Racusori, la apel! (6)
Raspunsuri - Pagina 7
dana_danen spune:
Salutare fete frumoase...
Iaca am mai trecut si io o tzara p-aci.
Cu optimistul si pesimistul...le-ai nimerit Arinna tare de tot.Pe bune ca eu citesc prospectele exact asa cum ai scris tu..
De mine nu am ce sa va mai spun decat ca mai avem cam o saptamana de bataie de cap cu curatenia si apoi scapam si noi..Ca m-am cam saturat de fugit de colo colo tot timpul...Sa vina bre si timpul sa lenevesc cat e ziua de larga,zic...Nu?
Dar....stiu bine ca nu o sa fie asa...ca de bine ce o sa termin treaba cu varul,praful si vopselele...incep cu motul si cu toate alea..Ca ne pregatim de prima tunsoare..Offf...
Hai ca deja ma intind prea mult cu povestile si-mi da mancarea in foc...Ca eu doar noaptea mai am timp sa mai gatesc..
Gata fug ca e deja trecuta si ora copkilui de somn...Mama denaturata ce sunt...
la fete...
EU SI AI MEI
MirelaV spune:
Dana...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Neata fete pesimisto-optimiste sau optimisto-pesimiste!
Sa aveti o zi super! Si da, hai sa ne binedispunem ca vin sarbatorile. Eu vreau sa-mi fac bradutul!!!!!!!!!!!!!!!! Dar e prea devreme! Vreau sa ascult colinde si sa ma joc cu zapada! M-am saturat de vreme mohorata si copaci goi pusca!
Aseara am fost la niste prieteni si am venit destul de tarziu. Tot orasul era numai lumini si stelute. M-a facut sa zambesc!
Hai dati-mi un zambet pentru ziua de azi!
MirelaV spune:
Neata!
July, nu-ti promit..dar sper k in week end sa ajung sa fac ceva pozici si la luminitele din Bucuresti. cu toate k sunt aproape de casa mea..seara ajung franta si nu imi mai arde. dar poate ma impiedic de-o plimbarica si iese ceva.
uite aici cateva pozici de acum 2 ani parca din Bucuresti. Hai k anul asta fac altele. k anul trecut..nush ce am facut.
la voi...in rest...toate bune?
va pupacesc si vin later.
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Merci MirelaV! Uite un mare de la mine! Eu is in concediu si intre un mop si o carpa de sters praf mai trec pe aici!
Sa aveti o zi usoara!
MirelaV spune:
july..te rog sa nu fii egoista si sa treci si pe la mine cu mopu' ala. dar daca tot vii...sa-ti las o lista? hai k nu e din aia cu cadouri
Lucia, pe unde-mi esti?
arinna, pai cum altfel?
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
iaca NU iti fac o lista sa nu te superi pe mine si sa zici ca-s rea...dar zic si io asa...umil...de dupa colt...as cam vrea luata casa dintr-un colt in altu' si jur ca nu e mult
am ajuns acasa...da' nu fac nimik...te-astept
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
Salutare racoaicelor,
Am ajuns acasa la 16, m-am repezit la calc. si nu am putut deschide la DC, habar n-am ce s-a intamplat, dar oricum intre timp ...nu am facut nimik, ceea ce mi-a luat tot timpul, o baita scurta si....aici, iar imediat am sa ma var in pat motivand ca sint foarte obosita ha ha (azi n-am chef de nimic asa ca trag chiulul)Bine ca tine figura ...
Iar curatenia...sapt. viitoare, am sa ma invart ca un titirez si in 2 timpi si 3 miscari..gata.
MG