Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
quote:
Originally posted by wantoknow
buna fetelor
acu 2 zile am inchiriat restaurant....ma marit...ma marit..pe 8 iulie trece-ma si pe mine pe listutza pleasee krelia.n-avem nasi nu stim cum sa decoram nu stim mai nimic da o sa ne descurcam noi.
va pup pe toate
Bine ai venit, wantoknow
Poate imi spui si numele restaurantului, sa fie informatia cat mai completa, nu?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
wantoknow spune:
sotzul meu este din braila asa ca facem nunta acolo in statiunea "Lacul sarat"...si nunta religioasa poate la manastirea din statiune.
va pup
contactnicole spune:
Si eu tot miresica la anul, dar n-am unde sa joc inca!
Noi am gasit nasii abia. Restaurant inca nu! Tare nehotarati suntem! Si am vazut ceva restaurante! De ce oare majoritatea care le-am vazut aveau un stalp in mijloc! Mai am putin si intru in panica! Noi cautam pentru sfarsitul lui iulie!
Nicole
krelia spune:
quote:
Originally posted by contactnicole
Si eu tot miresica la anul, dar n-am unde sa joc inca!
Noi am gasit nasii abia. Restaurant inca nu! Tare nehotarati suntem! Si am vazut ceva restaurante! De ce oare majoritatea care le-am vazut aveau un stalp in mijloc! Mai am putin si intru in panica! Noi cautam pentru sfarsitul lui iulie!
Nicole
Nicole, bine ai venit!!!
Ia-le incet (si de fapt mai repede, ca acu' se termina anu' ) si o sa gasesti si restaurantul potrivit!!! Esti pe listutza, in iulie.
Pup
Si tu, wantoknow, tot in iulie, pe listutza
26 august 2006
ralu_trancu spune:
[quote]Originally posted by contactnicole
! De ce oare majoritatea care le-am vazut aveau un stalp in mijloc!
http://community.webshots.com/user/trenurelu
scumpilici mic spune:
buna fetelor. vorbea cineva pe aici de huse de scaune?!cu 1 euroi/buc. parca dianette? nu ne vinzi noua pontul draga diantette?voi ati elas deja culoarea nuntii? husele vor avea funditele in ce culoare?
krelia spune:
quote:
Originally posted by contactnicole
De ce oare majoritatea care le-am vazut aveau un stalp in mijloc!
Ca sa presteze mireselu' in cinstea recuperarii miresicii
26 august 2006
scumpilici mic spune:
buna fetelor. vorbea cineva pe aici de huse de scaune?!cu 1 euroi/buc. parca dianette? nu ne vinzi noua pontul draga diantette?voi ati elas deja culoarea nuntii? husele vor avea funditele in ce culoare?
krelia spune:
quote:
Originally posted by scumpilici mic
parca ea vorbea de pretul asta..dupa lungi cautari pe net...
la mine, deja sunt stabilite, alb-albastru - ca altele nu prea merg..eventual cate unul auriu din loc in loc...sau nu ...ne mai gandim.
Oricum, culorile predominante sunt cele 2, iar husele de anul asta au fost pline (deci nu au avut fundite)...am inteles ca pregatesc niste "prospaturi"..sunt curioasa cum arata
26 august 2006
kateryna spune:
Fetele, am intrebat si eu ceva de Sam Expo. Nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie?
Nunta noastra
Cununie civila