Dragele mele,
nu va speriati, nu este vorba despre vreo alegere. Este o simpla intrebare: puiul vostru ce a spus prima oara MAMA sau TATA? Si cum ati reactionat? Puiul meu avea cam 7 luni. M-am dus la bucatarie si, la un moment dat, il aud pe puiul meu plangand. Fuga in camera. Puiul, cu ochii in lacrimi:"mmmmaaaaammmmaaaa!". Fericita, si eu cu lacrimi in ochi "a spus mama!". Dragul meu sotior imi taie avantul: "nu se pune ca a spus-o la plans. Trebuie s-o spuna constient!"...Cateva zile mai tarziu il pun
pe bebe in carucior, ii zambesc frumos sotiorului si-i spun "Pa,pa, azi va plimbati singurei ca sa-mi termin si eu treburile, s-apuc sa ma culc si eu inainte de miezul noptii! Vin si eu in parc peste vreo ora jumate". Barbatu-meu, disperat:"Ce fac daca plange?". "Te descurci tu!". Termin treba si, fuga in parc sa vad ce face puiul. Cum apar, sotiorul: "Daca n-ai fost aici! Nici nu stii ce-ai pierdut: a spus MAMA!" Eu: "nu mai face misto de mine". Si ma uit la pui. II sclipeau ochisorii ca in sfarsit m-a vazut. Intinde manutele si incepe sa se chinuie ...MM...MM...MMMAAMMMAAAAAA! M-a podidit plansul!
La voi cum a fost?
Claudia
La mine Andra a spus mult timp inainte de un an "mama", dar de vreo doua luni nu spune decat "tata". Mama este doar atunci cand are nevoie de ceva sau plange. Altfel, toata ziua il striga pe taica-sau.
Alina si Andra
www.bebelus.com