Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
balkina spune:
Buna fetelor! Dupa o lunga absenta revin si eu in sfarsit!
Olguttza felicitari si sa ai un piticot sanatos si sa semene cu cine vrei tu! Cat despre anuntul vestii catre mama ta si sora ta nu vad legatura intre moartea tatalui tau si faptul ca ai ramas insarcinata. Cred ca o sa se bucure nespus de mult.
Rallu spune-i prietenei tale sa se duca la Philippe (Str. C.A.Rossetti - e pe langa Scala), Coquette (asta e pa Intr. Spatarului, 4 dupa p-ta Rossetti). Amandoua au niste patroni cu care poti vorbi orice, sunt foarte dragute si preturile foarte acceptabile. Ar mai fi Casa Select, deschis in vara asta, pe str. M. Eminescu, pe dreapta, dar aici tacamul era cam de 1 milion pt. 2006.
Fetelor vorbeati mai devreme despre rochii, vreau si eu sa intreb:stie cineva o casa de moda unde iti poate face numai corsetul, voalul si eventual o palarie? Cred ca la targurile de nunti exista firme de acest gen, nu?
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
contactnicole spune:
Felicitari, Olgutza!
Mosul tau a facut un serviciu berzei
Sanatosi sa fiti si o sarcina cat mai usoara!
Nickidutza
"Imi jur ca n-am sa-l mai iubesc! Dar cand ii vad privirile pagane si zambetul copilaresc, imi jur ca n-am sa-l mai iubesc... de maine!"
Giova spune:
Neatza fetelor!!!
Am intrat sa va salut, bun venit pe noilor miresici!!!
Olgutza sarcina usoara iti doresc, multa fericire si un cat mai cuminte si sanatos!!!!
Am fost ieri la eco, Marco are 2261 gr, e exact in grafic. Cica pana la nastere va depasi 3 kg, dar nu cu mult. Are cordonul in jurul gatului, sper din suflet ca pana leste 2 sapt. la urmatorul eco sa nu-l mai aiba, ca a iesit soarele si nu mai are nevoie de "fular". Dr. mi-a zis sa nu ma sperii ca nu e grav, dar eu sunt agitata si uite ca acum am dureri de burta ca la ciclu, am luat un calmant si acum fug in pat, ca Marco mai trebuie sa stea in burtica macar o luna.
Am vazut noua colectie Demetrios !!!
Gata am fugit in pat.
scriu mai tarziu.
gio si bb Marco 33+
krelia spune:
Bey nene ce agitatie, fratilor, p'aciulea!
Si ce vesti minunate aud!!!
Olgutzicutzica mea cornitza frumoasa!!!! Pupa mama pe ea de frumu-frumu si de bebel shukar ce-o sa aiba!!!
Sanatate si numai bucurii!!!
Si nu fii trista - gandeste-te ca tati tau ti-a dat un semn...e o coincidenta care se leaga....si io, cum mi-s mizericordioasa si super-superstitioasa (ptiu!)...cred in kestiile astea....
Asa ca...remember sa puneti garlicu' la ushe' .... sa nu vina strigoii pi pesti noi, fetelooooor
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
Originally posted by krelia
Bey nene ce agitatie, fratilor, p'aciulea!
Si ce vesti minunate aud!!!
Olgutzicutzica mea cornitza frumoasa!!!! Pupa mama pe ea de frumu-frumu si de bebel shukar ce-o sa aiba!!!
Sanatate si numai bucurii!!!
Si nu fii trista - gandeste-te ca tati tau ti-a dat un semn...e o coincidenta care se leaga....si io, cum mi-s mizericordioasa si super-superstitioasa (ptiu!)...cred in kestiile astea....
Kreliutz, saru'mana mult pentru urari si ganduri bune!! Si pentru miresica cu bebica - multa sanatate si sa stii ca-ti calc pe urme!!
Nu-s trista din cauza acestui semn (pentru ca si io-l consider la fel), ci doar destul de tulburata...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ralu_trancu spune:
eu pe ziua de azi am obosit rau si tare as vrea o pauza.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
jesia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
eu pe ziua de azi am obosit rau si tare as vrea o pauza.
Si eu...o pauza de somn . Mai tineti minte ca la gradinita trebuia sa dormi dupa masa de pranz...cum ar fi sa fie asta o regula si la servici...sa dormi dupa masa
super...nu as incalca regula asta
ralu_trancu spune:
eu am de reraportat niste chestii si am facut si trimis azi 80 de faxuri, de fiecare data schimband data, ora si nr. la fax.
si nu mai pot. am obosit. si de -abia acum ma apuc de altele multe care le am de facut.