Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
RalucaN spune:
Neata fetelor!
Bursicutza doarme de aseara de la 22.30. S-a trezit la 7 si a mancat vreo 140 ml si a adormit la loc.
Nu stiu ce e cu ea, ca nu prea mai manaca ca inainte. Pai la o luna radea 170 ml pe nerasuflate, de ziceai ca ii este frica sa nu i-l manace altcineva, acuma doar la una, max doua mese mai mananca 170, in rest 130-140. Si alea chinuite, pt ca adoarme cu tetina in gura si de nu o gadil pana ma dor degetele si tot nu se trezeste. Acuma, cand ne apropiem de doua luni ma gandeam ca trecem la 200 si ea vad ca da inapoi. A mai patit cineva asa?
Roxi , bine ai venit printre noi. Sa-ti triasca printesica si sa fie sanatoasa! Noi facem baita zilnic si pe cap tot zilnic. Caciulita doar dupa baie si uneori toata noapte pt ca adorm si nu ma mai trezesc sa i-o scot. Imbracata o tin ori ce body cu maneca scurta si costumas cu maneci lunigi sau cu body cu maneca lunga si costumas fara maneci. A, si tot timpul cu sosete in picioare. Iar cand doarme eu o invelesc tot timpul. Ca si mie imi place cand dorm sa-mi fie mai cald si ma gandesc ca si lor la fel. La geam o tin imbracata ca de afara.
Maddy77 , e normal sa ai zona operatiei amorita. Si eu, la 7 sapt. dupa cezariana o simt amortita. Eu am mai avut acum 1 an si zece luni o operatie pe uter si am avut zona amortita luni bune dupa aceea. Asa ca nu-ti face griji.
Jadi , bafta multa la analize.Si sa stii ca ai un copil tare fain. Te bat daca-i mai zici pui de gostat, ai auzit? M-ai distrat cu recoltatul ala. Ai dreptate, parca poti programa cupilul cand sa se kk. Dar la fetite cum s-o recolta pipi?
Marlena , tare bancul!
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
karmenutza spune:
Codruta, fii-mea acuma nu papa bebelac. Dar pot sa-ti zic ca fii-miu cu bebelac s-a facut mare. Creste "ca din apa". Catalinei o sa ii dau de pe la 3-4 luni bebelacul. Ca asa a apucat din maternitate, cu lapte de la milupa. Fii-miu din maternitate a papat bebelac. La el singurul inconvenient era ca il constipa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
RalucaN spune:
Eu am auzit ca bebelacul nu e formula ca alti lapti (
tare exprimare, nu?) ci e pur si simplu lapte praf. Altii zic ca e f. bun si ca copii lor cresc fara probleme cu el. Nu stiu ce sa zic. Eu ii dau milumil, pt. ca asa a inceput din spital.
Ca si Ioana si eu o spal pe fata si pe oki cu ser fiziologic. Si la baita cu apa de clatit ii dau si pe fata.
Raluca si
poze
codruta_grg spune:
O prietena mi-a zis ca il spala pe bebe pe fata cu apa distilata.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
miflore spune:
Multumesc fetelor pt. raspunsuri! Deci sa spalam cupilu pe cap!
Roxyp, bafta la aplicatie!!! Sa fie cu noroc!
Ioana, ce-ti dau pe piticul Mutulica?
![]()
Gabi,
pentru maine!!! Petrecere frumoasa la munte!!!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
codruta_grg spune:
Am uitat sa va zic, ca Petra isi suge acuma degetele. Ii bag suzeta, o scoate si baga degetele. Cred ca ii plac la gust
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
b_irina_c spune:
Codruta eu ii dau bebelac la masa de seara, adica pe la 10 seara si doarme dus pana la 3, 3 jumate. La inceput am luat milumil si mi-l voma. Apoi am facut 2 bibe, unul cu milumil si unul cu bebelac. La milumil s-a strambat bine si scuipa biberonul. bebelac papa cu pofta, asa ca prima punguta de milumil am papat-o
eu ca era pacat de banii dati pe el. Si nu are probleme cu kk, cred ca tine de fiecare copil treaba asta cu laptele praf...
Marlena parca tie iti recomandase sa ii dai suc de portocala. Ai inceput sa-i dai? Daca da cum reactioneaza? Eu i-am dat sa linga o feliuta de portocala
si ii place, dar inca nu am curaj sa ii dau o lingurita. Cand ii iau felia de la gura maraie dupa ea sa i-o dau inapoi.
RalucaN eu mi-am luat gandul de la mese copioase. Baiatul meu e un delicat
. Papa maxim 150 ml la o masa si face sambata 3 luni. Are 8 mese pe zi si papa in total cam 900 ml,deci are si mese de 70 ml. Asta e, la inceput m-am impacientat, dar ia bine in greutate si 900 ml pe zi am inteles ca e bine....
Gabi LA MULTI ANI pt maine!

Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
RalucaN spune:
Mai vroiam sa va zic ca eu ii pun in apa de baita si un plic de ceai de musetel. Nu ma intrebati de ce, asa mi-a zis pediatra.
Ce-i cu mine de am asa limbarnitza? Sotie denaturata ce sunt! In loc sa fac ceva de mancare stau pe net. Cand o veni al meu acasa il servesc cu mancare virtuala. 
Raluca si
poze
miflore spune:
Ralucutza, eu zic ca mananca f. bine Ioana! Inainte cred ca manca prea mult, acum e ca la carte; stii cum e, fiecare cupil cu ritmul lui, daca doarme si rade si nu plange dupa masa inseamna ca e OK! Nu-ti face griji! Exact la fel o imbrac si eu pe printesa mea, doar ca ea nu prea sta invelita, da din picioruse pana scapa de paturica!
Chiar, cum iei pipi de la o fetita? Pandesti jetul? Dar chiar si asa, ca doar nu face fantana arteziana?![]()
Fug ca plange papusa mamii!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
pharmacris2002 spune:
Buna fetelor!
Roxica bine ai venit si sa-ti traiasca printesuca!
Eu sunt tare obosita ptr ca fetita mea suge din 2 in 2 ore zi si noarte.Nu stiu cit va mai dura ca deja de 2luni si jumatate nu mai stiu cum este sa dormi 5-7 ore fara sa ma trezesc.
Si noi facem botezul in martie .Eram putin ingrijorata dar am vazut ca si alte fete fac mai tirziu asa ca m-am mai linistit.
Ati auzit problema cu laptele praf de la Nesstle?Cica un chimist a facut analiza chimica a laptelui pe care il dadea copilului lui si a descoperit ca contine o substanta chimica ce a ajuns in lapte de la cerneala imprimata pe ambalaj.Ei ziceau ca au remediat problema dar ma intreb cite astfel de alimente nu pot pati la fel fara sa le verifice nimeni in jurul operatiei si lipsa de sensibilitadar se reface cu timpul.