Bebelusi de martie - aprilie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata tuturor!

LA MULTI ANI! STEFAN CATALIN, IOANA si CEZAR, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi.

Multumim inca o data pentru urari si aprecieri, le-am transmis Marutzei si a fost foarte fericita. Aseara a venit tarcul, am pus si citeva poze in albumul de 8 luni, nu e foarte incintata, dar nici nu-l respinge categoric. Nu pot sa vad foarte bine reactia ei pentru ca in ultimele zile si nopti a fost foarte miriita, nu stiu daca ii apare si ei in sfirsit un dintisor sau e altceva.

Eu vreau sa-i fac cadou sotului meu de Craciun un tricou cu poza Marutzei si un text de genul "pentru cel mai grozav tatic din lume". Stiu sigur ca l-ar dat pe spate, dar trebuie sa fie surpriza totala. Asa ca ori ma ajuta Daria ori am sa rog o prietena sa mearga sa-l faca la un centru specializat, pentru ca noi mergem intotdeauna impreuna in oras si as strica surpriza.

Sanatate tuturor bebelusilor, la mamici si burtici.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Adriana - multumesc frumos pt retete, le-am primit!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori minunati!! Stefan si Cezarica !!

Multumim pentru urari Ninocikap, Danna si Ellinia!!

Ellinia eu i-am luat deja cadoul sotului, e un tunner Denon pe care si-l dorea mult. Din pacate nu mai e surpriza, cum imi placea mie, dar macar stiu sigur ca-i place si se bucura de el

Mai, mai stau putin si mai aflu de cate un fratior, Stefan are un frate de 15 ani? E vorba de bebe Stefan, sau bat eu campii?

Dannasi An-k Ce frumos va tot intalniti voi! fetelor!

Dantje Martijn e hotarat tare sa aiba multi dintisori, vad eu bine! multi spiridusului dintzos!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Danna, ai dreptate, m-am uitat si eu la nr de mesaje!
Rp,ce frumos sta in tarc! Si ce cuminte e Maruta! Ca o adevarata domnisoara! Pentru mine ramane o enigma cum de alti copii chiar stau in tarc, se joaca acolo, sau in scaunul de masa..Stefan n-ar sta locului o clipa. El si cand mananca da din picioare, din maini, incearca sa apuce farfuria!
A iesit soarele! Papam si iesim un pic afara!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rp - super ideea cu cadoul, pot sa o imprumut?
Desi nu cred ca asa avea nici eu cand sa o fac, dar e excelenta ca idee...
Pot sa te intreb cat a costat tarcul, si de unde l-ati luat?

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Rp Multumim

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Rp, tarcul e foarte frumos sa stea cu placere si sa se joace in el Maruta, care e o dulce (am spus-o si ma repet)... e tare tare frumusica!Ideea de cadou cu poza Marutei pe tricoul taticului ! As imprumuta-o si eu... urmeaza sa-mi gasesc o strategie sa nu se prinda N, ca suntem mai tot timpul impreuna! Oare Daria face deja asa ceva? Ce fain ar fi sa putem face prin ea, ea sa ne trimita prin Posta, iar noi trimitem pozici prin email! Sunt eu prea visatoare ?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Ioana Alexandra,Stefan Catalin LA MULTI ANI !!!

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

MULTUMIM FETELOR PT URARI de la Cezarica si cate o

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

andruzza acum am vazut ca m-ai intrebat de suportul pt baita, l-am luat de la carefour de la raionul de bebelusi , pe unde au si biberoane, e vreo 250 mii , dar mie nu prea imi place pt ca nu prea pot sa-l spal in el, e bun pt joaca,

Ellinia am vazut ca ma intrebai daca mai iesim asa mult afara...s-au dus vremurile alea...iesim o data pe zi, sau de 2 ori daca e soare, si mai cald,din pacate nu prea e...asa ca iesim pe la pranz de fapt dupa ce papam piureul de legume, si nu stam mai mult de 1 ora, de fapt stau cat rezist eu

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput