Racusori, la apel! (6)
Raspunsuri - Pagina 9
Menna spune:
Asa este Monagan ,ne-am intalnit si acolo.De fapt, se pare ca numai noi doua ne mai conversam pe topicul acela .
Menna
"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."
Menna spune:
Eu tocmai ce am intrat in casa ... fusei la neshte prieteni la cina.
Bine inteles ca papik mea nu s-a facut singura pana am ajuns acasa,iar Mariuk mea saraca e obisnuita sa spele si la ore inaintate ...
Azo! Eu stau pe pc,hainele se spalacesc singure,iar papik a fost trecuta in pgr de duminica si asa toata lumea e fericita
Menna
"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."
MirelaV spune:
"neata", ce mai faceti fete cucuiete? am intrat sa va pupik de duminika buna si sa va urez o zi linistita.
Dana va saluta
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Lucia_B spune:
Buna clestoaselor.
va odihniti? imi pare bine
noi in wee nostru am fost in oras, ne-a dus tati intr-un restaurant sa cinam. ne-am simtit foarte bine, mai ales ca fata a fost o cuminte si a dormit ca un urs.
suntem deja fete mari si ne balacim cu mami in cada cea mare din baie .
iaka astea sunt pe la noi, da la voi?
o duminica frumoasa in continuare si numai bine.
cite un la toate din partea Laurasului si mamei.
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
ce mari suntem
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
Menna spune:
Neata
Desii m-am ridicat din pat de abia 2 ore,abia acum apuc sa-mi beu cafelutzaaaaaa si sa citesc cine /ce a mai postat p'aci...
Mi-am pus si supik la foc si acum ma gandesc sa-mi pun o comedie sa ma destind putintel ...
Va doresc o zii de vis fetelor !
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
arinna spune:
Menna, da tare mai semeni la program cu mine, numai la 1-3 noaptea ma culc indiferent ce am de facut a doua zi...iar duminica recuperez...
MirelaV spune:
hello. io am intrat azi in sifonier si am mai sortat niste hainute..si apoi am zis k stau putin in pat..si am tot stat vreo 2h..si iaca acum m-am trezit
ma duc sa fac baie si-apoi...nush...tv...cred.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
NU, Nu pot, Nu pot si nu pot............sa merg la culcare inainte de a trece p-aici si sa va salut pe toate. Clar, asta e dependenta de DC.
Pupici la toate si sa aveti o saptamana de vis.Ha, Ha eu mai am 4 zile si intru in concediuuuuu. Din 16 va dau desteptarea in fiecare zi , pana o sa va plictisiti de mine.
Noapte buna tuturor, 7 purici p-un picior.
MG