Bebelusi de martie - aprilie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Cenia asa era de obicei nu afecta si pe cele intrate pe legea veche, dar aici se specifica ca e pentru toata lumea... sunt discutii si la Probleme legislative...
ideea e ca la inceputul anului o sa umblam dupa hartiile pentru dosar, sa depunem dosarele si sa asteptam... bine ca nu le depunem decat o data....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Daria, suntem de voi! Brienwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

uite aici gasiti si ordonanta de care vorbeam...

http://www.romleas.ro/legi/OG148-3.11.2005/index.html

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Nino- ai dreptate, toata lumea va sta la coada la primarie dupa 1 ianuarie... sa vezi agitatie dupa acte... bai, numai schimbari prindem !
uitati ce am mai gasit ref. la asta:

http://www.indaco.ro/forum.html?view=tree&root=58182&id=58182&subj=OU%20nr%20148%2F03.11.2005%20ref%20CIC

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

George Victor ,Dalia LarisaLA MULTI ANI !!!

Coral te mai asteptam pe la noi, lasa supararile sunt atatea fete dragute, te asteptam, ne e dor de tine

si de latana , si de ocrainic, ce faceti fetelor ? sunteti bine, da?

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cezar e mai bine, aseara a facut numai apa , cu firisoare de sange...ce spaima am tras...l-am trecut pe humana HN , orez si morcovi , e mai bine acum...m-am speriat rau...n-am dormit toata noaptea ...am si bocit un pic ....n-am avut nici o problema cu el pana acum a fost sanatos tun , e cuminte doarme...si acum asta ...bine ca n-a fost mai grav

am citit ca va plamngeati ca nu puteti sa-i culcati pe bb, cezar doarme imediat , ne bagam in pat amandoi si gata , cateodata mai da din picioare cand nu are chef dar il las ...oboseste si adoarme singur, asta in timpul zilei, ca noaptea dupa bibe baga somn singur pana dimineta la 5-6

gat ama duc la nani ca mor de somn...

pupici si nuami bine

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

,

La multi ani, George si Dalia! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!

Nino, si pe mine ma scoate din sarite chestia asta legata de noua ordonanta. O prietena de-a mea (care imi e si colega de servici si e si ea in CIC) s-a interesat la personal si le-a spus ca va intra in vigoare dupa aparitia normelor metodologice (probabil vor apare in ianuarie). Ma gandesc cu groaza la nebunia de la primarie, la cozi, la ridicari din umeri si plimbat de la un ghiseu la altul. Asta e... Probabil ca se va discuta destul de mult subiectul la legislative.

Alessia, imi pare rau sa aud ca aveti probleme. In orice relatie exista si momente bune si mai putin bune si rele. Important este sa puteti trece peste ele. Sper ca lucrurile vor reveni la normal! Pupici lui Benny!

Gabrianah, sper ca sunteti OK! Nu te-am mai vazut de mult!

Carmenduta, de cand vreau sa-ti zic ca v-am admirat pozele. E un dulce Rares! Tu chiar esti sigura ca nu l-ai cunoscut pe Brad Pitt?

Ligia, cum se mai simte Radu?

Daria, deci Brien are infectie urinara? Ce ti-a spus medicul, e nevoie de interventie?

Astazi m-am ocupat mai mult de Victor, am fost cu el si colegii lui de la gradi (si cu educatoare)la Romexpo (la Targul de carte), la invitatia revistei pentru copii Pipo. S-au distrat copiii pe cinste, a venit si mascota revistei si un tip care facea modelaj din baloane, au participat la concursuri. Dupa amiaza am fost la sedinta cu parintii de la gradi (pentru pregatirea serbarii de Mos). Cand m-a vazut Eva, dupa-amiaza, nu s-a mai dezlipit de mine. E atat de mamoasa si are atata dragoste in ochisori. Se vedea pe fata ei ca mi-a dus dorul.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Intru si eu repede sa dau raportul!

Radu acum e bine, de fapt a fost o raceala mai mult decat superficiala. Nu a mai facut febra deloc, deci practic o zi l-a tzinut toata raceala. I-am dat de 3 ori panadol si i-am pus de 2 ori picaturi in nas si gata, ca nou!
Totusi 3 zile nu l-am scos din casa . Maine in schimb il ducem de dim la bunica, ca parca nu mai e asha ger dimineatza!

Ana71, multumesc de intrebare! Suntem bine!

Daria, bine ca ai fost la doctor cu Brien. Si noi trebuie sa mergem la un nou control cu Radu, ca asha ne-a spus nenea doc. CA si coco, am citit diverse si tare sunt in cumpana. Nici nu stiu ce sa fac, sa-l operez sau nu!

Alessia, tinem pumnii sa fie ceva trecator! Ale vieti valuri poate sunt numai!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Dragi mamici,

Nu v-am uitat dar pur si simplu nu am mai avut timp de forum. De vreo saptamina ne-am pricopsit cu musafiri: doamna Boala de Sezon a decis sa ne faca o vizita. Si-a adus si ajutoare, domnisoara Otita se ocupa de Julia si domnisoara Rinofaringita de Alex. Copiii nu sint foarte incintati, distractiile din timpul noptii ii lasa destul de obositi, morocanosi si fara pofta de mincare. Iar noi parintii, dupa atita zvircoleala nocturna declaram "piua" la birou. Auziram prin vecini ca si domnisoara Bronsiolita cauta gazda si ca pare interesata s-o cunoasca pe Julia, dar speram sa n-o vedem la fata.

Si acestea fiind spuse ma duc sa fac nani...pina incepe spectacolul!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Poate aruncati un ochi si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033
si puteti ajuta. Pana sambata este un teledon functional, se poate suna din reteaua Romtelecom, un apel costa 5 Euro.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput