Bebelusi de mai-iunie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

elly b, inseamna ca Tony ar trebui sa fie manechinutz, ceea ce nu e defel. El mananca 7-8 mese de lapte pe zi. Vreo 6 sunt de 100-150 ml iar ultima e de 200ml. Normal ca mananca si mancarica. Deci baga fiu-meu putin si des si e greu destul. Nemaimentionand ca s-a ingrasat foarte bine doar pe tzitzi, deci pana la 5 luni. Asa ca da fetei mancare nu asculta de tantalaie ca nici un copil nu are ritmul si stilul altuia. Si eu personal mananc putin si des si sunt acu umflatica iar sotul baga rar si cantitate si e snuruletz nu alta.
Gusta draga cum te mai simti? Esti mai bine? Ai fost la analize?

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Iar eu!
Ieri am gatit si eu un maglavais cu ciuperci, dovlecei, fasole verde, sos rosu de usturoi, oregano, cartofi, ciocanele si daca mai aveam si altceva mai bagam, dar a iesit o bunatate si nu m-am putut abtine. Asa ca sunt ambitioasa dar nu am ambitie. Ambitie: a se vedea mai sus, ambitioasa ca o iau de la capat.
Andreeaatan am vazut si eu o parte din emisiunea Morarului, interesanta. Nu ati spus cum a fost la sanius sau n-am fost eu atenta.
Andreea.a sotul tau e cel din reclama cu germanos, nu? Ce mai face Ericutzul? El practica intoarceri, nu?
Cornelia succes la neurolog, sper ca nu mergeti tot la "docenta"? Mariei! O sa fie bine!
Inesuca nu mai spui nimic de unghiute, de Rebecca (in ordine inversa)?
Am adus si noi sania din beci cu spatar, dar nu mai e zapada!!!
Fran ati mai fost la eco pt. inimioara?
Va pup ca tre sa-mi duc kupilu mare la sport.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Acum am venit si eu acasa si sunt franta moarta...si satula pana peste daca exista masura...Azi am constatat ca mi-au ars doua usi si una au spart-o ....ma intreb ce mai gasesc pana se termina...

Elisor nu aveam cum sa mai salvez masinile ca deja avem ipotecar pentru apartament si mii de alte rate colaterale...Asa ca imi vine sa urlu de suparare...
Iar cu premergatorul sunt in stare sa le dau la toti peste gura cu copil cu tot pentru ca parerea lor nu valoreaza nici cat o ceapa degerata...Delia chiar nu este puturoasa deloc basca alearga cu el,iar cand o iau de acolo ar tot merge...nu mai zic ca pozitia capra este preferata ei...Deci asta cu interzisul au preluat-o si ei ca multe alte chestii occidentale...

Corni mersi pentru mobil...romerganul si B complex mi le-a dat cealalta ...iar lui Munteanca nici n-am de gand sa-i spun,in opinia ei Delia arata bine si o sa manance ea candva...

Gusta tin pumnii pentru echo de maine...

Elly cauta totusi un lapte apropiat de milumil sa n-i creezi fetii vreun soc sa nu-ti mai bea deloc,ca eu mi-s patita rau...bebelacul am inteles ca nu-i prea bun...si-apoi daca nu-i dai copilului cat vrea si ii este foame cum te mai intelegi cu ea?!Eu ma dau cu c...u de pamant ca sa manance Delia iar voua va spune ca mananca prea mult...Is satula de dr.astia pana peste...

Oana stai mama sa ma linistesc si eu si vin numai calare la voi ,sau mai bine veniti la mine ca am depozit de jucarii...

Andreeaatan ura pentru dintisor...sa-i aduca mosu Nicolae si perechea...

Delia azi a sarit peste mese si vad ca-si suge buza de jos in disperare...dea Domnu sa iasa odata dintisorii astia...Mai nou a inceput sa faca partz cu gura,adica isi pune limbuta inmtre buze si scuipa si cu zgomot si cu saliva...Ma sparg de ras...si face niste mutre pe care si sa vreau sa vi le descriu nu-mi iese ca sa puteti intelege cat de cat ceva...Este la varsta cea mai haioasa si mor de drgaul ei...Si eu ca Iuliana vreau sa le acord amandoua acelasi timp insa ma iau cu joaca cu Delia si uit sa ma duc la Bianca,insa a atat de haioasa...Asa ca io var pe Delia in camera si le las pe amnadoua...singurele ca surorile...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

CrisDun daca ai cont si card nu vad de ce nu s-ar putea, eu am la BP si asa o tin de 7 ani si acum am trecut-o pe Bianca cu alocatia pe card (pe Andreas mi l-a scos automat ca are 7 ani si e cu cec). Alocatia se vireaza la BP si ei fac viramentul catre celelalte banci, cel putin asa stiu eu.
Ai avut noroc cu lasatul in fata ca nu multi oameni sunt asa sau nu toti.
Ioana dar nici varianta postasita nu merge, nu ti-o aduce acasa?
Da si mie mi-a placut visul tau, disperata dupa borcanele, hai?

DR.ORL mi-a spus ca blonzii, cei cu ten deschis, racesc mai usor ca sunt predispusi??!!!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mey, cand nu doarme copilul de ce nu doarme, acum ca doarme, de ce nu se mai trezeste?
Vai, Elisor, sper ca nu te-ai suparat, eu ii dadeam inainte cu intorsul Anei si tu scriai ca inca este suparata ca nu se intoarce Bianca. Sa stii ca nu -ti faceam in ciuda, pur si simplu cred ca am scris in acelasi timp, ca mesajul tau l-am vazut dupa ce l-am trimis pe al meu.
Mai, voi cum va dati seama c a ati inlocuit complet o masa de lapte cu una de piure de ex. Ca Ana are prostul obicei sa nu stie sa se opreasca - de asta si vomita atata - asa ca eu daca ii dau sa suga dupa cereale (am ajuns la vreo 10 lingurite) ea suge tot vreo 10 minute. La fel si cu piureul. Cate grame or fi suficiente sa umple matul?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

In primul rand va multumesc pentru gandurile frumoase adresate familiei mele.... scuze ca nu v am scris mai repede dar... tot timpul tb sa existe un dar.. de la servici nu prea mai pot accesa netul... iar de acasa doar daca bia doarme

Elisor- sper ca acum te ai linistit, stai calma ca se va intoarce si micuta ta
La multi ani bebeluselor nascute pe ziua de 24 ALEXIA-IOANA si IULIANA sa cresteti mari si sanatoase alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Ce lasat in fata, mey, voi n-auziti ca erau unii cu copilul in brate (dormea) si nu le-a zis nimeni sa treaca in fata. Dar eu, care eram cu carutul. Pai jumate de coada erau alocatii, jumate erau babe la pensii, va zic eu, noi o duceam mult mai bine. In plus de data asta nu aveam nici interes sa terminam repede ca trebuia sa-l asteptam pe tati. Iar boul de postar al nostru este un marlan si jumatate, ca bate la usa ca pisica, nu il aud niciodata, doar gasesc instiintarea in usa. Oricum, pana acum n-a fost problema ca mergeam pe jos de drag, de acum inainte ma voi duce sambata si o las pe moatza cu tati.
Loreen - si Ana face motoreta cu buzitele si azi cand crezi ca si-a gasit sa faca asa? Cand ii dadeam piureul. Iti dai seama de rezultat.
Hai ca ma duc ca parca o aud! Doarme de pe la 3 sau 2.30, nu mai stiu!

Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ne-am intors si noi de afara...e cam frigut si innorat dar trebuia sa-i dau copilului o tura la parc! ieri era un soare superb da' ne lua vantul pe sus cu carutz cu tot asa ca dupa cativa metri am renuntat.
Astept cu sufletul la gura vesti despre un ghemotoc de fetita care trebuie sa se nasca azi ...e finutza nostra. Din pacate mamica ei s-a preocupat mai mult de kilograme decat de bunastarea copilului asa ca la 32 saptamani medicii au decis sa-i faca cezariana pentru ca bebele e prea mic si nu mai creste...oare o fi adevarat? sper sa nu fie altceva la mijloc si sa-si revina mititica!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana eu nu-i dau Deliei nimic cu cantaritul decat laptele ca altfel n-am cum...insa restul,fructe legume,suc,iaurt...cat vrea ea,nu-i numar linguritele...cand nu mai vrea nu mai deschide gura si atunci stiu ca-i satula,iar lapte dupa o masa de altceva ii dau cam dupa vreo 20-30 de minute...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Mi s-a parut, doarme in continuare, dar am inchis geamul ca era frig rau acolo. Sa vezi cu cata foamea se trezeste - o sa traga niste urlete pana o dezbeac. Dar lasa ca si mie mi s-au umflat ugerele! Chiar eram ingrijorata ca mi se parea ca nu mai produc laptic destul, dar de fapt eu insami nu mancam destul. Aseara am luat o masa pe cinste din mila lui tati si sa vezi ce pocneau de sanatate sanii mei pe la 5 dimineata.
Mama, ce lepra sunt: cand nu doarme asta mica imi zic: Daca ar dormi Ana ce as mai face - curat, mancare si alte marafeturi. Si cand doarme, eu hop pe net. Ce retete complicate, am pus carnea in tava si la revedere, ne vedem peste 1 ora. Of, cu mine cine da militaria jos din pod?

Pozele Anei

Mergi la inceput