Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
paxela spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Miine dimineata mergem la controlul de 11 luni si sa mai facem un vaccin.Dupa aceea revenim cu vesti.Desi ma ingrozeste ideea ca Bya tot 8 kg are...Mai e vre-un copilas atit de firav sau fiica-mea vrea sa fie fotomodelul grupului ?![]()
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"
si noi maine la vaccinul de an
,cat despre greutate se pare ca ea isi mentine silueta pt silviu care face acelasi lucru pt eaAlexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
Otiliav spune:
am primit raspuns de la mine de la servici "Dosarele raman la angajator, banii se dau tot pe card…", ar fi super asa!
Onitza, nu cred ca va cunosc nasii, dar ideal este sa fie mai in varsta decat finii si sa fie prieteni, sa aibe ceva in comun. Nici mie nu-mi place cum gandesc unii, ca la nasi te duci cu plocoane. Eu am citit clar intr-o carte bisericeasca sa nu mergem cu dar la nasi. Eu daca am gasit ceva ce li se potrivea le-am cumparat pentru ca mi-a facut plcare sa le ofer un cadou, chiar si micut. Si asa i-am rugat si pe ei sa faca. De multe ori am auzit tineri spunand ca nu merg pe la nasi, pentru ca nu au un cadou pregatit. Pai eu daca as fi nasa m-as bucura de prezenta finilor, nu i-as chema la mine pentru cadou. In fine, sunt multe de spus, sper sa gasesc pasajul acela din carte.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
try spune:
Ad-rianna sa vezi cum fuze la no icu motul: si taiere de motz, si rupere de turta. Asa a zis mama nasei ca se rupe si turta, ca nu e numa ila fete cu ruptul turtei. Ce era sa-I zic dupa ce biata femeie se chinuise sa faca un cozonacel frumos.
dar la no ia fost de amuzament.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Otiliav spune:
Fetele, nu ma pot abtine, am citit ca Mamaluidavid este insarcinata. Felicitari, sa ai fetita mult dorita, sanatoasa si frumoasa, cuminte si desteapta si o sarcina usoara!
paxela spune:
[quote]Originally posted by Otiliav
Fetele, nu ma pot abtine, am citit ca Mamaluidavid este insarcinata. Felicitari, sa ai fetita mult dorita, sanatoasa si frumoasa, cuminte si desteapta si o sarcina usoara!
[/quote
felicitariii sa ai parte de o sarcina usoara ,fara probleme, cu un bb sanatos si la tremen, si daca e o fetita si mai bine
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
miria_cristina spune:
Buna, fetelor!
Am aparut si eu, cu chiu cu vai, ca bine nu ma simt in continuare!![]()
Mai inainte de orice, LA MULTI ANI! tuturor celor care si-au aniversat ziua de nastere. Sa aveti pui sanatosi si frumosi si cuminti!
Acuma sa-ncep si eu sa ma vaiet si sa va cer un sfat. Ce ma fac??!!
Fatuca mea a inceput sa manance binisor, dar asta complica lucrurile ca face kk
de mai multe ori pe zi si nu mai este ca atunci cand inghitea de zor la biberoane, asa ca-mi este frica sa nu faca vreo infectie urinara sau sa se irite la fundulet, ca deja cand face si nu sunt pe faza se inroseste. Pana acum am ferit-o cum am putut, dar eu stiu cat pot? Incerc sa o pun pe olita, dar mai bine m-as aseza eu pe ea. Nu are nici un efect.
Ba si-o pune in cap.
Ba loveste peretii cu ea.
Ba o taraie prin casa.
In afara de asta, nu stiu cand face, ca nu are o ora fixa. Nici nu stiu cum sa procedez! Voi cum faceti?? Dati-mi si mie un sfat, please!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Cecilia C spune:

Iris Miriam , sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult mult noroc.

Ele poate imi spui si mie ce inseamna uitatul asta printre " craci" ca banuiesc ca stii
Si sa vedeti fetelor ca nu vorbesc prostii referitor la " balerina" mea, ia uita-ti AICI cam cum exersam noi 

Mai fetelor, Alexia mea nu mai vrea sa manance pireu de fructe sub nici o forma..nu stiu ce sa fac cu ea, cred ca mai avea cineva problema asta mai demult...am incercat sa-i dau si suc de portocale dar degeaba...mai fac si alti copilasi asa?///???? cred ca trebuie sa-i dau direct fructele bucatele daca vreau sa manance ceva
Adriana ce mai face Bianca cu rubeola? S-a molisit si Tudor sau inca nu? Sanatate multa 

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
cookie spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Miine dimineata mergem la controlul de 11 luni si sa mai facem un vaccin.Dupa aceea revenim cu vesti.Desi ma ingrozeste ideea ca Bya tot 8 kg are...Mai e vre-un copilas atit de firav sau fiica-mea vrea sa fie fotomodelul grupului ?![]()
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Hi, hi si noi cam tot pe-acolo..numai ca am mai scazut cat a fost fata bolnavioara, acum e pe la 7,800kg
Vio, acum eu imi doresc doar sa fie fata sanatoasa, si daca ea isi doreste cariera de fotomodel...asa sa fie!

la mofturica mica si multa sanatate!
FELIS spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62231" target="_blank">Iris (Danette) face 1 anisor
si sarbatoritilor de aceste zile care mai sunt...
Pentru cine mai vrea la Evenimentele comunitatii sunt deschise multe subiecte pt bebelusii nostri, dar sunt si pe paginile 2-3... nu numai pe 1... De ex pt Danette era pe pag 2 acum, dar ziua printesei ei e azi... Sunt deschise si in avans unele... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero