Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
oana0204 spune:
Buna dragele mele, imi iau inima in dinti sa va mai scriu, cu riscul sam se trezeasca Andrew si sa trebuiasca sa ma duc repede la el. Mama e la cafea impreuna cu sora fratelui meu si soacra-mea.
Noi suntem bine, am facut vaccinurile de la 2 luni, a avut cate o intepatura pe fiecare piciorus. I-am dat Tylenol cu 30 minute inainte de vaccin, preventiv sa nu-l apuce febra rau, a avut dupa un pic de febra dupa, maraiala, un pic mai mult somnic- a plans foarte putin la intepatura-si gata.
Pentru statistica.. noi mancam mixt, dar de cateva zile vad ca i-a ajuns laptele meu muls cu pompa, am avut pentru toate mesele, nu am mai bagat completare. deja se stramba rau cand are masa-formula.
Doarme foarte bine, tot asa toata noaptea-de pe la 23 pana la 7- fara sa se trezeasca, la 7 se trezeste, mananca si doarme iar pana pe la 9-10 dimineata. Baia o facem intre 8-10 seara, CU greutatea sta bine, saptamana trecuta avea 7 kg.
CM inca nu a venit, am fost la dr sapt trecuta, am discutat si problema nasterii lui Andrew, a zis ca cezariana a fost singura obtiune, oasele bazinului meu nu se departasera ca sa faca loc bb-lusului. Al doi-lea bb va fi tot cezariana, nu mai am voie sa-mi induca nasterea, trebuie sa astept pana se declanseaza singura si nu se stie daca nu o sa patesc lafel, asa ca am hotarat ca va fi tot cezariana. Mi-a dat pilule, se numesc Errin, inca nu le-am inceput, dar cred ca o sa
f des cu sotul ca sa incercam sa scoatem parleala pretului lor (30$)![]()
O sa incerc sa pun niste fotografii mai recente cu Andrew, cand o sa am timp sa le pun, va anunt.
Ma duc, am ceva treaba, maine este Thanksgiving Day si trebuie sa iau curcanul ala din congelator la intrebari.

ps:Antonia, intrebai de tetinele Avent.
nr 1: prima luna
nr 2: luna 2-3
nr 3: luna 3-6
nr 4: peste 6 luni
Eu m-am trezit la 2 luni si o saptamana ca trebuia sa schimb tetinele dupa prima luna
, abia cand am fost nevoita sa schimb si sticlele, nu-i mai ajungeau 125ml, acum papam 150 ml
Oana D &
Andrew
Foto
maddy77 spune:
Roxica,bine ai venit!!Si fata mea se agita ff tare la san si eu ma mai mulg si-i dau cu bibe,e linistita doar cand e somnoroasa.La mine mananca la 2-3 ore,nu are un program fix.In casa o tin fara cacuilita,ca e cald cam 25 grade.
Eu n-am avut curaj sa scot fata afara,asa ca am iesit in balcon..
Sa vedeti ce-am facut azi..am pus masina de spalat si am uitat sa scot furtunul care-l pun in chiuveta..si m-am pus sa alaptez fata,cand a terminat titi si m-am dus dupa bibe,toata bucataria era numai apa
..asa ca nu stiam ce sa fac mai intai,sa hranesc copilul sau sa strang apa...ma si vedeam cu vecinul la usa.am strans apa,fata mai chitaia de foame,cand am terminat eu nu a mai vrut ea sa manance.Asa ca trebuie sa spal covorasul din bucatarie...
Fetele cu cezariana,eu am 6 sapt de la nastere si inca mai am o zona care e amortita.Nu mi se pare prea normal dupa atata timp,plus ca ma mai si doare uneori.Ce ziceti de asta???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
jadi spune:
Auziti fetelor ce imi zic alea de la laborator, sa recoltez kk copilului dimineata si sa il pun in recipient... pai daca el nu face kk dimineata ce sa fac? Eu i-am recoltat intr-un recipient de la mine azi la ora 2 dupa amiaza si daca mai face si de la noapte incolo recoltez si in recipientul lor... cred ca nu sint sanatoase daca cred ele ca pot sa imi pot programa copilul sa se pipi si sa se kk cind vor ele!
Mi-am cumparat si vaccinul de la farmacie, nu stiu cit a dat sotul meu pe el dar marti il facem si pot sa plec si eu linistita la braila! Am luat si picaturi de calpol pentru efectele vaccinului, asta daca apar!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Am uitat sa va mai zic ca nu ma mai dau cu popoul de pamint ca nu imi maninca copilul, de ieri ii dau sin cit vrea el si apoi ii completez cu bibe muls de la titi... azi noapte la ora 1 a mincat numai titi si 30 de minute ca ma si minunam dar dupa am mers pe alimentatie la titi si bibe!
jadi spune:
Am vorbit cu sotul si a dat 178 lei pe vaccin de la farmacia Flora de la intersectia chisinau cu basarabiei!
deeapui spune:
Maddy, eu am 4 sapt de la cezariana, si am si eu cam 1-2 cm in jurul operatiei carnea amortita..da cica e normal, ca pana se refac nervii aia taiati...si pe mine m-a durut acum cateva zile, plus ca eu am ca o galma intr-o parte, si sunt cam ingrijorata, sa nu fie reactie la vreun fir din interior.
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze
Ioana75 spune:
jadi, de ce faci sumarul de urina si urocultura baiatului? Ai vreo suspiciune sau asa, sa vezi cum sta? (mi-ai dat o idee sa-i fac si eu Mirunei
)
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Hai sa va scriu un mesaj pe care l-am pierdut.
Jadi, ptr Debridat 1ml/kg corp.
Mie mi-a propus dr cand Ancuta avea 4kg sa ii dau de 3 ori pe zi cate 1,5ml cu 15 min inainte de masa.
Vladut e super vreau sa ne incruscrim.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
ancadm spune:
Deea,
Chiftele si spanac poti minca linistita, ma ales spanac, dar conopida nu e indicata. Da gaze! Nici varza sau fasolele nu sunt indicate.
Anca
cge spune:
Simona, multumesc mult ptr mesaj.
Si acum perlele baietilor mei :
Victor (V)
V: Ce te-ai face tu fara mine ?
Eu : Nu stiu, lasa-ma sa ma gandesc.
V: Te-ai face de ras.
Taica-sau:
Dupa ce i-am facut baie Ancutei aseara, o imbracam si paradoxal nu urla cum face de obicei.
Taica-sau cu ochii la televizor, se uita la Basescu care plangea dupa Stolojan.
Eu : Cred ca plangea de foame (gandindu-ma de ce a plans pana acum Ancuta)
El : Basescu ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos