Racusori, la apel! (6)
Raspunsuri - Pagina 14
monagan spune:
Iar sint in pauza, ca a dat harnicia peste mine si m-am apucat sa fac 1 buc. prajitura. Eu care de obicei le cumpar...sa-mi tineti pumnii.
Mirela, vad ca tot noi 2 bantuim p-aici.
Ma duc sa-mi etalez talentele.
MG
MirelaV spune:
mai am 2 perdele de calcat pt maine si termin si cu asta..si-apoi un aspirat..un mop...si ma cam linistesc. am facut batatura la degetul mare de la fierul de calcat ... ziceam k termin azi cu perdelele dar nu mai pot. intre timp am facut si o ciorbita.
Lucia, te-am salvat cu perdelele. trimiti puiu'? ![]()
sa vad cum fac ca apoi incep stresu' cu mancarea de Craciun. cadouri am apucat eu sa cumpar...parte din ele..sa mai vad cand mai bananai...dar ptr restul e usor...o sa iau simbolic.
monagan...o pozica cu una bucata prajiturica? mie imi place sa fac poze la papa ce fac mai deosebit...
aaaaa..am si pus ceva la spalat...
m-am laudat destul. fug sa mai fac una alta k vreau sa si ies putin..treburi importante domle ![]()
va pupacesc
MirelaV 
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Lucia_B spune:
Buna frumoaselor.
Da harnicute
sunteti, nu shaga, bravo
.
Mirela - da ce ma fac io fara fata, am asteptat-o atit ca in ajun de sarbatori sa ti-o dau tie? si-apoi nuci perdele nu mai am de calcat
.
noi suntem bine, crestem, gingurim la greu, si de nu ne tine nimeni companie ne descurcam si de una singura: aaa, bu, boa, guu, bbb, iaca cam asa
.
Ca sa nu deochii, de freo 4 zile nu mai dam fetii gripe water si nu e jale in casa, de aici rezulta ca ne-au lasat colicii, URAAAA!!!!!
Sa nu credeti ca sunt o lenoasa si nu fac nik, am copt si eu o prajitura cu mere, mmmm, foarte buna. Daca vreti receta, intrati la "deserturile Nataliei". o sa va inspirati de mai multe.
Gata, va las ca mai treaba. pupici de la cei mici.
-------------------------------
Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
ce mari suntem
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
MirelaV spune:
am intrat si io sa va salut si sa va urez o zi momoasa tare. eu am mai calcat 2 perdele mici mici pitici si as mai avea eu de aspirat nitel..dar las' pe maine k acu' ma fac mumoasa si iaca plec in vizita k nu mai am chef de treaba domle. o sa ma apuce pe mine panica dar asta e ![]()
Lucia...fie..anul asta las bb tie
. io nu mai intru la natalia k cine stie ce idei imi mai vin si-mi descopar talente ascunse.
monagan...ce fir de praf ai mai vazut? k vad k noi 2 cam asta facem .. ne "bucuram" de concediu ![]()
gata...mai stau nitel si plec..sa nu ma apuce noptile p'afara
aaaa..aseara am iesit la plimbare pe la patinoar...un friggggggggg afara de mureai...imi inghetase nasu'.
MirelaV 
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
adda spune:
Mirela, ce te tot chinui cu perdelele alea? In ultimele mesaje ai tot pomenit de ele ![]()
Eu le scot din masina si le pun direct pe galeriile de la geam. Intr-o ora sunt uscate si nici nu zici ca n-au fost calcate. Arata perfect.
Asta daca nu cumva ai niste perdele super pretentioase - eu am si perdea de matase si tot n-o calc pentru ca-si "da drumul" singurica.
MirelaV spune:
am si multe si cu pretentii. dar am terminat cu ele...nu le mai spal 3 ani de-acum. se sifoneaza si fara stoarcere...fir-ar sa fie.
in vizita nu am mai ajuns..ies sa platesc facturi
MirelaV 
pupicei pe burticei
monagan spune:
Hello, aici si eu, prezenta.
Am intrat doar asa, la un mic salut, dar vaz ca aici e activitate serioasa.
Eu sint acum la cap. carne tocata, deci fac chiftele, sarmale si daca ma enervez fac si ciorba de perisoare(dar nu azi) ca sa stiu o treaba, ca am terminat cu ce se numeste tocatura.
Mirela,prajitura mi-a iesit super,am ornat-o cu tot felul bombonele colorate, bilute, stafide, alune etc...dar din pacate nu pot sa fac poze ca n-am ...scula.
Lucia, la ''deserturile Nataliei'' e pericol daca intram, mie imi plac dulciurile la nebunie
si nu risc. ![]()
Fetele, va invit la sarmale cu chisca., ca asa se fac la noi in ardeal. 
Gata,ca merg sa-mi adun crengute si conuri.
la toate si spor la treburi.
MG
MirelaV spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64893" target="_blank">Racusori - cap 7
MirelaV 
pupicei pe burticei