Bine ai revenit Alina33. Ce mai face Dragos frumuselul? Si voi cu alergiile? Eu tot ma duc sa-mi fac testele alea la Dr Geanta, dar nu mai ajung ... cand ma apuca iau Aerius si imi trece in cateva ore. De la puful din perne sigur fac asa ca incerc sa evit, mai rau e cand merg la soacramea pt ca, desi mi-am dus acolo perina si plapuma, tot fac din cauza pufului din camera.
Acum daca ai calculator sa intri mai des.
si mie tot aerius mi-a dat 1 luna si ceva spray .Sper sa-mi amelioreze starea......definitiv:)
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Ceau fetelor.
Alina, ma bucur ca ai revenit. Pupici la Drgaos.
Flavia, si eu sunt cu alergiile.Cand e rau tare iau Aerius sau Claritin.Trece o perioada si apoi iar apare.
Fetelor, deschid subiect nou ca suntem la pagina 11.
Cristina,s-au hotarat mamicile ce sa cumpere la d-na educatoare?,pe mine ma dispera chestia asta.Si noi tot in 20 vom avea serbarea.
Flavia ma bucur ca ti-a trecut,si acum esti bine.
Clau, si eu am patit la fel ca tine,cu Paula dupa ce ne-am schimbat usa si nu se auzea cand se deschide,am inghetat si eu la usa, noi stand la et 4 din usa cobori direct pe scari.Eu am cam terminat curatenia prin casa,dupa atatea ture de musafiri,timp de 2 saptamani,tot timpul voi avea de facut numai la Paula,in camera.Va pupa pe toate,Nico si Paula