acasa, relaxate. Eu sunt tot la birou, din nefericire, si, cu toate ca stam degeaba de dimineata, ca nu e absolut nimic de facut, parca ma strang peretii astia, si-mi zine sa sparg usa aia sa plec acasa.....
Apropo de manifestatii si alte alea de sarbatorit: care-mi puteti spune si mie la ce ira se aprind beculetele alea pe Magheru? Am fost anii trecuti, si e foarte frumos. Acum insa nu gasesc nicaieri informatii despre asta. De fapt, nu stiu daca o sa ajungem, ca-l am pe-ala micu' bolnavior acasa, l-am lasat cu ceiut si aspirine, ca nu s-a dus la serviciu azi. dar, in caz c amai inviaza, e bine de stiut ce si cum, si mai ales CAND.
Va pupacesc!
Nunta noastra
Poze
ralu_trancu spune:
si eu as merge la o plimbarica in seara asta . sa ma uit la aranjamentele luminoase.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
andreea_trend spune:
Pentru toata ROMANIA!!!!
Si eu as iesi la plimbare ca-i plictiseala pe acasica, dar pe vremea asta iti piere tot chefu'
Pana diseara mai avem timp............
Parca totusi mai bine e acasa la caldurica cu iubi langa mine,
Giova spune:
Si noi iesim putin, dar Clau dupa ce a papat s-a cxam lenevit.
merg sa trag de el, ca e ora 17 deja si eu am pofta de o inghetata buna din Mall. yammy-yammy
Asa ca va pupic.
gio si bb Marco 34 fix
alinush2005 spune:
Buna seara miresici!!!
Am fost in concediuuuu.
Si in afara de lenevit si somnic la greu, ma intorc cu vesti superbe:
Am vorbit si aranjat la un restaurant absolut superb, sublim, perfect (pun si poze dupa ce reusesc sa gasesc cablul de la aparatul foto) ...se cheama Troian si e in Piatra Neamt.
Deci gata, e stabilita treaba, iubi e de acolo si avem o multime de rude si prieteni in oras, asa ca ...scoatem bucurestenii la munteee.
Sa va povestesc despre el, pana sa pun poze, e o combinatie de alb si lemn, cu un ring imeeeens in mijloc, cu masa mirilor cocotata pe un spatiu un pic mai inalt unde se ajunge pe cateva trepte, unde e o doamna super-draguta care orneaza totul cu flori si lumanari...ce sa mai...e de vis...o sa vedeti pozele! Sunt super-fericita!
Are si terasa cu mese de fier forjat, si parcare mare, si o curte imensa care vara e plina de flori, mancarea e sublima...sunt