Credit locuinta

Credit locuinta | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Cred ca s-a mai discutat subiectul, dar eu nu-l gasesc ... si intre timp poate au mai aparut informatii noi .

M-ar interesa cam care mai sunt conditiile pt acordarea unui credit pt locuinta, cat trebuie sa reprezinte rata din salariu (sau din venitul pe membru al familiei), daca trebuie platit un avans din valoarea locuintei sau se poate acorda credit pe toata suma, perioada maxima de rambursare, cit dureaza pina ti se aproba creditul, daca trebuie sa incepi sa cauti locuinta inainte sau dupa ce ti se aproba ... chestii din astea.

Concret, noi am vrea sa cumparam o garsoniera, suntem 2 si avem salarii comparabile, cam 9 milioane net pe luna fiecare. Nu stiu inca avansul, dar am prefera cit mai mic, pt ca nu avem prea mult.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printze spune:

BUna! si noi suntem cam in aceiasi situatie. Butonez in fiecare zi internetul in cautare de oferte. Ai incercat www.creditimobiliar.ro?
Poti gasi acolo cam tot ce iti este folositor, si mai ales gasesti oferte comparative de la mai multe banci. Din cate stiu eu avansul este cam 25-30% din valoarea imobilului pe care vrei sa-l achizitionezi.
Bafta multa si poate mai tinem legatura sa-mi spui ce oferte avantajoase ai gasit. O zi buna!

printze

Mergi la inceput