Racusori, la apel! (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Menna,cred ca noi ne-am intalnit si la ...scorpioni nu-i asa?????

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Asa este Monagan ,ne-am intalnit si acolo.De fapt, se pare ca numai noi doua ne mai conversam pe topicul acela .

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput

Eu tocmai ce am intrat in casa ... fusei la neshte prieteni la cina.
Bine inteles ca papik mea nu s-a facut singura pana am ajuns acasa,iar Mariuk mea saraca e obisnuita sa spele si la ore inaintate ...
Azo! Eu stau pe pc,hainele se spalacesc singure,iar papik a fost trecuta in pgr de duminica si asa toata lumea e fericita

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

la harnicutele racusoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

"neata", ce mai faceti fete cucuiete? am intrat sa va pupik de duminika buna si sa va urez o zi linistita.
Dana va saluta

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna clestoaselor.

va odihniti? imi pare bine

noi in wee nostru am fost in oras, ne-a dus tati intr-un restaurant sa cinam. ne-am simtit foarte bine, mai ales ca fata a fost o cuminte si a dormit ca un urs.

suntem deja fete mari si ne balacim cu mami in cada cea mare din baie .

iaka astea sunt pe la noi, da la voi?

o duminica frumoasa in continuare si numai bine.
cite un la toate din partea Laurasului si mamei.

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Neata

Desii m-am ridicat din pat de abia 2 ore,abia acum apuc sa-mi beu cafelutzaaaaaa si sa citesc cine /ce a mai postat p'aci...
Mi-am pus si supik la foc si acum ma gandesc sa-mi pun o comedie sa ma destind putintel ...

Va doresc o zii de vis fetelor !

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Menna, da tare mai semeni la program cu mine, numai la 1-3 noaptea ma culc indiferent ce am de facut a doua zi...iar duminica recuperez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello. io am intrat azi in sifonier si am mai sortat niste hainute..si apoi am zis k stau putin in pat..si am tot stat vreo 2h..si iaca acum m-am trezit
ma duc sa fac baie si-apoi...nush...tv...cred.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

NU, Nu pot, Nu pot si nu pot............sa merg la culcare inainte de a trece p-aici si sa va salut pe toate. Clar, asta e dependenta de DC.
Pupici la toate si sa aveti o saptamana de vis.Ha, Ha eu mai am 4 zile si intru in concediuuuuu. Din 16 va dau desteptarea in fiecare zi , pana o sa va plictisiti de mine.
Noapte buna tuturor, 7 purici p-un picior.

MG

Mergi la inceput